Általános szerződési feltételek

Tartalomjegyzék

Az alábbi általános szerződési feltételek szabályozzák a Turulkaszino.com weboldal és a hozzá kapcsolódó termékek és szolgáltatások használatára vonatkozó szabályokat és feltételeket. A weboldal elérésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja ezeket a szabályokat és feltételeket. Abban az esetben viszont, ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, akkor nem jogosult a weboldalhoz való hozzáférésre és annak használatára sem. Továbbá, ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, el kell hagynia a weboldalt.

Felelősségi nyilatkozat

A 2001. évi Interaktív Szerencsejáték Törvénynek megfelelően ez a weboldal csak külföldön vagy Magyarországon kívül élő felhasználók számára készült. Épp ezért ez a weboldal nem nyújt információt a Magyarországon elérhető vagy fizikailag jelen lévő szerencsejáték weboldalakról sem. Hasonlóképpen, a Magyarországon fizikailag jelen lévő felhasználóknak el kell hagyniuk a weboldalt.

Jogosult felhasználók

A weboldal és a kapcsolódó szolgáltatások használatához 18. életévét betöltött személynek kell lennie, aki nem tartózkodik a Magyarország területén. Ez a weboldal fenntartja a jogot, hogy blokkolja az Ön IP címét és más eszközökkel megakadályozza, hogy hozzáférjen ehhez a weboldalhoz, abban az esetben, ha nem felel meg a fenti feltételeknek.

Felhasználói tartalom

A weboldal használata során megadott adatok, információk vagy anyagok nem a Turulkaszino.com tulajdonát képezik. Ezért Ön kizárólagos felelősséggel tartozik a benyújtott adatok, információk vagy anyagok pontosságával kapcsolatban, és azok jogszerűségéért, illetve szellemi tulajdonjogáért. Ön engedélyt ad nekünk arra, hogy hozzáférjünk, tároljunk, másoljunk, terjesszünk, továbbítsunk, átformáljunk, megjelenítsünk és közzé tegyünk minden benyújtott adatot, információt vagy anyagot.

Más weboldalakra, szolgáltatásokra és alkalmazásokra mutató linkek

Hacsak kifejezetten nem jelezzük, a más weboldalakra, szolgáltatásokra és / vagy alkalmazásokra mutató linkek nem jelentenek semmilyen kapcsolatot, jóváhagyást, társulást, ösztönzést vagy szponzorálást. Azonban egyes más weboldalakra, szolgáltatásokra és alkalmazásokra mutató linkek affiliate linkek. A linkekre való kattintással és a más weboldalak, szolgáltatások és / vagy alkalmazások weboldalainak használatával jutalékot biztosít a Turulkaszino.com számára. A linkekre való kattintás és a harmadik fél szolgáltatásainak használata viszont kizárólag saját felelősségre történik. A Turulkaszino.com nem felelős a harmadik fél weboldalainak, szolgáltatásainak és / vagy alkalmazásainak tevékenységeiért, tartalmáért, termékeiért vagy szolgáltatásaiért.

Szellemi tulajdonjogok

A Turulkaszino.com weboldalon található összes védjegy, grafika és logó a Turulkaszino.com vagy licencadóinak védjegye. Más védjegyek, képek és logók harmadik felek védjegyei lehetnek. A Turulkaszino.com vagy harmadik felek tulajdonában lévő védjegyek vagy bejegyzett védjegyek használata vagy reprodukálása nem engedélyezett.

A felelősség korlátozása

Az alkalmazandó jog által megengedett legteljesebb mértékben a Turulkaszino.com, annak leányvállalatai, ügynökei, munkatársai, igazgatói, alkalmazottai, tisztviselői, szerződött felei, licencadói vagy beszállítói semmilyen esetben sem felelnek semmilyen személynek semmilyen kárért. A Turulkaszino.com nem felelős más weboldalakon, szolgáltatásokban és / vagy alkalmazásokban felmerült veszteségekért.

Módosítások

A Turulkaszino fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa, módosítsa és kiegészítse ezt a megállapodást. Ezek a módosítások a jelen feltételek frissített változatának közzétételének időpontjában lépnek hatályba. A weboldal használatának folytatása a módosítás után, az éppen módosított tételekhez való hozzájárulását jelenti.

A feltételek elfogadása

A weboldal elérésével és használatával Ön elfogadja az ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Ön elismeri továbbá, hogy elolvasta ezt a megállapodást, és beleegyezik az abba foglalt feltételekbe. Ha Ön nem ért egyet a feltételekkel, akkor nem jogosult a weboldalhoz való hozzáférésre és annak használatára.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése van ezzel a megállapodással, a benne foglalt feltételekkel vagy bármilyen más üggyel kapcsolatban, kérjük, küldjön nekünk e-mailt az [email protected] címre, vagy használja a Kapcsolat oldalon található online űrlapot.

Ezeket a feltételeket legutóbb 2022. augusztus 1-jén frissítették.

Turul Kaszino » Általános szerződési feltételek
Utolsó frissítés: január 20, 2023