A legjobb Mastercard kaszinók Magyarországon 2023

Tartalomjegyzék

Összegyűjtöttük Magyarország legjobb online Mastercard kaszinóit, ahol biztonságosan, gyorsan és egyszerűen fizethetünk a világ egyik piacvezető pénzügyi szolgáltatója által kibocsátottot bankkártyákkal.

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy milyen szolgáltatásokat kínál a Mastercard, hogyan fizethetünk bankkártyánkkal a Mastercardot elfogadó online kaszinókban, miként kérhetjük a kifizetést ugyanilyen formában, illetve milyen előnyökkel és hátrányokkal jár, ha ezt a fizetési módot választjuk. Bemutatjuk a lehetséges alternatívákat, kitérünk az esetlegesen felmerülő költségekre és igyekszünk megválaszolni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy mindenki megtalálja a számára minden szempontból legvonzóbb játékteret.

Mutass többet

A leginkább ajánlott online kaszinók listája, ahol Mastercarddal fizethetünk

A Mastercardról

A Mastercard eredetileg 1966-ban, több regionális bankkártyaszövetség egyesüléseként jött létre Interbank Card Association néven a Bank of America és a BankAmericard (a későbbiekben Visa) riválisaként, mastercard néven pedig majdnem 50 éve nyújt piacvezető pénzügyi szolgáltatásokat. A brand írásmódja és ikonikus logója ugyan változott az évek során, de vizuálisan sosem távolodtak el az 1966-ban megálmodott koncepciótól, tökéletes egységbe hozva így a folyamatos technológiai fejlődést és korszerű szolgáltatásokat a fél évszázados múlttal.

A különböző típusú betéti és hitelkártyákat, illetve azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínáló Mastercard stabil helyet foglal el a világ 100 legértékesebb vállalatának listáján, a cég termékei és szolgáltatásai világszerte hozzáférhetőek, az egyik legelterjedtebb és legbiztonságosabb fizetési megoldás bárhol a világon és az online térben egyaránt.

Hogyan működik a Mastercard az online kaszinókban?

A legtöbb online kaszinó támogatja a Mastercarddal való fizetést, noha ezek feltételei a különböző oldalak esetében eltérhet, a koncepció viszont ugyanaz. A kaszinó lehetőséget biztosít a regisztrált felhasználóknak, hogy a számukra legkényelmesebb, legegyszerűbb és legbiztonságosabbnak ítélt módon helyezzék el a játékra szánt pénzt a kaszinószámlájukon, például Mastercarddal bankkártyás vásárlás vagy átutalás útján.

A be- és kiutalásoknak jellemzően van egy limitje, erről, és a kiválasztott oldal feltételeiről, illetve az esetlegesen felmerülő egyéb költségekről érdemes előre tájékozódni, hogy a tranzakció zökkenőmentesen teljesülhessen. Ugyanígy a számlavezető bankunknál is ellenőrizzük a Mastercardunkra vonatkozó beállításokat, például, hogy használhatjuk-e nemzetközi fizetési műveletekre, mekkora a napi vásárlási limit, illetve az online vásárlások megerősítésére vonatkozó beállításokat. A többlépcsős jóváhagyáshoz ismernünk kell a telekódunat, amit az SMS-ben küldött egyszeri internetes biztonsági kód egészít ki, de sok esetben megerősíthetjük a tranzakciót a bankunk mobilalkalmazásának segítségével is.

Hogyan fizessünk be pénzt az online kaszinóba?

