A legjobb magyarországi Neteller kaszinók 2023

Tartalomjegyzék

Magyarország legújabb, legjobb Neteller kaszinói egy helyen! A Neteller fizetési megoldásnak számos előnye van, rendkívül könnyen hozzáférhető és biztonságos, így rengeteg magyarországi online kaszinó is lehetőségként kínálja mint fizetési mód. Az online tranzakciók esetében kiemelten fontos a személyes és banki adatok védelme, a visszaélések lehetőségének kizárása és a gyorsaság, amit a Neteller maradéktalanul biztosít is. Az sem jelenthet akadályt, ha még nincs Neteller fiókunk, nincs szükség hitelbírálatra vagy bankszámla létrehozására, mindössze egy érvényes e-mail címre a regisztrációhoz.

A Neteller rendszerén végbemenő tranzakciók esetében személyes és banki adataink nem kerülnek nyilvánosságra, a Neteller virtuális kártya minden ügylethez egyedi kártyaadatokat biztosít, így a visszaélés lehetősége szinte kizárt, a Net+ prepaid Mastercarddal pedig készpénz formájában is könnyen hozzáférhetünk a digitális tárcánkon elérhető összeghez. Számos online kaszinó esetében a beutalások mellett opció a nyeremények Netellerre való kiutalása is, így gyorsan és kényelmesen kezelhetjük a játékra szánt összeget, és akár okostelefonról is intézhetjük pénzügyeinket.

Oldalunkon megtalálja a legjobb magyarországi Neteller kaszinókat, amelyeket nagy gondossággal, szigorú szakmai szempontok szerint választottunk ki, így az általunk összeállított listában mindig a legjobb felhasználói élményt és legmagas szintű szolgáltatásokat kínáló, megbízható és biztonságos online játékplatformokat találja, amelyek közül mindenki könnyen és gyorsan választhatja ki a számára legvonzóbb játékteret.

Mutass többet

A legjobb online kaszinók, ahol Netellerrel is fizethetünk 2023

A Netellerről

A Neteller ma már általános online pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt, kezdetben viszont kifejezetten az online szerencsejátékokban történő tranzakciókra fókuszált. A céget 1999-ben Kanadában alapították, a szerencsejátékokkal kapcsolatos pénzmozgások kezelését egy évvel később kezdték meg, hamarosan pedig a világ online szerencsejátékokból eredő pénzforgalmának 85%-át bonyolították és bevételeik 95% is ebből a forrásból származott.

A Neteller, akárcsak a Playsafecard és a Skrill, ma már szintén a Playsafe Group cégcsoport tagja, amely komplex online pénzügyi szolgáltatásokat nyújt világszerte. A Neteller 26 vezető valutát kezel natívan, az általa biztosított digitális tárcába és a hozzá kapcsolódó virtuális bankkártyára számos különböző módon helyezhetünk online vásárlásokra szánt pénzösszegeket, az Európai Gazdasági Közösség állampolgárai számára elérhető Net+ feltöltős Mastercarddal pedig bárhol könnyen hozzáférhetünk a rendelkezésünkre álló forrásokhoz készpénz formájában is, illetve használhatjuk érintés alapú bankkártyás vásárlásokhoz.

Hogyan használjuk Netellert az online kaszinókban?

A Netellerrel való fizetés rendkívül egyszerű és gyors, nem mellesleg biztonságos megoldás az olyan, ellenőrzött és megbízható online kaszinókban is, amelyek támogatják ezt a fizetési módot. A legjobb magyarországi online kaszinók általunk összeállított listájából számos lehetőség közül választhatunk, utána mindössze egy pozitív egyenleggel rendelkező Neteller fiókra van szükségünk és néhány percre a szükséges lépések megtételéhez, hogy maradéktalanul kiélvezhessük a számunkra leginkább tetsző online játéktér nyújtotta lehetőségeket. Az alábbi útmutató segítséget nyújthat a Neteller online kaszinókban való használatához.
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: TurulkaszinoSzámítógép vagy okostelefon Szükséges ellátás: PénzInternetkapcsolat
A Neteller fiók
A Neteller fiók Amennyiben még nincs Neteller fiókunk, látogassunk el a szolgáltató weboldalára és hozzunk létre egy felhasználói profilt az ott leírtaknak megfelelően. Ha már rendelkezünk Netellerrel, ellenőrizzük a beállításokat és a rendelkezésre álló keretet, adott esetben töltsük fel digitális tárcánkat. Lépés 1
Válasszunk ki egy tetszőleges online kaszinót a listából
Válasszunk ki egy tetszőleges online kaszinót a listából Oldalunkon megtalálja Magyarország legújabb és legjobb online kaszinóinak listáját, amelyek támogatják a Netellert mint fizetési módot, mindamellett biztonságosak és értékelésünk alapján kimagasló játékélményt és szolgáltatást nyújtanak. Lépés 2
Jelentkezzünk be az kiválasztott oldalra
Jelentkezzünk be az kiválasztott oldalra A legtöbb online kaszinó csak regisztrált felhasználók számára teszi lehetővé a szolgáltatások igénybevételét, ezért hozzunk létre egy felhasználói fiókot a kaszinó oldalán leírt módon. Lépés 3
Tájékozódjunk a felhasználási feltételeket illetően
Tájékozódjunk a felhasználási feltételeket illetően Ismerkedjünk meg a választott oldal által megszabott felhasználási feltételekkel, nézzük át a ki- és beutalásokkal kapcsolatban esetlegesen felmerülő költségeket, limiteket és díjakat, valamint az ügyfélszolgálat elérhetőségeit. Lépés 4
Step5
Biztosítsuk a játékra szánt összeget Amennyiben a feltételeket megfelelőnek találtuk, válasszuk a Netellert mint fizetési módot és a az instrukcióknak megfelelően töltsük fel a játékra szánt összeget virtuális kaszinószámlánkra. A tranzakció teljesülését követően már játszhatunk is. Lépés 5

