A legjobb élő kaszinó oldalak Magyarországon 2023

Tartalomjegyzék

Az élő kaszinó egy hihetetlenül izgalmas online élményt nyújt, hiszen élő dílerekkel, osztókkal játszhatsz. Így teljesen olyan, mintha kilépnél a négy fal közül, az online térből, és betérnél egy igazi, pörgős, élettel teli kaszinóba.

Játszhatsz élő kaszinó játékokat, például élő blackjacket, élő rulettet, élő baccaratot, ahol ugyanúgy kapcsolatba léphetsz a dílerekkel, mint egy hagyományos, földi „offline” kaszinóban.

Az élő kaszinó azonban lehetőséget ad arra is, hogy ne csak egy élő osztóval kommunikálj, hanem a világ minden tájáról származó online kaszinó játékosok ellen is játszhatsz, valós időben.

Az online kaszinójátékok általában tiltják, hogy kapcsolatba lépj a többi résztvevővel, de az élő kaszinó játékokban az asztalodnál ülő bármelyik játékossal kapcsolatba léphetsz.

Mutass többet

A legjobb online kaszinó oldalak Március2023

Mi is az az élő kaszinó?

Az élő kaszinó játékok streaming video kapcsolaton keresztül, valós időben jelenik meg egy kaszinó asztalról.

Az online játékosok pedig otthon, a számítógépünkön keresztül, vagy mobilról fogadhatnak, és a chat funkció segítségével valós időben kommunikálhatnak az osztóval.

Persze az élő kaszinó oldalaknak is vannak különböző típusai, a technika fejlődésével már megjelentek az olyan online kaszinók is, amelyek egy speciális kamerát használnak a virtuális valóság megteremtéséhez.

Ez még közelebb hozza hozzád a valódi kaszinó élményt.

Az élő kaszinó játékokkal tehát az online szerencsejáték egy teljesen új élményét tapasztalhatod meg, eddig nem tapasztalt, interaktív módon.

Mi alapján választottuk ki, és hogyan találtuk meg a legjobb élő kaszinó oldalakat?

A fent található, élő online kaszinó oldalakat szigorú, szakmai szempontok alapján választottuk ki.

A vizsgálatunk alkalmával fontosnak tartottuk, hogy csak olyan élő kaszinó oldalak kerüljenek a felsorolásba, amelyek biztonságosak, több különböző típusú játékot kínálnak a legjobb játékfejlesztőktől, illetve az elérhető bónuszok, a kifizetési opciók és az ügyfélszolgálat minősége is a fő prioritásunk volt.

Elérhető játékok

Főképp az élő kaszinó oldalak esetében nagyon érdekes, hogy mennyi élő játék érhető el, hiszen ezek sok esetben limitált számúak, szemben a hagyományos kaszinó játékokkal.

A fenti listában épp ezért olyan oldalakat gyűjtöttünk össze, amelyek több száz, esetekben több ezer élő játékot is kínálnak.

Biztonság

Gondolj csak bele, hogy egy szerencsejáték oldalon meg kell adnod a személyes adataidat, és a bankkártya adataidat is. Ha az oldal nem biztonságos, a hackerek könnyedén feltörhetik, és ellophatják az adatokat, illetve elkölthetik a bankkártyádon lévő összeget.

A felsorolásban épp ezért csak a legbiztonságosabb élő szerencsejáték oldalak találhatóak meg, amelyek az alapszintű SSL titkosítás mellett rendelkeznek belső biztonsági rendszerrel is.

Bónuszok

A bónuszok a legvonzóbb akció ajánlatok az újonnan regisztárló játékosok számára, a már meglévőket pedig arra ösztönzi, hogy minél többet játsszanak.

Épp ezért az elérhető bónuszok mennyisége és az elérhető bónuszok mértéke is kiemelten fontos szempontok voltak a szakértőinknek.

Játékszoftver szolgáltatók

Az iparágat jól ismerő szakemberekként tudjuk, melyek azok a játékszoftver szolgáltatók, amelyeknek évek óta kiemelkedően teljesítő szoftvereket fejlesztenek.

A listába tehát a legkiválóbb kaszinójátékok fejlesztőinek termékeit gyűjtöttük össze.

Kifizetési opciók

A játékosok szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy hány különféle kifizetési opciót kínál egy-egy szerencsejáték oldal.

Ezenkívül nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a kifizetés milyen hamar történik meg a játékos részére. Az általunk kiválasztott online kaszinó oldalak többféle különböző kifizetési opciót kínálnak, így minden játékos megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

Ügyfélszolgálat

A kaszinójátékok ügyfélszolgálata kiemelkedően fontos szerepet tölt be egy-egy online kaszinó életében, mondhatni tőlük függ a cég reputációja. Hiszen egy 0-24-ben elérhető, segítőkész, anyanyelvű ügyfélszolgálatnál kevés hasznosabb dolog van a világon.

