A legjobb paysafecard kaszinók Magyarországon 2023

Tartalomjegyzék

Az előnyei miatt a paysafecardot előszeretettel használják Magyarországon, az online kaszinókban is.

Az előrefizetős kártyával ugyanis nem kell megadnod a személyes adataidat, ráadásul rengeteg online szerencsejáték oldal elfogadja már ezt a fizetési lehetőséget is. Rendkívül gyorsan, és egyszerűen fizethetsz vele. Ha hajlamos vagy túlköltekezni, a paysafecard akkor is szuper választás, hiszen nem játszhatsz el több pénzt, mint amennyi a kártyán van.

A cikk későbbi részében megmutatjuk, mi az a Paysafecard, hogyan használhatod az online kaszinóban, mik az előnyei és a hátrányai, hogyan kérhetsz egyszerű módon kifizetést, és kinek érdemes ezt választania.

Kezdjünk is hozzá!

Mutass többet

A legjobb paysafecard kaszinók listája

Mi az a paysafecard?

A kártya voltaképp egy utalvány, amely egy 16 számjegyből álló PIN-kódot tartalmaz. A kártyát fizikai pontokon, például benzinkutakon, üzletekben stb. keresztül lehet megvásárolni, egyébként jelenleg is több mint 650 000 helyszínen működik.

Létezik egy Mastercard által támogatott Paysafecard előre fizetett kártya, amely a hitelkártyához hasonlóan lehetővé teszi a fizetéseket. A számla feltöltéséhez az ügyfelek egyszerűen átutalnak egy bizonyos összeget a Paysafecard számláról az előre fizetett kártyára. Ezután pedig a fogyasztók szabadon használhatják a kártyát az online vagy offline fizetésre.

A Paysafecardnak ezenkívül létezik egy ingyenesen használható mobilalkalmazása is, valamint a segítségével külföldi valutában is lehet fizetni.

Hogyan használhatod a paysafecardot az online kaszinókban?

Ha a paysafecardot online kaszinóban szeretnéd használni, három egyszerű lépést kell követned.

Először is be kell szerezned a kártyát egy közeli Paysafecard-értékesítő helyen. Ezeket általában a neten megtalálod, de számos élelmiszerüzlet, és benzinkút árul ilyen kártyát, így könnyű lesz találni.

Ha találtál olyan helyet, ahol paysafecardot árusítanak, vásárolj paysafecard előre fizetett kódot 2000, 5000, 10.000, 15.000 vagy 25.000 forint értékben.

Ezután már bármelyik Paysafecard-elfogadó online kaszinóban beírhatod a kódot, befizethetsz és játszhatsz.

Amennyiben Paysafecard Mastercardot használsz, a nyereményedet kiutalhatod és bármikor, bármelyik ATM-nél felveheted.

Mit érdemes tudni a paysafecardot elfogadó kaszinókról?

A Paysafecard fizetési rendszer Ausztriából származik, maga a rendszer pedig már a 2000-es évek óta jelen van a piacon.

Alapvetően egy előre fizetett kártyáról van szó, amelynek működéséhez nincs szükség bankszámlára. Vagyis a legnagyobb előnye, hogy magyar felhasználóként a fizetés során nem kell megosztanod a személyes adataidat, valamint hogy az előre fizetett kártyán különböző limitekben történhet a fizetés.

Hogyan fizethetek be egy online kaszinóban a Paysafecard használatával?

