Befizetés nélküli bónusz Magyarországon 2023

Tartalomjegyzék

Ha magyar játékosként jártál már online kaszinó oldalon, biztosan találkoztál az üdvözlő bónuszok egyik formájával, a befizetés nélküli bónusszal.

Ez a speciális típus több szempontból is remek választás, hiszen regisztrációkor nem kell a saját számládra pénzt befizetned, hanem ingyen jutsz hozzá a bónusz összegéhez. Így mindenféle kockázat nélkül ismerkedhetsz meg az online kaszinó oldalak világával, és kialakíthatod az egyéni strátégiádat.

Ráadásul ha nyersz, akkor valódi pénzhez juthatsz, amelynek jóváírását néhány napon belül megkapod a számládon. Jól hangzik?

Nos, mielőtt még belevetnéd magad, azért nem árt tudnod néhány dolgot a befizetés nélküli bónuszokkal kapcsolatban. A cikkben összegyűjtöttük a típusait, az igénylés menetét, illetve az összes tudnivaló, valamint felmerülő kérdést a témával kapcsolatban.

Vágjunk is bele!

Mutass többet

A legjobb befizetés nélküli bónusz oldalak 2023

Mi az a befizetés nélküli bónusz?

A befizetés nélküli bónusz (angolul No Deposit Bonus) tulajdonképpen az üdvözlő bónusz egy speciális fajtája, hiszen az újonnan regisztrált tagoknak adják. Azonban lényeges különbség, hogy – amíg a hagyományos üdvözlő bónuszokat általában valamilyen befizetéshez kötik – addig a befizetés nélküli bónusz esetén nem kell semmit sem fizetned a számlára.

Itt talán gyanakodni kezdenél, hogy biztosan van olyan apróbetűs rész, amivel mégis befizetésre kényszerítenek.

De gondolj csak bele: renteg online kaszinó oldal van, akik versengenek az új felhasználók kegyeiért. És mivel lehetne a leginkább új játékost csábítani, ha nem egy ingyenes belépő bónusszal?

Szóval a belépési nélküli bónuszt mindenképp érdemes igénybevenned, ha egy oldal felkínálja ezt a lehetőséget, ugyanis tényleg ingyenes pörgetések várnak rád!

A befizetés nélküli bónusz típusai

Az ingyen bónuszoknak (No Deposit bónuszoknak) több, különböző típusa is van, azonban közös jellemzőjük, hogy többségüket új felhasználóként, a regisztrálás után lehet őket igénybevenni. (Ezért is a hívják őket egyébként üdvözlőbónuszoknak.)

A következő fejezetben részletesebben is bemutatjuk neked legjobb befizetés nélküli bónuszokat: az ingyenes pénz, az ingyenes pörgetés, illetve a pénzvisszatérítés (cashback) bónuszt is.

Szóval, ha ingyen szeretnél valódi pénzt nyerni, akkor ezt a néhány sort mindenképp érdemes részletesen is tanulmányoznod. Kezdjünk is hozzá!

Ingyenes pénz bónusz

Ezt a bónuszt ajándékként adják az online kaszinó oldalak, egyfajta köszönetképpen, a regisztrációért cserébe. Persze a kaszinó bónusz ajánlatokat nem csak azért adják, hogy "jó fejek" legyenek a kaszinók az új játékosokkal. A céljuk az, hogy minél több ember regisztráljon, és minél többen vegyék igénybe az online kaszinó odlalak különböző szolgáltatásait.

Persze játékosként is jól jársz ezzel.

Az ingyenes pénz bónusszal új magyar játékosként anélkül használhatod a szolgáltatást, hogy a saját tőkédet kockázatnád, ugyanis valódi pénzt kapsz, amelyet jóváírnak a számládon, és ezzel játszhatsz.

Az ingyenes pénz bónuszok legnagyobb hátránya az, hogy meglehetősen ritkák, és valósággal vadászni kell őket. Mi azonoban a fenti listánkban összegyűjtöttük neked a legjobb online kaszinó oldalakat, ahol elérhetőek, úgyhogy érdemes végignézni őket.