Az online térben rendkívül körültekintőnek kell lennünk, hol, mikor és milyen adatokat adunk meg, illetve milyen platformra utalunk be ily módon készpénzt, legyen az akármekkora összeg. Az ellenőrzött és megbízható online kaszinókba gyorsan, egyszerűen és biztonságosan beutalhatjuk a játékra szánt összeget, ehhez csak néhány alapvető és egyszerű lépést kell megtennünk, amelyeket az alábbi útmutatóban szedtünk össze.
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: Turulkaszino listájaSzámítógép vagy okostelefon Szükséges ellátás: PénzInternetkapcsolat
Válasszunk egy szimpatikus online kaszinót a listából:
Válasszunk egy szimpatikus online kaszinót a listából: Összegyűjtöttük a legjobb és legmegbízhatóbb online kaszinókat Magyarországon, ahol fizethetünk Mastercarddal, így könnyen megtalálhatjuk és kiválaszthatjuk a saját igényeinknek leginkább megfelelő oldalt. Lépés 1
Regisztráljunk a kiválasztott oldalra:
Regisztráljunk a kiválasztott oldalra: Miután kiválasztottuk a legszimpatikusabb online játékteret, végezzük el a regisztrációhoz szükséges lépéseket és hozzunk létre egy felhasználói fiókot. A folyamat eltérhet az egyes kaszinók esetében, de felhasználónévre és néhány adat megadására mindenképpen szükség lesz. Lépés 2
Nézzünk utána a feltételeknek:
Nézzünk utána a feltételeknek: A legtöbb online kaszinó alkalmaz megkötéseket és korlátokat a fizetési módokat és a tranzakciókat illetően. Nézzük át az oldal feltételeit a be- és kiutalásokkal kapcsolatban az esetleges költségeket, limiteket és díjakat is figyelembe véve. Lépés 3
Töltsük fel a digitális tárcánkat:
Töltsük fel a digitális tárcánkat: Miután tájékozódtunk a feltételekről és megfelelőnek találtuk őket, válasszuk a Mastercardot mint fizetési megoldást és helyezzük el (bankkártyás vásárlás, átutalás stb.) a játékra szánt összeget a virtuális kaszinószámlánkon. Amint a tranzakció teljesült, már játszhatunk is. Lépés 4

Hogyan vegyük ki a nyereményünket a Mastercardunk segítségével?

Amennyiben szeretnénk kivenni a nyereményünket, először is lépjünk be az online kaszinóba regisztrált felhasználói fiókunkkal, már ha korábban kijelentkeztünk onnan. A lényeg, hogy legyünk bejelentkezve. A kaszinó felületén keressük meg a Kifizetések opciót, angol nyelvű platform esetében a Withdraw menüpont lesz a nyerő.

Itt jellemzően többféle kifizetési módot kínál fel a rendszer. Előfordulhat, hogy a Mastercard nem opció, tekintve, hogy a legáltalánosabb kifizetési megoldás a banki átutalás, de ha köztük van és ezt találjuk a legmegfelelőbbnek, természetesen válasszuk a Mastercardot.

Miután ezzel megvagyunk, határozzuk meg azt az összeget, amelyet szeretnénk kiutaltatni és hagyjuk jóvá a tranzakciót a megfelelő módszerrel. A kiutalás esetleges költségeiről érdemes előre tájékozódni; amennyiben vannak, ezek jellemzően a kiutaltatni kívánt összegből kerülnek levonásra.

Milyen típusú Mastercardok közül választhatunk?

A Mastercard többféle, eltérő tulajdonságokkal és előnyökkel bíró kártyatípust kínál, amelyeket világszerte elfogadnak mindenhol, ahol a Mastercard bankkártyás fizetés opció, így saját igényeinknek megfelelően választhatunk hitelkártyát, betéti kártyát vagy feltölthető bankkártyát, de különböző célokra és felhasználási területekre akár mindhárom típusból is igényelhetünk a pénzügyi szolgáltatónktól.

Mastercard mint hitelkártya

A hitelkártya vagy halasztott fizetési kártya lényege, hogy a fedezet nem a felhasználó folyószámlájának egyenlege, hanem a pénzintézet által nyújtott hitelkeret, ami meghaladhatja a pillanatnyilag ténylegesen rendelkezésünkre álló erőforrásokat. A Mastercard hitelkártya lehetőséget biztosít arra, hogy a szolgáltató által meghatározott feltételek szerint a felhasznált összeget később részletekben vagy adott határidőn belül fizessük vissza, ami nagyobb pénzügyi mozgásteret nyújt a felhasználónak.

