A legjobb Skrill kaszinók magyarországon

Tartalomjegyzék

Az online kaszinók világának kiterjedésével egyre több opció nyílik azok előtt, akik szeretnének felesleges utazás nélkül szerencsét próbálni. Az internet világában mindig is jelen voltak olyanok, akik pénzt akarnak kicsikarni másoktól trükkös utakon. Ezért is érdemes a kaszinókba történő befizetést egy olyan megbízható és biztonságos rendszerre bízni amilyen a Skrill.

Ahelyett, hogy azon kellene aggódni, miféle veszélyeknek van kitéve a pénze, miközben eredetileg csupán pihenni szerettünk volna és kikapcsolódni, érdemes ezeket a kérdéseket egy olyan szolgáltatóra bízni, aki ezekben a dolgokban jártas. A skrill egy világszerte milliók által elfogadott és használt módszer az interneten történő fizetésre. Amennyiben szeretné jobban megismerni ezt a módszert, görgessen lejjebb.

Mutass többet

Közkedvelt onile kaszinók amik elfogadják a Skrill fizetési opciót 2023 évében

A Skrill áttekintése

A Skrill London városában lett megalapítva Daniel Klein és Benjamin Kullmannhich által. Ez volt az egyik első olyan jellegű cég, amely az online világban pénzforgalmazási engedélyt kapott. 2007 márciusában esett meg, hogy az Investcorp felvásárolta a teljes vállalatot. Az eredetileg Moneybookers néven induló megoldás 2011 szeptemberében kezdte el megváltoztatni a nevét Skrill-re. A cég a márkájának névváltoztatása csak 2013-ban fejeződött be teljesen.

Ezt követően a Skrill csatlakozott más olyan régmúltú és nagy nevekhez, mint a Neteller és a Paysafecard. Együttesen 2015 óta a Paysafe név alá tartoznak. A befizetés folyamata ennek a fizetési megoldásnak köszönhetően igen egyszerű. Számos tranzakciós lehetőség adatott a rendszerben, beleértve a készpénzt, a hitelkártyákat és az e-mail-tranzakciókat. A Skrill használatával több mint 30 devizában bonyolítanak le tranzakciókat világszerte.

Mi az a Skrill kaszinó?

Nyugodtan elmondható, hogy immáron lehetőség van búcsút inteni a régi megoldások azok számára, akik inkább az újabb megoldások felé hajlanak. Eltarthat egy ideig, amíg a Skrill rendszerének keretében az fiókja feldolgozása kerül. Amint rendelkezésre áll az e-pénztárcája és elkezdni majd használni, többé gondolni sem fog a korábbi megoldásokra.

Jópáran vannak, akik úgy gondolják, hogy ez a megoldás kitűnő módja, hogy az egyenlegüket is figyelemmel kísérjék, mivel a hétköznapi kivonatok közül olyakor nehézkes lehet kiválasztani melyik tétel hova tartozik. Egy e-pénztárca segítségével könnyebb nyomon követni, hogy mennyi pénzt szánt szerencsejátékra és mennyit nyert.

Hogyan használható a Skrill online kaszinók esetében

A Skrill egyik legnagyobb előnye, hogy a számla meglehetősen egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy elsőként ellátogatunk a SKRILL webhelyére. Itt meg kell adni egy érvényes e-mail címet az oldal tetején, majd ki kell választani a használni kívánt nyelvet és a lakóhelyhez tartozó országot. Ezt követően meg kell adni a felhasználónevet. Érdemes olyan jelszót megadni, amelyet minél nehezebb kitalálni. Ezután fel kell tölteni egy érvényes és fényképes személyazonosító okmányt. Legvégül a ”Regisztráció” gombra kattintva a Skrill e-pénztárca máris készen áll a használatra.
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: Turulskaszino listájaSzámítógép Szükséges ellátás: okostelefonPénz
Válasszon ki egy kaszinót:
Válasszon ki egy kaszinót: Amennyiben talált egy olyan kaszinót, ami úgy véli, hogy megfelel, akkor ellenőrizze, hogy az adott oldal vagy alkalmazás használja a Skrill fizetési lehetőséget vagy sem. Lépés 1
Skrill kiválasztása:
Skrill kiválasztása: Az adott oldalon, amikor az egyenlegét akarja feltölteni keresse meg a Skrill opciót és válassza ki, hogy a már meglévő e-pénztárcáját használhassa. Lépés 2
Bejelentkezés:
Bejelentkezés: Jelentkezzen be a Skrill fiókjába az oda tartozó felhasználónév és jelszó segítségével, hogy megkezdhesse a pénz feltöltését a kaszinónál lévő számlájára. Lépés 3
Fizetés:
Fizetés: Ellenőrizze feltölteni kívánt összeget és fizessen banki egyenlegével, Skrill számlájával vagy más módszerrel. Ezután máris kezdetét veheti a megérdemelt szórakozás. Lépés 4