Ingyenes pörgetések

Ez a típusú ingyenes bónusz az egyik legnépszerűbb, az online kaszinó rajongók körében. Ennek felhasználása ugyanis általában 10, 20 vagy akár még több ingyenes pörgetést tesz lehetővé, amit aztán bizonyos ideig felhasználhatsz. Ez általában a promóciós időszakra igaz: van, hogy az ajánlatok csak 30-60 vagy 10 napig érvényesek. Erre érdemes odafigyelni, nehogy lejárjon a bónusz még az ezelőtt, mielőtt beváltanád.

Ezenkívül egyébként arra is figyelni kell, hogy az ingyenes pörgetésekből álló jutalom csak bizonyos nyerőgépeken használható fel.

Azonban attól még, hogy népszerű, nem azt jelenti, hogy minden oldalon meg is található, sajnos meglehetősen ritka. A fenti lista azonban tartalmaz olyan oldalakat, amelyekkel az ingyenes pörgetés bónuszt te is kihasználhatod.

Pénzvisszafizetés

Az online kaszinó oldalakon népszerű az úgynevezett cashback vagyis pénzvisszafizetési bónusz is. Ezt ugyan nem a regisztrációhoz kötik, hanem – ahogy a nevéből is látszik – a kaszinó visszatéríti a játék során elvesztett összeg egy bizonyos százalékát, egy bizonyos időszakra vetítve.

Például, ha veszítettél 50 ezer forintot hétfőtől vasárnapig, és a pénzvisszatérítési bónusz 10%, akkor visszakapsz 5 ezer forintot.

Hogy hány százalék maga a bónusz, sok helyen változó, ahogyan az is, mekkora a vizsgált időszak. Néhány online kaszinó oldal esetében heti, van ahol pedig napi időintervallumot vizsgálnak.

A befizetés nélküli bónusz igénylése

Vajon mennyi idő alatt tudod igényelni az ingyenes No Deposit bónuszt? És milyen eszközökre, erőforrásokra van szükséged ehhez? Az alábbiakban mindezek mellett azt is megmutatjuk, hogy lépésről lépésre hogyan tudod igénybevenni a belépési, valamint az ingyen pörgetés bónuszt is. Kezdjük is először a legfontosabb információkkal!
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: Turulkaszino listájaMobiltelefon Szükséges ellátás: Valódi pénzInternetkapcsolat
Válaszd ki a legjobb oldalt, ahol ingyenes bónuszt igényelhetsz
Válaszd ki a legjobb oldalt, ahol ingyenes bónuszt igényelhetsz A fent összegyűjtött oldalak listájából válaszd ki ahol szeretnéd igényelni a befizetés nélküli bónuszt és regisztrálj. Lépés 1
Igényeld a befizetés nélküli bónuszt
Igényeld a befizetés nélküli bónuszt Ha új játékos vagy, és az online kaszinó befizetés nélküli bónuszt kínál, akkor sok esetben elég csak regisztrálni és máris megkapod. Előfordulhat, hogy nem kapod meg automatikusan, ilyenkor érvényesíteni kell a kapott kuponkódot az online felületen. Lépés 2
Játssz ingyen!
Játssz ingyen! A befizetés nélküli bónusz segítségével nem kell a saját pénzedet kockáztatnod. Viszont a regisztráció után azonnal játszhatsz is, ahol azonban valódi pénzt nyerhetsz. Lépés 3
Kérd a jóváírást a számládra
Kérd a jóváírást a számládra Ha nyertél, kérd hogy írják jóvá a nyereményedet a számládon. Ez esetekben 1-2 munkanapot is igénybe vehet, de vannak olyan megoldások, amelyekkel akár 24 óra alatt megérkezik a nyeremény összege. Lépés 4

Az ingyenes bónusz előnyei és hátrányai

Az online kaszinók által kínált ingyenes bónusz szuper alkalom arra, hogy kockázatok nélkül belekóstolj ebbe az izgalmas világba. Hiszen ingyen pénzt kapsz, így nem kell kockáztatnod a saját tőkédet, ha viszont nyersz, akkor valódi pénzt kapsz. Persze a befizetés nélküli bónusz is rendelkezik bizonyok hátrányokkal, így az előnyök mellett a kontra érveket is górcső alá vesszük. Nézzük is meg őket részletesen!

Profik

  • Előny 1: A No Deposit bónusszal nem kockáztatod a saját pénzedet.
  • Előny 2: Ingyen megismerheted az online kaszinók világát.
  • Előny 3: Bármilyen eszközről igénybevehető (mobil, tablet, PC).
  • Előny 4: Saját stratégiát dolgozhatsz ki, kockázat nélkül.

