A hirdetések közzététele

Tartalomjegyzék

Általános információk

Ezen az oldalon bővebben ismertetjük a hirdetési politikánkat és a weboldalunk bevételeinek keletkezési módját is. Mivel azt hirdetjük felhasználóink felé, hogy az átláthatóság hívei vagyunk, és mivel elfogulatlan, tényszerű és korrekt információkat mutatunk az online kaszinókról, pontosan ugyanezt szeretnénk tenni a saját hirdetési politikánkkal kapcsolatban is, és arra vonatkozóan is, hogy miként termelünk bevételt a weboldalunk segítségével. Ez a cikk tehát részletesebben foglalkozik ezzel a témával. Reméljük, hogy ezáltal jobban megértheted és tisztábban láthatod a működésünk teljes folyamatát.

Mindenekelőtt, szeretnénk megjegyezni, hogy a Turulkaszino.com reklámot is elfogad, de szigorúan és jól láthatóan elkülönítjük a reklámot a szerkesztői tartalomtól. Mindazonáltal, különös figyelmet fordítunk arra, hogy a reklámokat úgy jelenítsük meg, hogy azok ne zavarják az olvasási élményt sem. Ezt pedig nem csak az oldalak kialakításával kapcsolatban tesszük így, hanem a hirdetések számával kapcsolatban is, amelyeket egy adott cikkben megjelenítünk.

Hogyan termelünk bevételt

Az egyetlen módja annak, hogy a weboldal ingyenes maradjon, és hogy továbbra is kivételes tartalmakat tudjunk létrehozni a felhasználóink számára, az az, hogy együttműködünk olyan hirdetőkkel és partnerekkel, akik el akarják érni ezeket a felhasználókat. Ezek a partnerségek számos különböző formában valósulhatnak meg, amelyeket az alábbiakban igyekeztünk a lehető legjobban elmagyarázni. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezek a partnerségek, hirdetési tartalmak és szponzorációk NEM befolyásolják a tartalmunkat vagy a felhasználóinknak nyújtott információkat. Számunkra elsődleges fontosságú, hogy felhasználóinkat elkötelezetté, informálttá és elégedetté tegyük a weboldallal segítségével, mivel a weboldalra naponta belépő óriási mennyiségű felhasználó nélkül egyáltalán nem lenne üzletünk.

Épp ezért, fontos számunkra a szerkesztői függetlenség, és az is, hogy ne terjesszünk hamis információkat, különösen a véleményeink, az ajánlásaink, a cikkek tartalma és a weboldalunkon megjelenő listáink tekintetében. Tehát, ezt figyelembe véve, a következő hirdetési és partnerségi együttműködésekben veszünk részt:

Affiliate linkek a partnereinkhez

Amikor a weboldalunkon keresztül bármelyik cikket felkeresed, akkor nagy valószínűséggel különböző online kaszinók listáját találod majd. A legtöbb ilyen online kaszinó esetében affiliate megállapodásunk van, ami azt jelenti, hogy jutalékot kapunk, ha valaki rákattint a listán található affiliate linkre, és ezáltal a kiválasztott online kaszinó weboldalára átirányításra kerül. Ezek a partneri megállapodások különböző változatban történhetnek meg azaz változóak lehetnek a hozzájuk kapcsolódó feltételek és kikötésekkel, de a lényeg minden esetben az velük kapcsolatban, hogy jutalékot kapunk, ha ezeken a linkeken keresztül regisztrál egy olvasónk.

A partnereket megjelenítő összehasonlító listák

Mint fentebb azt már említettük, a legtöbb cikkünkben van egy összehasonlító lista / táblázat, amely megjeleníti a különböző online kaszinó szolgáltatókat. Bár csak azokat a szolgáltatókat soroljuk fel, amelyek a leginkább megfelelnek a felhasználó által megadott keresési lekérdezésnek (például: ha a felhasználó a PayPal kaszinók kifejezést írta be a keresőbe, azaz olyan online kaszinókat keres, amelyek elfogadják a Paypal-t mint fizetési módot, akkor csak azokat a kaszinókat soroljuk fel, amelyekben valóban van Paypallal való fizetésre lehetőség), de ezeknek a szolgáltatóknak a sorrendje attól függhet, hogy milyen reklámszerződésünk van velük. Ez nem jelenti azt, hogy nem a megfelelő online kaszinókat fogjuk felsorolni a lekérdezéskor, de azt eredményezi, hogy a legjobban fizető partnerek feljebb fognak felbukkanni az összehasonlító listákban / táblázatokban, amennyiben megfelelnek a felhasználó igényének és annak, amit valóban keres. Fontos megjegyezni, hogy ezeket a listákat NEM a szerkesztőink válogatják össze.