Mastercard mint betéti kártya

A legtöbb bankszámlához tartozik betéti kártya, amivel a folyószámlánkon lévő pénzt tudjuk felhasználni. A betéti kártyák esetében a fedezetet a folyószámlánk pozitív egyenlege adja, annyit tudunk költeni, amennyi a rendelkezésünkre áll, a felhasznált összeg pedig a felhasználás pillanatában levonásra vagy zárolásra kerül az egyenlegből.

Mastercard mint előre fizetett prepaid kártya

Az előre fizetett vagy prepaid Mastercard rengeteg előnnyel bír és mindenhol használható, ahol a betéti vagy hitelkártyákat elfogadják. Nincs szükség hozzá sem bankszámlára, sem hitelbírálatra, így bárki számára egyszerűen beszerezhető. Ugyanúgy alkalmas bankkártyás fizetésre, online vásárlásra, illetve pénz küldésére és fogadására, a rendelkezésre álló összeget viszont mindig nekünk kell feltölteni, amit akár telefonos applikáció segítségével is megtehetünk. A kártya nem kapcsolódik bankszámlához, így kifejezetten biztonságos és a túlköltést is segít elkerülni, mivel mindig csak az aktuálisan feltöltött összeggel gazdálkodhatunk.

A Mastercard használatának előnyei és hátrányai

Amellett, hogy a Mastercard betéti, hitel- és előre fizetett kártyák könnyen hozzáférhetőek, rendkívül elterjedtek és biztonságosak, számos előnyük ellenére sem feltétlenül és minden helyzetben ez a legjobb fizetési módszer. Adott esetben tranzakciós díjakkal kell számolnunk, de előfordulhat, hogy a pénzügyi szolgáltató nem támogatja a szolgáltatást, amelyet igénybe szeretnénk venni. A Mastercarddal való fizetés néhány előnyét és hátrányát áttekintve azonban könnyebben eldönthetjük, hogy mikor és milyen helyzetben válasszuk ezt a fizetési módszert.

Profik

  • Használhatjuk már meglévő Mastercardunkat.
  • Nem kell külön szolgáltatást igénybe vennünk.
  • Rendkívül biztonságos és széles körben elfogadott.
  • A tranzakciók jellemzően azonnal teljesülnek.

Hátránya

  • Nem mindenhol fogadják el fizetési módszerként.
  • Tranzakciós díjak merülhetnek fel.
  • Hitelkártya esetében fennáll a túlköltés veszélye.
  • A bank elutasíthatja a tranzakció teljesítését.

A legújabb Mastercard kaszinók Magyarországon 2023 Március

A Mastercardhoz kapcsolódó egyéb díjak és költségek

Mint minden pénzügyi szolgáltatás, így a Mastercard használata is bizonyos költségekkel jár. A tranzakciókhoz kapcsolódó költségek a különböző pénzügyi szolgáltatók esetében eltérhetnek, szolgáltatáscsomagoktól függően a kártya rendelkezésre bocsájtása is díjköteles lehet, de számos konstrukció létezik, ahol nem számítanak fel bankkártyadíjat.

Az egyes bankok díjszabása különböző, de a tranzakciós illeték mértéke törvényileg meghatározott. Főszabály szerint az átutalások esetében a tranzakciós illeték mértéke az utalt összeg 0,3%-a, de nem több, mint 10 ezer forint, készpénzfelvételkor pedig az összeg 0,6%-a. Online és bankkártyás vásárlások esetében is van illeték, ez érintéses fizetésre alkalmas kártyával évente 500 forint, amit a számlavezető bank jellemzően beépít saját díjszabásába.

Az online kaszinók szintén határozhatnak meg tranzakciós vagy kezelési költséget a kiutalásokhoz kapcsolódón, ami lehet meghatározott összeg vagy a kiutalni kívánt összeg bizonyos százaléka.

Tényleg biztonságos a Mastercard?