Miután megvásároltad a paysafecardot egy értékesítő helyen, válassz egy olyan online kaszinót, ami elfogadja az előre fizetett kártyát. Tipp: a fenti listánkban összegyűjtöttük neked a legjobb paysafecardot elfogadó, online kaszinók listáját. Ezután a regisztrációnál válaszd ki fizetési módként a Paysafecardot, majd írd be a PIN kódot a befizetéshez és a játék megkezdéséhez.
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: Turulkaszinók listájaSzámítógép Szükséges ellátás: PénzInternetkapcsolat
Vásárolj Paysafecardot:
Vásárolj Paysafecardot: Vásárolj Paysafecardot a kijelölt értékesítőhelyek valamelyikén tetszőleges értékben. Lépés 1
Válaszd ki a listánkról a kedvenc paysafecardot elfogadó online kaszinót:
Válaszd ki a listánkról a kedvenc paysafecardot elfogadó online kaszinót: Szakértőink összegyűjtötték számodra a legjobb paysafecardot elfogadó kaszinó oldalak listáját. Nézd át őket, és válaszd ki, melyik a legszimpatikusabb a számodra. Lépés 2
Regisztrálj és fizess Paysafecarddal:
Regisztrálj és fizess Paysafecarddal: Ha megvan a kedvenc online kaszinód, nincs más dolgod, mint regisztrálni, kiválasztani a Paysafe opciót és indulhat is a fizetés. Lépés 3
Játssz!
Játssz! Gratulálunk, sikerült felöltened az egyenlegedet! Most már játszhatsz bármelyik online kaszinós játékkal. Lépés 4

Hogyan lehet kifizetni a kaszinó nyereményeket a Paysafecard használatával?

Ahhoz, hogy kiutalást tudj kérni, kell hogy rendelkezz paysafecard Mastercarddal. Ha nyertél, kérd a kifizetésedet a Paysafecard-fiókodra, majd bármelyik, Mastercardot is elfogadó ATM-nél fel tudod venni a pénzösszeget.

Így a nyereményedet a Paysafecard segítségével valódi pénzre válthatod. A kifizetés egyébként hamar, általában 24 órán belül megtörténik.

Útmutató a Paysafecard számla létrehozásához

A legjobb, hogy a regisztrációhoz sem bankszámlára, sem bankkártyára nincs szükséged. Először is látogasd meg a Paysafecard weboldalát, majd kattints a „Regisztráció” gombra. Ezután válaszd ki, hogy mely országból regisztrálsz (például Magyararoszág) és kattintsd a tovább gombra. Ezt követően add meg az email címed, és találj ki egy jelszót. Ezután erősítsd meg az email címedet.

A továbbiakban meg kell adnod a vezeték-és keresztneved, valamint a születési dátumodat is. Ezután add meg a címed adatait is. Ne aggódj, ezeket a személyes adatokat a Paysafecard rendszere titkosítani fogja, így harmadik fél nem fér hozzá ezekhez az adatokhoz.

Eztán add meg a telefonszámodat, majd írd be a 6 jegyű kódot, amit SMS-ben kapsz. Ezzel pedig a végére is értünk a regisztrációnak.

Hogyan töltsd a Paysafecard vouchert és hogyan vásárolj vele?

A Paysafecarddal történő fizetés rendkívül egyszerű és biztonságos.

Először is vásárolj egy Paysafecard kódot. A Paysafecard webhelyén láthatod az értékesítési pontokat (például MOL benzinkút, Magyar Posta satöbbi). Itt meg tudod vásárolni az adott értékű Paysafecard vouchert, például 2000, 5000, 10.000, 15.000 vagy 25.000 összegben, ezenkívül semmilyen más összeget nem kell befizetned. Vásárlás után pedig kinyomtatják a vouchert, amint található egy PIN kód és egy QR kód, ezeket tudod majd használni.

Ha megvan a voucher, válassz ki egyet a Paysafecardot elfogadó online kaszinók közül – például a fenti listából.

Kattints a pénztárra és a fizetésnél válaszd ki a Paysafecardot. A bejelentkezés után a kaszinó oldalán meg kell jelennie a befizetés gombnak.

Kattintson rá és a legördülő menüből válaszd ki a Paysafecardot.

Add meg a 16 számjegyű PIN kódot, és azt, hogy mekkora összeget akarsz befizetni, és már meg is vagy.

A Paysafecard előnyei és hátrányai

Ahogy feljebb is láthattad, a Paysafecard használatának egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell személyes adatokat megadni, így nagyon biztonságos fizetési mód. Ráadásul, mivel készpénzzel fizetsz a kártyádért, így nincs szükség bankszámlára sem. Mivel fix összegekkel tölthető fel a kártya, ezért jó ötlet lehet akkor is, ha hajlamos vagy túlköltekezni. Ráadásul több száz olyan online kaszinó van, amelyik elfogadja a Paysafecardot. Persze az előnyök mellett hátrányok is vannak, ezeket a pro és kontra érveket mutatjuk most be sorban.