Hogyan választjuk ki és értékeljük a legjobb Skrill kaszinókat

Ez írás megszületése előtt alaposan megvizsgáltuk azokat a kaszinókat, melyek rendelkeznek Skrill fizetési lehetőséggel. Elsőként a jogi hátteret és az engedélyt kibocsátó szervezetet vizsgáltuk meg, hogy minden a jogszabályoknak megfelelő legyen. Ezután megvizsgáltuk, hogy milyen bónuszokat kínálnak az egyes oldalak. Átnéztük a rendelkezésre álló játékok listáját, a be- és kifizetési opciókat, a mobillal való kompatibilitást és az ügyfélszolgálatot.

A fentebb említett szempontok kivizsgálásával és összegzésével egy átgondolt és jól megszűrt listát sikerült alkotnunk a jelenleg Magyarországról elérhető Skrill kaszinókról. Mindezek mellett igyekeztünk feltérképezni, milyen felhasználói visszajelzések érkeztek azoktól, akik használják az adott kaszinókat, hiszen náluk jobban senki alkothat véleményt. Nem utolsó sorban voltak olyan esetek is, ahol személyesen jártunk utána egy kaszinó működésének.

Biztonság és megbízhatóság

A Skrill Angliában lett létrehozva és a brit törvénykezés jogszabályai vonatkoznak rá, így alapvetően elmondható, hogy egy jó hátérrel rendelkező ország áll a megoldás mögött. Ennek az e-pénztárcának a használata nem véletlenül az egyik legelterjedtebb az online kaszinók világában, hiszen a vállalat nagy gondot fordít arra, hogy megoldása megbízható és biztonságos maradjon a legújabb internetes fenyegetésekkel szemben is.

Izgalmas bónuszok

Érdemes odafigyelni rá, hogy egye kaszinók milyen bónuszokat ajánlanak és ezek közül melyek azok, amelyek a Skrill használatával vehetők csak igénybe. Alapvetően kétfajta típus létezik. Vannak az úgynevezett üdvözlő bónuszok melyek a regisztráció folyamán vehetők igénybe. A másik csoportba pedig minden egyéb tartozik, melyek a legtöbb esetben befizetéshez vagy adott összegek megjátszásához vannak kötve.

Játékok választéka

Az egyik legfontosabb szempont egy kaszinó kiválasztásánál mindenképpen a játékkínálat. Általánosan elmondható, hogy minden oldal rendelkezik nyerőgépekkel, de érdemes megnézni, hogy mennyire széles a választék. Ezen felül az igényekhez mérten kell megnézni, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak. A legjobb kaszinók ma már az elő osztós termeikkel várják az online játékosokat, így ez egy jó kiindulási alap a megítélésben.

Gyors kifizetés

A kaszinó természetesen elsődlegesen a szórakozásról szól, de a hatalmas nyeremények teszik izgalmassá ezt a kikapcsolódást. Ennek fényében érdemes megnézni, hogy az adott cég milyen gyorsan engedi a felhasználóit hozzáférni a nyereményekhez. Vannak ahol szinte azonnali módon végbe megy az utalás, akadnak azonban olyan helyek is, ahol akár több napot is igénybe vehet a kifizetés.

Kompatibilitás mobilokkal

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor az ember bármikor és bárhol beléphet a kedvenc kaszinójába, hogy akár a kávé szünetben vagy a buszon pörgethessen párat. A legnagyobb és legelterjedtebb kaszinók általában rendelkeznek saját applikációval mind Android, mind iOS készülékekhez. Azonban nem minden weboldal működik jól mobilon, így érdemes erre is odafigyelni.

Fizetési lehetőségek

Annak módja, hogy egyes kaszinóknál mennyi fizetési megoldás elérhető igencsak változékony tényező. Például vannak olyan cégek, amik kifejezetten kriptovalutákra szakosodtak, így más fizetési eszközt nem fogadnak el. Ráadásul a befizetési és kifizetési tranzakciók választékai között is jelentős eltérések lehetnek egy adott intézményen belül. Ezért érdemes mindkét listát megnézni, hogy ne érje meglepetés a játékost.

Ügyfélszolgálat

Bármely kaszinó esetében kifizetődő az ügyfélszolgálat által nyújtott lehetőségek megvizsgálása. E-mail cím mindenhol meg van adva, ezért a telefonszám és az elő chat, amit keresni kell. Ennek a két opciónak a megléte nagyban segíthet megállapítani, hogy az adott cég mennyire segítőkész a felmerülő problémák megoldásában.