Pros and Cons of Neteller

Azzal együtt, hogy a Netelleres fizetést a legtöbb magyarországi online kaszinó mint lehetőséget biztosítja, mivel többek között nagyon gyors, egyszerű és biztonságos, nem biztos, hogy minden esetben és feltétlenül ez a legjobb fizetési megoldás. A Neteller fiók létrehozását követően némi időbe telik, míg az adataink ellenőrzésre kerülnek és használhatjuk digitális tárcánkat, de nehézséget jelenthet az is, hogy a kaszinók által alkalmazott leggyakoribb kifizetési módszer a bankszámlára történő kiutalás. A Netller néhány előnyének és hátrányának áttekintése azonban segíthet magabiztosan eldönteni, hogy mikor és milyen helyzetben érdemes ezt a fizetési módszert választanunk.

Profik

  • Neteller fiókunkhoz csak e-mail cím szükséges.
  • Személyes és banki adataink rejtve maradnak.
  • A tranzakciók jellemzően azonallik és díjmentesek.
  • Előny 4: Okostelefonról is elérhető.

Hátránya

  • Hátrány 1: Ha nincs, létre kell hoznunk egy fiókot.
  • Hátrány 2: Nem minden online kaszinóban használhatjuk.
  • Hátrány 3: Nem biztos, hogy kifizetések esetében is opció.

Hogyan fizethetünk be Netellerrel online kaszinószámlánkra

Azokban az online kaszinókban, amelyek támogatják a Netellerrel való fizetést, gyorsan és biztonságosan helyezhetjük el a játékra szánt összeget a kaszinószámlánkon. A beutalás előtt azonban érdemes tájékozódni az adott kaszinó felhasználási feltételeit illetően, megnézni, hogy alkalmaznak-e megkötéseket az egyes fizetési módokra vonatkozóan, állítanak-e fel limitet vagy kínálnak-e kedvezményeket, bónuszokat, ha egy bizonyos fizetési mód mellett döntünk.

Miután tájékozódtunk a feltételekről, a kaszinó felületén értelemszerűen válasszuk a Netellert mint fizetési módot. Bizonyosodjunk meg róla, hogy a játékra szánt összeg rendelkezésre áll Neteller digitális tárcánkban. Amennyiben nem elégséges az összeg, töltsük fel a számlánkat a Neteller által biztosított lehetőségek közül a számunkra legmegfelelőbb módon (átutalás, bankkártyás vásárlás stb.), majd helyezzük el a kívánt összeget a kaszinószámlánkon.

Hogy vehetjük ki a nyereményünket Neteller fiókunk segítségével?

A legtöbb online kaszinó jellemzően bakszámlára történő átutalással teljesíti a kifizetéseket, de számos szolgáltató biztosítja a lehetőséget, hogy alternatív megoldást válasszunk, így akár a Netellert is. Mindenekelőtt lépjünk be a kaszinó oldalára regisztrált felhasználói fiókunkkal és keressük meg a Kifizetés menüpontot. Angol nyelvű felület esetében a Withdraw kifejezést keressük.

Itt minden bizonnyal több opció közül választhatunk, de ha köztük van a Neteller is, értelemszerűen éljünk a lehetőséggel. A kiutalás kérvényezése előtt mindenképpen nézzük utána a kaszinó által esetlegesen meghatározott kifizetési limiteknek és a tranzakció költségeinek. Ha vannak, ezeket általában a kiutaltatni kívánt összegből vonják le. Határozzuk meg az összeget, amelyet kézhez szeretnénk kapni, számoljunk az esetleges költségekkel is, majd szükség szerint hagyjuk jóvá a tranzakciót. Nyereményünknek, vagy általunk meghatározott részének hamarosan a digitális tárcánkba kell érkeznie.