Profik

  • Rengeteg online kaszinót találhatsz, ami elfogadja.
  • Biztonságos fizetési mód.
  • Nem kell hozzá bankkártya, sem pedig bankszámla.
  • Készpénzzel is fizethetsz.

Hátránya

  • Találnod kell egy értékesítési pontot.
  • Nem minden kaszinóban fogadják el.
  • A kifizetéshez regisztrációra van szükség.

A legújabb Paysafecard kaszinók Magyarországon Március 2023

A Paysafecard megbízható és biztonságos

Ahogy a Paysafecard szlogenjében is szerepel: „olyan egyszerű és biztonságos, mint a készpénz”. Ha a kijelölt értékesítési pontokon készpénzzel vagy kártyával vásárolsz Paysafecardot, a személyes adataidat senki sem fogja látni. Így kvázi egyszerűen digitalizálhatod a készpénzedet.

Az egyetlen biztonsági kockázat a Paysafecarddal kapcsolatban, ha csalótól vásárolsz vagy az eladó trükközik. Bár az ilyen esetek nagyon ritkák, nem árt azért óvatosnak lenni.

Győződj meg róla, hogy amikor megvásárolod a Paysafecardot, az eladó ott és akkor nyomtatja ki, előtted. Ha előre kinyomtatott papírt kapsz, akkor akár csalás áldozatává is válhatsz, hiszen a kódot már felhasználhatták.

Ha kártyaváltozatot vásárolsz, nem papírformát, akkor is mindenképp ellenőrizd, hogy a kártya hátoldalán lévő kódot nem kaparták-e le. Csak olyan kártyáért fizess, amelyen látszik, hogy a PIN kód takarva van, és még sértetlen.

Miután megvásároltad, már bárhol fizethetsz, biztonságosan a kártyával, akár online kaszinóban is. Ehhez csak regisztrálnod kell az online kaszinó felületére és a befizetésnél a Paysafecard opciót választani.

A Paysafecard egyéb díjai és költségei

A Paysafecard használata és a fizetés általában ingyenes, azonban felmerülhetnek bizonyos költségek, amikre érdemes odafigyelned. Ezek sorrendben.

A Paysafecard ügyfélszolgálata

Ha telefonálnál, Magyarországon egy ingyenesen hívható, telefonszám áll rendelkezésedre, ahol kapcsolnak egy ügyfélszolgálatost, amint az elérhető lesz. Azonban ezen kívül is van alternatíva, ha nem szeretnél telefonálni.

Az egyik, hogy kitöltesz egy kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy írsz egy mailt a hivatalos email címükre: [email protected]. A válasz általában 2-3 munkanapot is igénybe vehet.

A másik opció az élő chat szolgáltatás, ahol már akár azonnal is választ kaphatsz az olyan kérdéseidre, mint például:

Miért nem tudok kifizetést kérni?

Mit tegyek, ha nem tudok bejelentkezni a fiókomba?

És a többi.

A harmadik alternatíva, hogy írsz nekik a Facebookon, messengeren keresztül. A válasz itt is több időbe telhet.

A Paysafecard alternatívái

A paysafecard „egyszerű és biztonságos előre fizetett fizetési módként” definiálja magát, amely „lehetővé teszi az online fizetéseket bankszámla vagy bankkártya használata nélkül”.

Azonban nem ez az egyetlen opció, a paysafecardnak több mint 10 alternatívája van, amelyeket különböző platformokon is használhatsz, mint például Androidon, iOS-en, Windowson, Linuxon.

A paysafecard alternatívák elsősorban pénzügyi tranzakciókat lebonyolító szolgáltatások, de lehetnek kriptovaluták is.

Nézzük is meg őket!

Paysafecard kaszinó bónuszok

Ahogy a többi bónusz esetében, úgy a Paysafecardnál is jár bónusz. Persze nemcsak egy egyszeri, üdvözlő bónuszról van szó, számtalan más esetben is kaphatsz, már regisztrált játékosként is.