Itt egy példa az előbb említett táblázatokra vonatkozóan:

turulkazino

Példa a partnereket megjelenítő összehasonlító listákra vonatkozóan

Példa az 1. és a 2. számú partnerre, ahol lehet, hogy az a partner szerepel feljebb, aki többet fizet nekünk, addig amíg megfelel a felhasználó keresési kérelmének, így addig amíg a felhasználó megkapja, azt amit keres.

A weboldalon történő értékesítési pozíciók

A weboldalunkon megjelenő listák / táblázatok esetében néha mi is részt veszünk egy bizonyos pozíció eladásában egy adott hirdetési partner számára. Ezt egyértelműen feltüntetjük egy „szponzorált” címkével, hogy a felhasználók tisztában legyenek azzal, hogy ez egy szponzorált poszt. Ezen pozíciók eladásával fix jutalékot kapunk, függetlenül attól, hogy a felhasználók rákattintanak-e végül vagy sem.

A bejelentés és az információk összegzése

Amint azt megpróbáltuk elmagyarázni ebben a hirdetési tájékoztatóban is, szeretnénk, ha tisztában lennél azzal, hogy JUTALÉKOT KAPUNK és bevételt generálunk ezen a weboldalon. Ismétlem, ez azért van, hogy továbbra is ingyenes tartalmat és nagyszerű információkat tudjunk nyújtani a felhasználóinknak, ugyanakkor ezt anélkül tesszük, hogy a cikkek és a tartalmak valóságalapját bármilyen módon veszélyeztetnénk. Így, azt mindenképpen kijelenthetjük, hogy a partnerségek ellenére is elfogulatlan, független és átlátható összehasonlító weboldalnak minősülünk és azok is maradunk a felhasználóink számára.

GYIK a reklám közzétételéről

Hogyan tesz szert bevételre az oldal?

Az oldalunkon megjelenő affiliate linkekből egy kisebb összegű jutalékot kapunk. Amikor tehát egy játékos rájuk kattint, az adott online kaszinó weboldal kifizeti nekünk az előbb említett jutalékot – de fontos megjegyeznünk, hogy a játékos semmilyen módon nem veszít ezáltal. Ez a pénz csak nekünk segít, hogy könnyen fent tudjuk tartani az oldalt, hogy tudjuk fizetni a munkavállalók bérét, és természetesen, hogy újra be tudjuk fektetni, azzal a céllal, hogy javítsunk az oldal minőségén.

Pénzt is keres az oldal az összehasonlító listákból?

Bizonyos értelemben igen, azt is mondhatjuk, hogy pénzt is keres. Mint fentebb említettük, pénzt keresünk az affiliate linkek segítségével, ha az olvasó rájuk kattint vagy a linkeken keresztül regisztrál. Azt azonban, hogy mely online kaszinók szerepelnek nagyobb súllyal és előkelőbb helyen a listán, az határozza meg, hogy mennyi jutalékot hajlandóak fizetni. Erről bővebb információ a fenti cikkben található.

A kaszinó összehasonlításai 100%-ban elfogulatlanok?

Igen. Bár bemutatjuk az online kaszinókat, és az affiliate linkeken keresztül pénzt keresünk rajtuk, az online kaszinóknak nincs beleszólásuk a szerkesztői tartalomba. Így olvasóink biztosak lehetnek abban, hogy online kaszinó értékeléseink és egyéb szerkesztői tartalmunk őszinte és üzleti elfogultságtól mentes.

Turul Kaszino » A hirdetések közzététele
Utolsó frissítés: január 20, 2023