Hátránya

  • Hátrány 1: Kevés oldal kínál ilyen lehetőséget.
  • Hátrány 2: Az ingyenes belépő bónusz alacsony lehet.
  • Hátrány 3: Érdemes elolvasni, hogy a kifizetést kötik-e minimum összeghez.

A befizetés nélküli bónusz felhasználási feltételei

Játék korlátozások

Az online kaszinók befizetés nélküli bónuszokat kínálnak az új játékosok részére, és különböző akciókat azért, hogy rendszeresen náluk játsszanak (például a pénzvisszafizetés ajánlattal).

Azonban az ajánlatokat korlátozzák, hiszen ellenkező esetben az online kaszinók gyorsan csődbe mennének a bónuszvadászok által elszenvedett visszaélések miatt.

Ezenkívül az ingyenes belépési bónuszokat bizonyos játékokra korlátozzák, általában nyerőgépekre, esetleg pókerre. Így előfordulhat, hogy a rulett, blackjack vagy a baccarat nem lesz elérhető a játék kínálatában.

Pörgetések száma

Logikus, hogy az online kaszinók az ingyenes pörgetések esetén korlátozzák azok számát is. Hiszen gondolj csak bele, hogy ha a játékosok bármennyit pörgethetnének ingyen, akkor a legtöbb online kaszinó bizony lehúzhatná a rolót.

Épp ezért a pörgetések száma általában 10-20-ra van korlátozva. Hogy pontosan mekkora ez a limit, az a platformtól függ.

Fogadási követelmények

Magyar játékosként, mielőtt felhasználnád a befizetés nélküli bónuszt, érdemes alaposan tanulmányoznod a fogadási követelményeket.

Ahhoz ugyanis, hogy a bónusz pénzt valódi pénzre tudd váltani, teljesítened kell ezeket a követelményeket. Ilyenek lehetnek például, hogy egy bizonyos összeggel is játszanod kell, hogy teljesítsd a kifizetési feltételt.

Készpénzfelvételi limit

Magyar játékosként találkozhatsz olyannal is, hogy az online kaszinó oldalak az ingyenes bónusz nyereményének felvételét egy úgynevezett készpénzfelvételi limithez kötik.

Ilyen lehet, hogy egy nap például nem vehetsz ki több pénzt, mint 25 ezer forintnál, 50 ezer forintnál satöbbi.

Ezek a legtöbb esetben akkor vannak korlátozva, amikor aktív bónuszod van.

A befizetés nélküli bónuszok fogadási követelményei

Magyar játékosként, amikor bónuszt igényelsz egy kaszinótól, a pénzt, amit kapsz, bónuszpénzben fizetik ki, nem pedig valódi készpénzben. Ugyanez igaz az ingyenes pörgetésekre is.

Amikor ugyanis az ingyenes pörgetésekről van szó, az ezek felhasználásakor kapott kifizetések (vagyis a nyeremények) szintén bónuszpénzben kerülnek kifizetésre. Ezt a bónuszpénzt általában egy külön tárcában tartják, és ehhez kapcsolódik egy fogadási követelmény.

Mivel bónuszpénzt nem vehetsz fel, a bónuszhoz kapcsolódó fogadási követelményeket (és minden egyéb feltételt) teljesítened kell, mielőtt ténylegesen jóváírják a nyereményt a számládon.

A fogadási követelmények teljesítésével viszont a bónuszpénz valódi pénzzé válik. És vice versa: ha nem teljesíted ezeket a fogadási követelményeket, a bónuszpénzed ez esetben elveszik.

Érdemes tehát új játékosok esetében tanulmányozni ezeket a feltételeket, mielőtt még a befizetés nélküli bónuszt igényelnéd.

Befizetés nélküli bónusz: tippek és trükkök

Játékosként biztosan kíváncsi vagy, vannak-e olyan tippek és trükkök, amivel kimaxolhatod a befizetés nélküli bónuszt. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot.

Nem szükséges a befizetés nélküli bónuszt kínáló oldalakra vadásznod, ugyanis a listánkban összegyűjöttük a legjobb online kaszinókat, ahol elérhető a promóció.