Igen. A Mastercard az egyik legbiztonságosabb online fizetési mód. A Mastercard a világ egyik legnagyobb és egyik legnagyobb múltú pénzügyi szolgáltatója professzionális biztonságtechnikai megoldásokkal és rendszerrel, másrészt a pénzügyi szolgáltatók is többlépcsős megerősítést alkalmaznak a tranzakciók jóváhagyására, az online kaszinók pedig biztonságos felületen keresztül biztosítják a bankkártyás fizetés lehetőségét.

Az Európai Unió tagállamaiban 2021 január óta egységesen bevezetésre került az úgynevezett telekód, ami kifejezetten a Visa és a Mastercard kártyákkal történő online vásárlások kiegészítő védelmi megoldása az SMS-ben kapott egyszeri hitelesítő kód mellett. A három számjegyből álló PIN-kód nincs feltüntetve a bankkártyán, így illetéktelenek a kártya birtokában sem tudnak költeni a kártyához kapcsolódó számláról. Ezért nagyon fontos, hogy az alapértelmezett kódot megváltoztassuk egy általunk könnyen megjegyezhető kombinációra.

Be- és kiutalási idő a Mastercard kaszinókban

A Mastercarddal való bankkártyás fizetés jellemzően nagyon gyors, a felhasználni kívánt összeg a tranzakció jóváhagyását követően szinte azonnal rendelkezésre áll. Magyarországon az átutalások is rendkívül gyorsan teljesülnek, az online indított utalás a nap huszonnégy órájában 5 másodperc alatt teljesül, de csak belföldön és forint alapon opció. A bankon kívüli utalás kicsit több időt vehet igénybe, az Európai Unión belüli átutalások pedig maximum két napon belül teljesülnek, ezt uniós szabályozás garantálja. Ha a küldő és a fogadó számla devizaneme nem egyezik meg, az összeg átváltása tovább növelheti a tranzakció idejét.

A Mastercard ügyfélszolgálata

A Mastercard ügyfélszolgálata minden olyan országban elérhető, ahol a szolgáltató bankkártyáit fizetési eszközként ismerik el és használják. A Mastercard Assistance Center magyar nyelvű ügyfélszolgálata a világ bármely pontjáról elérhető a Mastercard honlapján megadott telefonszámon, amely bármely hazai hálózatról ingyenesen hívható.

Kérdéseinkkel, elveszett vagy ellopott bankkártyával, vagy problémás, vitatható, esetleg téves tranzakciókkal kapcsolatban a Mastercard bankkártyánkat kibocsátó pénzintézetet vagy szolgáltatót kell keresnünk. A pénzügyi intézmény, bank ügyfélszolgálatának telefonszáma általában szerepel a bankkártya hátoldalán.

További fizetési módok, amelyeket az online kaszinókban használhatunk

Az online kaszinók a Mastercarddal való fizetés mellett számos egyéb lehetőséget is kínálnak mint alternatíva, így saját preferenciáink alapján kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő megoldást. A bankkártyás és prepaid kártyás fizetés mellett jellemzően opció az akár mobilról is kezelhető digitális tárcák használata, mint a PayPal vagy a fizikai bankkártyát is kínáló Netteller, de egyre több online kaszinó fogadja el a kriptovalutákat is.

Neteller

A Neteller kezdetben kifejezetten az online szerencsejátékok finanszírozására fókuszált, így széles körben elfogadott fizetési módszer, mostanra viszont általános online pénzügyi szolgáltatásokat is kínál. Az e-mail-címmel létrehozott digitális pénztárca előnye, hogy személyes és banki adataink nem jelennek meg a tranzakciók során. A virtuális kártya minden tranzakcióhoz új adatokat generál, ami nagyban megnöveli a biztonságot, a Net+ prepaid Mastercarddal pedig egyszerűen használhatjuk a rendelkezésünkre álló összeget az online téren kívül is.