Miért érdemes Skrill kaszinót választani

Bármilyen módon is szándékozunk felhasználni a pénzünket a biztonság és a megbízhatóság elsődleges szempont. A Skrill egy olyan megoldás, ami az egyik legrégebben jelen lévő szereplő az e-pénztárcák piacán. Ez idő alatt rengeteg felhasználót kezdte el alkalmazni ezt a megoldást. A vállalat emberei mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az ügyfeleiket ne érjen semmilyen negatív behatás.

A másik kiemelkedő oka, hogy olyan kaszinót válasszunk, ahol a Skrill fizetési megoldás is elérhető az egyszerűség. Felesleges állandóan a befizetések és kifizetések különböző csatornákon való megoldásával amikor a Skrill mindezt egyetlen helyen biztosítja. Ráadásul ennek az e-pénztárcának a használat alkalmat ad arra is, hogy külön kezeljük és kövessük a szerencsejátékra szánt pénzünknek a mozgását, így egy tisztább képet kaphatunk arról, mennyit költöttünk és mennyit nyertünk.

Skrill kaszinók mobilon

Nyugodt szívvel elmondható, hogy mind az Androidos mind az iOS dedikált applikációk esetében lehet számítani a Skrill-re. Ugyanígy a mobilokkal kompatibilis weboldalak esetében. A Skrill rendelkezik saját mobilos alkalmazással így bármikor bárhonnan ellenőrizni lehet, hogy áll a játékosnak a szerencsejátékra fordított pénze.

A mobilos megoldások esetében a befizetések általában jóval könnyebben megoldhatók a kaszinók kompakt mivoltának köszönhetően, mivel igazidnak az adott platformhoz. A legtöbb esetben egyelten érintéssel is pénzt lehet elhelyezni a kaszinó számlájára, így a szórakozást nem akasztja meg az utalásokkal járó hercehurca.

Skrill kaszinók és egyéb fizetési megoldások

A Skrill egyik legnagyobb előnye, hogy javítja a felhasználóélményt. Ez a megoldás lehetővé teszi ügyfelei részére, hogy egyetlen érintéssel vagy kattintással végre lehessen hajtani ugyanazt a tranzakciót. Ez mentesíti a felhasználókat az alól, hogy újra és újra meg kelljen adniuk személyes adataikat a fizetéshez.

A többi online fizetési megoldással összehasonlítva továbbra is elmondható, hogy a Skrill az egyik legrégebben jelenlévő szereplő az online fizetések piacán. Bevételük egy jelentős része származik a kaszinók oldalain végbemenő tranzakciókból, így erre a szegmensre is odafigyelnek. Azonban általánosságban is nyugodtan kijelenthető, hogy a Skrill nem véletlenül van jelen két évtizede a világhálón.

Mobilszámlára terhelés

Sok esetben az egyik legegyszerűbb megoldás, hogy egyszerűen a mobilszámlánkhoz adunk hozzá egy kiadási tételt. Ez az opció azonban, főként biztonsági okokból, nem túl elterjedt továbbra sem. Így ritkán lehet találkozni olyan kaszinókkal, ahol így tudnánk feltölteni a számlánkat.

Neteller

Nyugodtan kijelenthető hogy a Skrill és a Neteller is sokat kínál, és számos területen szinte megegyeznek a megoldásaik A legtöbb esetben azonban a Skrill olcsóbb, jóval több valutával dolgozik, és több földrajzi ponton érhető el. Azok számára, akik nagy tétben akarnak játszani a Skrill VIP rendszere többet kínál mint a Neteller.

Paypal

Egészen egyszerűen a Skrill olcsóbb, mint a PayPal. Amennyiben online fizetés történik a PayPal díja másfélszer akkora, mint a Skrill esetében. Természetesen amikor pénzt szeretnél hozzáadni a Skrill vagy a PayPal pénztárcádhoz a szolgáltatás díja nagyban függ a használt fizetési módtól.

Paysafecard

A két szolgáltatás között nagy a hasonlóság azonban van egy lényegi eltérés. A Paysafecard megoldással történő pénzfelvétel az egyik legnagyobb hátránya. Bár a MyPaysafecard és a Paysafe MasterCard opciókon keresztül elérhető ez a lehetőség, azonban a klasszikus előre fizetett kártyával lehetetlen. Ez kaszinók esetében hátrányos lehet.ard.

Skrill online kaszinó bónuszok

A Skrill fizetési móddal kapcsolatos bónuszok közül a legelterjedtebbek az üdvözlő bónuszok. Amennyiben Skrill segítségével fizetünk be a kaszinóba adott összeget, akkor az oldal bizonyos százalékot extraként jóváír nekünk. Ugyanakkor elég gyakori az is, hogy ingyenes pörgetések járnak a befizetése mellé.