Biztonság és adatvédelem

A Neteller az egyik legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb online fizetési megoldás, amelyet alapvetően az online szerencsejátékokhoz köthető pénzmozgások kezelésére fejlesztettek. A Neteller használatának vitathatlan előnye a kényelmen és a gyorsaságon kívül a magas szintű biztonság és az adatok maximális védelme. A Neteller mint pénzügyi szolgáltató a Brit Pénzügyi Felügyelet (UK Financial Conduct Authority) felügyelete alatt áll, rendelkeznek a megfelelő licencekkel és megfelelnek a szigorú európai uniós adatvédelmi előírásoknak.

Szenzitív adataink nem jelennek meg a tranzakciók során, a Neteller virtuális bankkártya számos beépített védelmi megoldással garantálja a biztonságos vásárlást, Neteller fiókunk védelmét pedig kétlépcsős azonosítással erősíthetjük meg, így a belépéshez és a tranzakciók jóváhagyásához is kétszintű megerősítés szükséges.

Hogyan értékeljük az egyes fizetési megoldásokat?

A legmegbízhatóbb online kaszinók listáját szigorú szakmai szempontok szerint állítjuk össze, illetve ugyanezen szempontok szerint vizsgáljuk felül időről időre. Ezen szempontok között kiemelten fontos, hogy a kaszinók milyen fizetési módokat fogadnak el, illetve a kaszinó által támogatott fizetési lehetőségek milyen jellemzőkkel bírnak. Noha elsődleges, mégsem csak a biztonságra érdemes fókuszálni, de olyan tényezőkre is, mint a tranzakciók gyorsasága, az esetleges költségek mértéke, a megfelelő ügyfélkapcsolati csatornák megléte vagy az adott fizetési móddal elérhető kaszinójátékok típusa és száma.

A legfontosabb szempont a fizetési mód kiválasztása során természetesen a biztonság. Az közismert és elterjedt fizetési módok jellemzően kiemelkedő biztonságot garantálnak, rendelkeznek a szükséges licencekkel és megfelelnek az adatkezelési előírásoknak, akár betéti vagy hitelkártyával vásárolunk, akár valamely online pénzügyi szolgáltató rendszerét igénybe véve helyezzük el a játékra szánt összeget a kaszinószámlánkon. Utóbbiak esetében a személyes és banki adatok nem jelennek meg a tranzakció során, átutalás vagy bankkártyás opció esetén viszont ügyeljünk rá, hogy csak és kizárólag biztonságos, megfelelő tanúsítványokkal rendelkező fizetési felületen adjuk meg adatainkat.

Noha a biztonság az elsődleges szempont, az egyes fizetési megoldások esetében egyáltalán nem elhanyagolható az az idő sem, ami a tranzakciók teljesüléséhez szükséges, illetve az, hogy a szolgáltatások mely napokon, mettől meddig, esetleg a hét minden napján, 0-24 óráig elérhetők-e. Ideális esetben a be- és kiutalások azonnal megtörténnek, az összegek pedig azonnal felhasználhatóvá válnak, de egyes szolgáltatók és fizetési módok esetében ez az idő jelentősen megnövekedhet például annak függvényében, hogy a küldő és a fogadó számla devizaneme megegyezik-e.

Nem csak a legjobb online kaszinók kiválasztásánál lényeges szempont a felhasználói élmény, az elérhető játékok száma és természetesen minősége, de a fizetési módok esetében is érdemes ellenőrizni, hogy az egyes játékokban milyen módon tudunk fizetni, milyen formában tudjuk kérni a nyeremény kifizetését, illetve az adott fizetési módhoz kínál-e kedvezményeket, prémium funkciókat vagy bónuszokat a szolgáltató.

Akár a Netellert, akár egyéb, a kaszinó által felkínált fizetési módot választunk, mindig vegyük figyelembe, hogy a számunkra legszimpatikusabb megoldás milyen problémakezelési lehetőségeket biztosít. Kérdés vagy kérés esetén milyen kommunikációs csatornákon állnak rendelkezésünkre, van-e például magyar nyelven elérhető ügyfélszolgálat, milyen időpontokban fordulhatunk az ügyfélszolgálathoz, milyen gyorsan számíthatunk válaszra, és az sem mellékes, hogy a szolgáltató nyitott-e az észrevételeinkre és javaslatainkra. Ezek a szempontok természetesen nem kizárólag a pénzügyi szolgáltatókra vonatkoznak, de az online kaszinók esetében is érdemes szem előtt tartani őket.

További fizetési lehetőségek

A Neteller mellett jellemzően számos egyéb, biztonságos és gyors fizetési megoldást is biztosítanak az online kaszinók, így mindig van lehetőségünk a számunkra legmegfelelőbb opciót választani.