PayPal

A PayPal az egyik legismertebb és legnagyobb online szolgáltató, amely digitális pénzforgalmi szolgáltatásokat kínál, így a legtöbb online kaszinó is felkínálja mint fizetési módszer. A PayPallal történő fizetésnél csak a PayPal azonosítónkat kell megadni és a jelszóval jóváhagyni a tranzakciót, így az ügylet során minden személyes adatunk rejtve marad. A PayPal számla létrehozásához csak egy regisztrált e-mail címre van szükség, a digitális pénztárcánkat pedig feltölthetjük saját bankszámlánkról vagy használhatjuk a PayPalunkra beérkezett összegeket is.

Paysafecard

A Palysafecardot kifejezetten online játékokban való fizetésre hozták létre a bankkártyás vásárlás alternatívájaként, így számos online kaszinó is felkínálja mint fizetési lehetőség. Ez lényegében egy online vagy fizikai értékesítőpontokon megvásárolható prepaid kártya, amellyel virtuális platformokon vásárolhatunk. A kártyát meghatározott összegért vásároljuk, ez lesz a rendelkezésre álló egyenleg, a vásárlásnál pedig csak a kártyához tartozó PIN-kódot kell megadnunk a bankkártyaadatoknál, így semmiféle személyes adatot nem kell megosztanunk.

Simplepay

A Simplepay az OTB Bank saját fejlesztésű és üzemeltetésű online fizetési megoldása. A platformon belül nem csak online bankkártyás fizetésre van lehetőség, de számos egyéb funkciót is kínál (szolgáltatások, különböző jegyek és belépők vásárlása, számlabefizetés stb.). A fizetés a Simplepay rendszerében regisztrált és igény szerint mentett bankkártyával történik, így nem szükséges minden tranzakció során újra és újra megadni a bankkártyánk adatait.

Skrill

A Skrill online fizetési és pénzátutalási szolgáltatásokat kínál, mellesleg a Playsafe-hez hasonlóan Playsafe Group cégcsoport tagja. A szolgáltatások a PayPalhoz hasonlóan az online számlán és a hozzá kapcsolódó digitális pénztárcán alapulnak, a számlanyitáshoz csak egy érvényes e-mail címre van szükség. A felhasználók bankkártyás vásárlással, átutalással és egyéb alternatív módokon helyezhetnek pénzt a digitális tárcába, amely támogatja a kriptovalutákat is.

Visa kártya

A Visa bankkártyás fizetés a Mastercarddal való fizetéssel megegyező előnyökkel és hátrányokkal jár, mivel mindkét bankkártyakibocsátó vállalat hasonló pénzügyi szolgáltatásokat nyújt. Az azt elfogadó online kaszinókban a Visa által kibocsájtott bankkártyákkal is ugyanolyan gyorsan, biztonságosan és egyszerűen fizethetünk, mint a Mastercarddal.

Kriptovaluták

Egyre elterjedtebb megoldás, így egyre több online kaszinó is támogatja a kriptovalutákkal történő fizetést. Előnye, hogy a tranzakciók vagy díjmentesek vagy nagyon alacsony díjak mellett valósulnak meg, a kriptotárcák és a decentralizált hálózaton történő tranzakciók rendkívül biztonságosak, nyomon követhetők és bárhol elérhetők a világon. A kriptovaluták értéke rendkívül volatilis lehet, ezt a problémát az úgynevezett stable coinok küszöbölik ki oly módon, hogy árfolyamuk valamely fiat-pénz értékéhez van kötve.

Néhány tipp az első Mastercarddal való beutaláshoz

A Mastercarddal való beutalás gyors, egyszerű és biztonságos, a legtöbb online kaszinó elfogadja mint fizetési megoldás, és sok esetben a kifizetéseket is kérhetjük ilyen formában. Néhány dologra azonban érdemes figyelni, mielőtt elhelyezzük a játékra szánt összeget az online kaszinószámlánkon.