Nézzük is meg, ezeket sorban:

Azonban azt javasoljuk, hogy a biztonság kedvéért mindig olvasd el a kaszinó bónuszokra és befizetésekre vonatkozó feltételeit.

A Paysafecard használata mobil kaszinó játékok esetében

A Paysafecardnak van Androidos, illetve iOS-en futó, mobilos alkalmazása is. Ehhez nicns másra szükséged, mint hogy letöltsd az appot a Play Store-ból vagy az Appstore-ból, és telepítsd. Ezután a be kell pötyögnöd a PIN kódot vagy az applikáció segítségével le kell olvasnod a voucheren található QR kódot.

Ha nem vouchered, hanem kártyád van, akkor töltsd fel az alkalmazásba (figyelj, hogy ehhez előzetes regisztrációra van szükség).

Élő osztós játékok a Paysafecard kaszinókban

A paysafecardot természetesen használhatod élő díleres kaszinóban is. Ebben az esetben a befizetés ugyanúgy zajlik, mint egy hagyományos bankkártyás fizetés esetében. Miután jóváírták az összeget a szerencsejáték számládon, már be is léphetsz az élő osztós online kaszinóba.

Ez olyan élmény lesz, mintha egy valódi kaszinóban lennél: a hangok, az interaktivitás, a hangulat egészen elképesztő lesz.

A nyereményed kifizetését pedig szintén kérheted paysafecardra akkor, ha rendelkezl My paysafecard regisztrációval és Mastercardos paysafecarddal. Ebben az esetben ugyanis a nyeremény összegét bármelyik ATM-ből felveheted.

Összefoglaló gondolatok a Paysafecarddal kapcsolatban

Amennyiben készpénzzel szeretnél vásárolni, és nem probléma, ha ehhez fel kell keresned egy fizikai értékesítési pontot, úgy a paysafecard remek megoldás lehet. Természetesen nemcsak készpénzzel, bankkártyával is fizethetsz, a kijelölt pontokon. Ebben az esetben sem kell félned, ugyanis az adataidat titkosítva tárolják, és nem kérheti le őket harmadik fél sem.

Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy vannak be-és kifizetési limitek is, valamint nem mindegyik online kaszinó fogadja el a paysafecardos fizetési lehetőséget. A fenti listánkban található szerencsejáték oldalak azonban igen, így bátran válassz közülük egyet.

Paysafecard GYIK

Biztonságos a paysafecard használata az online kaszinókban?

Természetesen, a paysafecard segítségével biztonságos fizethetsz azoknál az online kaszinóknál, ahol elfogadják ezt a fizetési módot. Nem kell megadnod sem személyes, sem bankkártyaadatokat, valamint ha a kijelölt értékesítési ponton kártyával fizettél, akkor sem kell félned, ugyanis a kártyaadatokat titkosítják. Ráadásul a voucher és a kártya 16 számjegyű PIN kóddal rendelkezik.

Mennyi idő alatt utalják ki a nyereményt a paysafecardomra?

A nyeremény kiutalása általában nem vesz igénybe többet 24 óránál.

Milyen valutákban lehet a paysafecardot feltölteni?

A paysafecardnál fizethetsz forintban, euróban, dollárban, angol fontban, pesoban, cseh koronában satöbbi is. Ha más pénznemben fizetnél, érdemes felkeresni a paysafecard hivatalos weboldalát.

Az összes kaszinó elfogadja a paysafecardot?

Nagyon sok online kaszinó elfogadja a paysafecardot, de nem az összes. Így, ha nem szeretnéd egyesével vadászni őket, a legkönnyebb, ha kiválasztod őket a fenti listából, szakértőink ugyanis összegyűjtötték a legjobbakat.

Létezik paysafecard mobil applikáció is?

Igen, létezik paysafecard mobil app is, amit letölthetsz a Play Store-ból, illetve az App Store-ból is. Használata rendkívül egyszerű, de érdemes regisztrálni, hogy teljes mértékben ki tudd használni az előnyeit.

Turul Kaszino » Fizetesi-modok » A legjobb paysafecard kaszinók Magyarországon 2023
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022