Népszerű élő kaszinó bónuszok

Ahogy feljebb is írtuk, a játékosok szempontjából nagy jelentőséggel bír, hogy milyen elérhető bónuszok vannak az adott szerencsejáték oldalakon.

Az alábbiakban azokat a különböző típusú bónuszokat gyűjtöttük össze, amelyek a leggyakrabban fordulnak elő, és a legnépszerűbbek. Nézzük is meg őket!

Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz

Ha új játékosként regisztrálsz, szinte biztos, hogy kapsz az online kaszinó oldaltól egy üdvözlő bónuszt.

Ez lehet például befizetéses bónusz, amelynek során a befizetésed mértékét megduplázzák vagy megtriplázzák, befizetés nélküli bónusz, ingyenes pörgetés bónusz vagy egyéb, más ajánlat is.

Befizetéses bónusz

Befizetéses bónusz

A befizetéses bónusz alkalmával, ha feltöltöd a szerencsejáték egyenlegedet, akkor a befizetés mértékét (match) vagy annak egy bizonyos százalékát hozzáadják a befizetett összeghez. Lehet, hogy ez kicsit bonyolultan hangzik, úgyhogy nézzünk is meg erre egy példát!

Ha feltöltöd a szerencsejáték egyenlegedet 20.000 ft-tal és a befizetéses bónusz 200%, akkor ennek dupláján 2 x 20.000 forintot írnak jóvá a számládon. Tehát összesen 60.000 ft-od lesz. Persze nem mindenhol ekkora, van ahol magasabb, van ahol alacsonyabb.

Befizetés nélküli bónusz

Befizetés nélküli bónusz

A befizetés nélküli bónusz lényege, hogy nem kell fizetned, hanem egy bizonyos összeget kapsz ajándékba, amit jóváírnak a szerencsejáték egyenlegeden.

Például kapsz 15.000 ft ingyen befizetés nélküli bónuszt. Azonban figyelj arra, hogy a nyeremény kifizetését feltételekhez kötik.

Ingyenes pörgetés

Ingyenes pörgetés

Az ingyenes pörgetés nagyon népszerű nyerőgépes bónusz, hiszen X mennyiségű ingyenes pörgetést kapsz, például a gyümölcsös nyerőgépeken.

Ez azt jelenti, hogy a pörgetés gombra kattintva nem kell fizetned, és például 10x ingyen pörgethetsz.

Az élő kaszinóban elérhető fizetési módszerek

Nem mindegy, hogy az adott élő kaszinóban milyen elérhető fizetési opciók vannak.

Hiszen könnyen lehet, hogy te ragaszkodsz például a Skrillhez, azonban az adott szerencsejáték oldal nem támogatja a fizetési módszert.

Épp ezért a regisztráció előtt, ha nem Visa vagy MasterCarddal szeretnél fizetni – amik ugye a legelterjedtebb fizetési módszerek közé tartoznak – akkor érdemes lecsekkolni, mit támogat és mit nem az oldal.

Visa

A Visa az egyik legelterjedtebb bankkártya-típus.

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy kivétel nélkül az összes szerencsejáték oldal elfogadja. A befizetés rendkívül gyors és biztonságos, a kifizetés több napot is igénybe vehet, erre azért érdemes odafigyelni.

Skrill

A Skrill az egyik legnépszerűbb e-pénztárca.

Ráadásul kis költségek mellett töltheted fel a szerencsejáték egyenlegedet, vagy kérheted a kifizetésedet, mindemellett rendkívül biztonságos is. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy a kifizetésre ebben az esetben is várni kell 1-2 napot.

Paysafecard

A PaysafeCard-hoz egy hosszú, 16 számjegyű PIN-kód tartozik, épp ezért nagyon biztonságos.

Nem mindegyik online, élő szerencsejáték oldal fogadja el, így ha mindenképp a PaysafeCard-ot szeretnéd használni, érdemes lecsekkolni, hogy az adott operátor elfogadja-e.

Mastercard

A Visa mellett a MasterCard a másik legnépszerűbb szolgáltató. Szinte bárhol fizethetsz vele, a szerencsejáték egyenlegének feltöltése villámgyors, a kifizetésre azonban várni kell.

A Skrillel szemben azonban drágább banki költségeket számolhatnak fel.

Trustly

A Trustly svéd hátterű cég, már 2008 óta működik.

A kifizetés maximum 2 munkanpot vesz igénybe, ám itthon nem annyira elterjedt, így ha magyar játékosként szeretnél Trustly-val fizetni, érdemes érdeklődnöd, hogy a szerencsejáték elfogadja-e ezt a fizetési módot.

ecoPayz

Az EcoPayz modern, megbízható és biztonságos fizetési mód. Az e-pénztárca ráadásul nem számol fel külön díjat az egymás közötti utalásokra.