Az általunk összeállított listából válogatva minden bizonnyal találunk olyan online kaszinót, ami a Mastercard fizetési mód támogatása mellett más szempontok alapján is megfelel az elvárásainknak. Nem árt az is ellenőrizni, hogy az oldal megfelelően jelenik-e meg a különböző eszközökön, így minden platformon (számítógép, okostelefon, táblagép) kényelmesen tudjuk-e kezelni.

Tájékozódjunk a fizetési feltételekről, limitekről, korlátozásokról és egyéb felmerülő díjakról, nézzük meg, hogy esetlegesen milyen bónuszokra és kedvezményekre tarthatunk igényt a regisztrációt és a fizetési mód kiválasztását követően.

Ellenőrizzük a Mastercardunkra vonatkozó beállításokat, mint a napi online vásárlási limit, az online tranzakciók többlépcsős jóváhagyásához szükséges kódok vagy a külföldre irányuló tranzakciókra vonatkozó korlátozások. Mindig csak tanúsítvánnyal rendelkező, biztonságos oldalon adjuk meg a kártyaadatainkat, e-mailben vagy egyéb formában soha ne adjuk ki azokat.

Gyakran ismételt kérdések a Mastercard online kaszinókkal kapcsoltban

Valóban biztonságos Mastercardot használni az online kaszinókban?

Igen. A Mastercard az egyik legbiztonságosabb online fizetési módszer. Egyrészt a Mastercard a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatója professzionális biztonságtechnikai megoldásokkal és jól kiépített, működő rendszerrel, másrészt a pénzügyi szolgáltatók is alkalmaznak többlépcsős megerősítést (például mobilapplikáción keresztül) a tranzakciók jóváhagyására, így megelőzhető, hogy akár a bankkártya birtokában is bárki visszaéljen a pénzünkkel.

Minden online kaszinó elfogadja a Mastercardot fizetési módszerként?

Noha a legtöbb esetben van lehetőség bankkártyás fizetésre, nem minden online kaszinó fogadja el a Mastercardot mint fizetési megoldás. Ilyen esetben más fizetési módot kell választanunk vagy olyan platformot, ahol használhatjuk Mastercardunkat. A fenti listában számos alternatívát gyűjtöttünk össze, ahol igény szerint ezzel a módszerrel is biztonságosan és gyorsan utalhatunk ki és be.

Milyen valutákat kezel a Mastercard?

A Mastercard minden olyan valutanemet kezel, ahol fizetőeszközként elfogadják a Mastercard betéti, hitel- és feltöltős kártyáit. Ha a tranzakció devizaneme nem egyezik meg a kártya mögött álló számla devizanemével, a kártyát kibocsátó bank vagy a MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság saját feltételei és díjszabása mellett elvégzi az összeg átváltását, így a tranzakció minden résztvevő számára a megfelelő devizanemben teljesül.

Hol találom a legjobb magyar Mastercard online kaszinókat?

Az általunk összeállított, legjobb magyarországi Mastercard kaszinókat felvonultató lista segít kiválasztani az egyéni preferenciáknak leginkább megfelelő online játékteret. A listát szigorú szempontok szerint, a legnagyobb gondossággal állítottuk össze, így egy helyen elérhetők a legjobb felhasználói élményt nyújtó, megbízható oldalak, amelyek lehetőséget biztosítanak Mastercarddal való fizetésre.

Van a beutalásnak és a kiutalásnak minimuma, illetve maximuma az online Mastercard kaszinókban?

Az online kaszinók jellemzően állítanak fel korlátokat a be-, illetve kiutalások minimális és maximális értékére és számára vonatkozóan. A be- és kiutalható összeg minimuma és maximuma számos tényezőtől függhet, így a választott fizetési módszertől is. A tranzakciók kezdeményezése előtt érdemes utánajárni az egyes online kaszinók feltételeinek, a tranzakciók összeghatárának korlátozása mellett az esetlegesen felmerülő egyéb díjaknak és ezek ismeretében kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb fizetési formát.

Turul Kaszino » Fizetesi-modok » A legjobb Mastercard kaszinók Magyarországon 2023
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022