A Mastercard és a Visa által kibocsájtott betéti, hitel- és feltöltős kártyák széles körben elfogadottak az online játékoldalakon, de választhatunk egy sor online pénzügyi szolgáltatás közül is, mint a Playsafecard, a Skrill, a PayPal vagy a SimplePay. Ez utóbbi az OTP bank saját fejlesztésű fizetési megoldása, amivel regisztrált bankkártyánkkal könnyen és biztonságosan kezdeményezhetjük a tranzakciókat.

A Playsafecardot kimondottan online játékokban való fizetési megoldásként hozták létre prepaid virtuális kártya formájában. Előnye a PayPalhoz és a Skrillhez hasonlóan, hogy banki adataink nem kerülnek megosztásra a tranzakciók során, utóbbi két szolgáltatásban való regisztrációhoz pedig csak egy érvényes e-mailre van szükségünk.

Miért előnyös a Netellert használni az online kaszinókban?

A Neteller rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik az online szerencsejátékokban nyújtott pénzügyi szolgáltatások terén, a digitális számla létrehozásához pedig csak egy érvényes e-mail címre van szükség. Rendkívül kényelmes és biztonságos online fizetési megoldás, így a legtöbb magyarországi online kaszinó támogatja ezt a fizetési módot.

Az online kaszinókba történő be- és kifizetésekhez használhatjuk a digitális tárcánkhoz kapcsolódó virtuális bankkártyánkat, ami az egyik legbiztonságosabb alternatíva, mivel a kártya minden tranzakcióhoz új adatokat generál, a Neteller által biztosított fizikai bankkártyával pedig könnyen hozzáférhetünk az online számlánkon elérhető összeghez készpénz formájában is.

Gyakran ismételt kérdések a Netellerrel kapcsolatban

Miért használjam a Netellert?

A Netellerrel való online fizetés kényelmes, gyors, egyszerű és mindenekelőtt rendkívül biztonságos, így azokon a platformokon, ahol ez a fizetési mód támogatott, érdemes ezt a lehetőséget választani a tranzakciók során. A Netellert eredetileg kifejezetten az online szerencsejátékhoz kapcsolódó tranzakciók kezelésére hozták létre, de ma már általános pénzügyi szolgáltatásokat is kínál, amelyeket akár okostelefonról is kezelhetünk.

Minden magyarországi kaszinóban fizethetek Netellerrel?

Ugyan a legtöbb magyarországi online kaszinó támogatja a Netellert mint fizetési mód, előfordulhat, hogy egyes játékplatformok nem kínálják fel lehetőségként. Ilyen esetben érdemes más fizetési megoldást vagy másik online játékteret választani, a legjobb és legújabb magyarországi online kaszinókat felsorakoztató listánkon viszont rengeteg olyan szolgáltatót gyűjtöttünk össze, ahol van lehetőségünk Netellerrel fizetni.

Biztonságos a Netellert használni az online kaszinókban?

A Neteller virtuális bankkártyája az egyik legbiztonságosabb online fizetési megoldás, mivel a digitális tárcánkhoz kapcsolódó virtuális bankkártya minden egyes tranzakció során egyedileg, csak az adott tranzakció alkalmával érvényes bankkártyaadatokat generál, de az átutalásos megbízások esetében sem kell aggódnunk, mert személyes és banki adataink soha és semmilyen körülmények között nem jelennek meg a folyamat során.

Használhatom a Netellert mobilról elérhető kaszinókban?

A legtöbb magyarországi online kaszinó platformtól függetlenül támogatja a Netellerrel való fizetést, így a kimondottan mobiltelefonokra optimalizált vagy kizárólag Android vagy iOS rendszerű okoseszközön elérhető online kaszinókban is jellemzően opció a Neteller használata. A Netellerrel való fizetés az okoskészülékeken futó vagy azokon is elérhető online kaszinókban ugyanolyan biztonságos és ugyanolyan előnyökkel jár, mint bármely más platformon.

Van a Netellerrel való be- és kiutalásnak költsége?

Noha a pénzügyi tranzakcióknak túlnyomórészt van költsége, a Neteller rendkívül kedvező kondíciókat kínál, a külföldi bankszámlára történő átutalás például díjmentes, ezzel együtt az egyes online kaszinók meghatározhatnak bizonyos tranzakciós vagy kezelési költséget a ki- és beutalásokra vonatkozóan, akár fix díjat, akár a kiutalni kívánt összeg bizonyos százalékát. Az egyes fizetési módok esetében eltérőek lehetnek a feltételek, de kedvezmények is kapcsolódhatnak hozzájuk, ezekről érdemes előre tájékozódni.

Turul Kaszino » Fizetesi-modok » A legjobb magyarországi Neteller kaszinók 2023
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022