Szintén nem minden online kaszinó fogadja el, így ha EcoPayz-t szeretnél használni, mindenképp nézz utána a szerencsejáték oldalon, hogy az adott fizetési megoldás elérhető-e.

Bitcoin

A kriptovalutákkal való fizetést is egyre több online kaszinó játékos választja, természetesen a legnépszerűbb ezek közül a kriptók ősanyja, a Bitcoin.

A BTC-vel való fizetés egyébként egyre több szerencsejáték oldalon lehetséges, ám nem mindenhol fogadják el.

Hogyan játssz az élő kaszinóban?

Az élő kaszinós játék elsőre talán ijesztőnek tűnhet, hiszen valós időben kommunikálsz az osztóval, a többi játékossal. Így, akik nem szokták meg az ilyesfajta interakciót, kell egy kis idő, amíg feloldódnak. Alapvetően azonban elmondható, hogy a regisztráció és a bónuszok begyűjtése nem sokban különbözik a hagyományos online kaszinó játékoktól, csak maga a játékmenet ad teljesen más élményt. De nézzük is meg, hogyan tudsz te is élő kaszinóban játszani, és mi szükséges hozzá!
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: Turulkaszinók listájaSzámítógép Szükséges ellátás: Valódi pénzStabil internetkapcsolat
Válassz élő kaszinó játékot
Válassz élő kaszinó játékot A listánkban megtalálhatod a legjobb és legbiztonságosabb élő kaszinós játékokat. Nézd meg, és válassz közülük egy szimpatikusat! Lépés 1
Regisztrálj és tedd zsebre a bónuszt
Regisztrálj és tedd zsebre a bónuszt Az élő kaszinóban is elérhetőek különböző bónuszajánlatok a regisztrációt követően. Miután megadtad a személyes és a bankkártya adataidat és hitelesítették a profilodat, a befizetés ne felejtsd el begyűjteni a bónuszokat sem! Lépés 2
Játssz élőben!
Játssz élőben! Online élő kaszinóban játszani teljesen más, interaktív élményt jelent. Dőlj hátra és élvezd a valós időben történő játékot, és add át magad az élménynek! Lépés 3
Nyertél? Kérd a jóváírást
Nyertél? Kérd a jóváírást Amennyiben nyertél, kérheted a nyereményed jóváírását az általad megadott számlaszámra. Előfordulhat, hogy kell néhány nap, míg megérkezik a nyereményed, így ha nem kapod meg egyből, ne ijedj meg, ez egy teljesen bevett eljárás. Lépés 4

Az élő kaszinó játékok típusai

Vannak olyan élő casino játékok, amelyek hosszú évek óta a játékosok kedvencei, ilyen például a Monopoly live is.

Az alábbiakban a legnépszerűbb élő kaszinós játékkategóriákat gyűjtöttük össze számodra.

Élő rulett

Az élő rulett elhozza az otthonodba az igazi kaszinó élményt, hiszen valós időben játszhatsz a dílerrel, és kommunikálhatsz a többi játékossal is.

Ugyanúgy kell megtenned a tétet, mint a hagyományos játékban, azonban az izgalmakat tovább fokozza, hogy a rulett kerék pörgése élőben történik, valahol a világ másik pontján.

Élő blackjack

Az élő blackjack szintén rendkívül izgalmas, hiszen valós időben történik minden, egy az online játékra kialakított kaszinóban. Vajon ki kerül közelebb a bűvös huszonegyhez: te, a bank vagy a többi játékos?

Élő baccarat

Az élő baccaratot, a többi játékhoz hasonlóan, nem csak asztali gépen vagy notebookon, de akár telefonon is játszhatod. Így a metrón vagy a villamoson utazva is úgy érezheted, hogy egy valódi baccarat teremben vagy, valahol Las Vegasban.

A játék szabályai bonyolultnak tűnnek, de egyszerűek és hamar bele lehet jönni, így érdemes kipróbálni.

Élő póker

A Texas Hold'emet talán még az is ismeri, akit egyébként nem mozdítanak meg a kártyajátékok.

A Hold'emet és az Omaha pókert is kipróbálhatod most már élőben is, így sokkal jobban tudsz taktikázni, blöffölni - és persze nagyobb pénzt is tudsz nyerni, ha sikerül felülkerekednek a többi játékoson.

Élő Sic Bo

A Sic Bo Magyarországon kevésbé ismert, de külföldön annál népszerűbb szerencsejáték, amit kockákkal játszanak.