Mielőtt még lecsapnál az ajánlatra, nézd meg hogy az ingyenes bónusz felhasználásának milyen feltételei vannak. Amennyiben ezek a követelmények nem elfogadhatóak a számodra, úgy nézd meg a többi oldalt is; hiszen biztosan találsz olyat, ami neked a legmegfelelőbb.

Mindig olvasd el az apróbetűs részeket: a kaszinó bónuszok aranyszabálya, hogy mielőtt igénybe vennéd őket, tájékozódj az Általános Szerződési Feltételekben található felhasználási követelményekről. Így biztosan nem fog meglepetés érni, ha szeretnéd jóváíratni a számládon a nyereményedet.

Végezz kutatást: lehet, hogy nem az első, és nem is a második online kaszinó lesz az, ami a számodra leginkább megfelelő bónuszokat nyújtja, de ne add fel, keresd meg a legjobb ajánlatokat! (Tipp: böngéssz az általunk összeállított listából!)

Regisztrálj a hírlevelekre: csábító lehet, hogy kihagyd ezt az opciót, de nem érdemes; hiszen rengeteg promócióról azok értesülnek elsőként, akik feliratkoztak a hírlevélre. Ráadásul a feliratkozásért cserébe bónuszt is kapsz!

Lehetőleg olyan oldalakat keress, ahol a legjobb kifizetési limitekeket találod. Minél magasabb a limit, természetesen annál jobb.

Ne feledkezz el arról, hogy nem csak a profitért játszol, hanem a játék öröméért is. Helyezd tehát a szórakozást a pénznyeremény fölé, és élvezd a játékot!

Befizetés nélküli bónusz GYIK

Tényleg ingyenesek a befizetés nélküli bónuszok?

Igen, a befizetési nélküli bónuszok valóban ingyen vannak, hiszen nem kell pénzösszeget befizetni a számládra. Léteznek olyan típusai, amelyeket regisztrációkor lehet érvényesíteni, valamint van egy úgynevezett pörgetés bónusz is, amelyért bizonyos mennyiségű ingyen pörgetés jár. Mielőtt azonban begyűjtenéd a bónusz, minden esetben alaposan nézd át a fogadási követelményeket.

Nyerhetek valódi pénzt befizetés nélküli bónusszal?

Igen, amennyiben teljesíted a fogadási követelményeket, a nyereményedet minden esetben valódi pénzre válthatod. Ha nyertél, és teljesíted ezeket az előírásokat, akkor kérvényezheted a jóváírást a számládra, amely 1-2 napon belül megérkezik. A fogadási követelmények egyébként az egyes oldalakon különbözőek lehetnek, így nem árt tájékozódni ezekről, mielőtt regisztrálsz.

Mik a befizetés nélküli bónusz előnyei?

A befizetés nélküli bónuszok több előnnyel is rendelkeznek. Egyrészt például azzal, hogy nem kockáztatod a saját pénzed, így pedig megismerkedhetsz az online kaszinók világával. Sőt, miközben kockázatmentesen ismerkedsz a különböző játékokkal, kialakíthatod a saját, nyerő stratégiádat is, amelyet később alkalmazhatsz. Ráadásul a nyereményedet valódi pénzre is válthatod, miután teljesítetted a fogadási követelményeket.

Milyen kaszinó játékokhoz használhatom a befizetés nélküli bónuszt?

Hogy mely játékokra használhatóak fel a befizetés nélküli bónuszok, az az adott kaszinó oldaltól függ. Leggyakrabban egyébként nyerőgépekre, pókerre, illetve roulettre használhatod fel őket, de előfordulhat, hogy bizonyos oldalak esetében az egyik játék elérhető, míg a másik nem.

Miért érdemes beváltanom a befizetés nélküli bónuszt?

A befizetés nélküli bónuszok teljesen ingyen vannak, és valódi pénzt is nyerhetsz velük, ha teljesíted a fogadási követelményeket. Épp ezért nem kockáztatod a saját tőkédet. Így kezdők számára, akik még nem ismerik az online kaszinók világát, teljes mértékben ideális lehet. Ennek segítségével kockázatmentesen ki tudod alakítani a saját stratégiád, és megismered a játék felületét is.

Turul Kaszino » Bonuszok » Befizetés nélküli bónusz Magyarországon 2023
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022