Érdemes megtekinteni, hogy milyen feltételekkel lehet kivenni ezt a pénzt a kaszinóban fenntartott számlánkról, mert sok esetben úgynevezett megjátszási követelmény van. Ez az jelenti, hogy a kapott bónusz összeget többször meg kell játszani valamelyik játékon mielőtt hozzáférnénk.

A Skrill kaszinók előnyei és hátrányai

Azáltal, hogy az Skrill kiváltja a bankkártyát a befizetések és a kifizetések folyamatában a játkos és kaszinó között a biztonság maximálissá válik. A pénzmozgások folyamán a kártyaadatok nem férhetők hozzá harmadik fél számára, mivel azokat a Skrill a szerverein tárolja. A legfőbb hátránya a Skirll használatának, hogy vannak olyan oldalak és bankok, amelyek nem fogadják el ezt a fizetési módot. Mielőtt kaszinót választanánk mindig érdemes megnézni, hogy milyen lehetőségek elérhetők.

Profik

  • A bankkártyák nagyszerű alternatívája
  • A befizetések és a kifizetések gyorsak
  • Kiemelten biztonságos
  • Kitűnő nagyobb összegek kezelésére

Hátránya

  • Különböző pénznemeknél átváltási díj
  • Néhány bankkal nem használható
  • Több kaszinó nem fogadja el

Skrill Casino Összefoglaló

Összefoglalva elmondható, hogy a Skrill az egyik legjobb alternatíva az online kaszinók esetében. Nagyban megkönnyíti a befizetéseket és a kifizetésket. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy adataink illetéktelen kezekbe kerülnének. Ráadásul a külön számla vezetésével jóval könnyebben lehet nyomon követni a szerencsejátékra fordított pénz mozgását.

Mindemellett a Skrill gyors és rengeteg pénznemet támogat. Nem véletlenül az egyik legrégebbi és legelterjedtebb megoldás az e-pénztárcák piacán. Mindemellett a Skrill saját applikáció Androidos és iOS eszközökön is állandóan a rendelkezésünkre állnak. Amennyiben valaki egy egyszerű és megbízható fizetési megoldást keres kaszinókhoz a Skrill az egyik legjobb alternatíva.

Skrill kaszinó gyakran ismételt kérdések

Szükséges létrehozni Skrill fiókot?

Igen, ahhoz, hogy igénybe vehessük ennek a nagyszerű pénzügyi megoldásnak a szolgáltatásait egy saját fiók létrehozása elengedhetetlen. Ennek elkészülte után nem kell többé aggódni a biztonság miatt és a pénzmozgatás is jóval gyorsabbá válik.

Ingyenes a Skrill fiók létrehozása?

A Skrill fiók teljesen ingyenes azonban van egy olyan kitétel a vállalat részéről, hogy évente legalább egyszer be kell jelentkezni. Amennyiben ez nem történik meg a cég egy minimális összeggel terheli a kártyát.

Biztonságos a Skrill?

Az e-pénztárcák piacának egyik legrégebben jelenlévő tagjaként nyugodtan elmondható, hogy a Skrill rengeteg időt és energiát fordított arra, hogy megbízható és biztonságos legyen. Ezt több nagy cég bizalma is igazolja, akik régóta alkalmazzák a Skrill megoldásait.

Kaphatok bónuszokat a Skrill használatával?

Igen, vannak olyan kaszinók, amik különböző fizetési megoldásokhoz más-más bónuszt rendelnek hozzá. Ezeket a leggyakrabba üdvözlőbónusz formájában lehet igénybe venni a regisztrációkor. Mindig érdemes megnézni, hogy mik az aktuális ajánlatok, amik a Skrill mellé járnak.

Elérhető a Skrill mobilon?

Természetesen! A Skrill mind az Android, mind az iOS áruházakban megtalálható. Saját dedikált applikációja van, ezért a pénzmozgások könnyedén kivitelezhetők és egyszerű átlátni, hogyan alakul a kaszinóra szánt pénzünk.

Vannak járulékos költségek Skrill használata közben?

Igen, főleg abban az esetben, ha pénzt szeretnénk kivenni. Ilyenkor fix összeget vagy százalékos jutalékot kell fizetni a tranzakciókért. Érdemes felkeresni a Skrill hivatalos oldalát, hogy megtudjuk az aktuális értékeket.

Mi a minimum befizetés a Skrill számlára?

A minimális összeg, amit a Skrill számlánkra be kell fizetni 10 EUR, a maximális, amit elhelyezhetünk online e-pénztárcánkban 100,000 EUR. Banki átutalás vagy bankkártya használat esetén teljesen ingyenesen fizethetünk be.

Turul Kaszino » Fizetesi-modok » A legjobb Skrill kaszinók magyarországon
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022