Habár bonyolultnak tűnhet, a szabály mindössze annyi, hogy fogadni kell a három kocka dobásának eredményére. Egy-egy játék élőben is nagyon gyorsan lemegy, így szuper izgalmas maga a játék is.

Egyéb élő játékok

Egyéb népszerű élő játékok például a Crazy Time, a Monopoly live, a Deal or no Deal, a Dream Catcher vagy a Football Studio is.

Élő osztós online játékok

Az élő kaszinók talán egyik legnagyobb előnye, hogy a játékosok valós időben élvezhetik kedvenc kaszinó játékukat egy valódi osztóval, dílerrel. Ez a funkció lehetővé teszi számukra, hogy nagyon valóságosnak tűnő környezetben legyenek aktív résztvevői a játéknak.

Épp ezért a játékosok úgy érezhetik magukat, mintha egy igazi, szárazföldi kaszinóban lennének.

Meg tudják figyelni például az osztó tevékenységét, ráadásul a játék is könnyebben követhető, nem is beszélve arról hogy az élő kaszinókban az összes osztó képzett szakember.

Az élő chat funkciók pedig még tovább növelik az igazi, zsibongós, pörgős, hangos kaszinó-élményt.

A legjobb élő kaszinós játékszoftver szolgáltatók

Egy online élő kaszinóban olyan játékokat játszhatsz, mint például a baccarat, blackjack és rulett, valós időben, valódi osztókkal. Az élő video streaming technológiának köszönhetően a játékosok úgy láthatják a krupiék tevékenységét és az egész játékot, mintha egy valódi, lennének. Ezek az élő kaszinók azonban semmit sem érnének az olyan kiváló szoftverszolgáltatók nélkül, mint a:

a NetEnt,

az Evolution gaming,

az Ezugi,

a Playtech,

a Betgames,

az Extreme Live Gaming

vagy a Microgaming.

Az élő kaszinó előnyei és hátrányai

Ha élő kaszinós játék, akkor úgy érzed, mintha tényleg ott lennél egy valódi kaszióban. Ez adja meg az egésznek varázsát. Azonban egy élő kaszinó játék nemcsak előnyökkel rendelkezik, hanem hátrányai is vannak. Nézzük is meg ezeket, és kezdjük az előnyökkel.

Profik

  • Játék valós időben, élő osztókkal, dílerekkel.
  • Élő kaszinó promóciók.
  • Az élő kaszinó okostelefonról is játszható.
  • Élő chat funkció a többi játékossal.

Hátránya

  • Lassú játék.
  • Korlátozott játékválaszték.
  • A technikai problémák meghiúsíthatják a játékot.

Az élő kaszinó oldalak biztonságosak?

Az élő online kaszinók kiválasztása során figyelni kell arra, hogy a weboldal rendelkezik-e SSL tanúsítvánnyal (tehát az alapvető titkosítási funkciókkal), valamint hogy milyen egyéb lépéseket tesz a játékosok védelme érdekében – gondolunk itt az adatokra, biztonságra és a felelősségteljes játékra is.

Ezen túlmenően meg kell vizsgálni azt is, hogy a szerencsejáték oldal rendelkezik-e a szükséges engedélyekkel, licenszekkel. Ilyenek például az MGA, az eCOGRA, illetve az SZF engedély is.

Élő kaszinó GYIK

Nyerhetek valódi pénzt az élő kaszinókkal?

Természetesen, az élő online kaszinó játékokkal valód pénzzel tudsz játszani, és valódi pénzt is tudsz nyerni úgy, ahogy a hagyományos kaszinókban. Ráadásul lehetőséged van kihasználni az élő bónuszokat is.

Játszhatok élő kaszinó játékokkal mobilon keresztül is?

Igen, az okostelefonod segítségével is bárhol és bármikor játszhatsz élő kaszinó játékkal, csak stabil mobilinternet kapcsolat szükséges hozzá, és megfelelő töltöttségi szint.

Az élő kaszinók legálisak Magyarországon?

Az élő kaszinók teljes mértékben legálisak Magyarországon, azonban azok az élő kaszinók, amik nem rendelkeznek a Szerencsejáték Felügyelet (SZF) engedélyével, illegálisnak minősülnek. Ez a név félrevezető lehet, hiszen a legtöbb online szerencsejáték oldalnak nincs ilyen engedélye, ettől még ugyanúgy legális Magyarországon, csak adót kell utána fizetni. Az adó mértéke, jelenleg Magyarországon 2022-ben 28%, 15%-os SZJA és a 13% SZOCHO.

Mik a legnépszerűbb élő kaszinós játékok?

A legnépszerűbb élő kaszinós játékok az élő rulett, élő póker, élő blackjack, élő baccarat, és az élő sportfogadás.

Turul Kaszino » A legjobb élő kaszinó oldalak Magyarországon 2023
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022