A legjobb online baccarat játékok Magyarországon 2023

Tartalomjegyzék

A baccarat egy nagyon régi kártyajáték, amelyet feltehetően 1400-ban találtak fel Olaszországban. A játék során összesen három különböző téttel lehet fogadni: banker, játékos vagy döntetlen.

Lehet, hogy már te is hallottál róla, esetleg láttad, hogy James Bond is ezt játssza a kaszinóban, a filmekben, de nem értetted, mi folyik a képernyőn.

Az elején a baccarat bonyolultnak tűnhet, de amint ráérez az ember, rájön hogy valójában az egyik legegyszerűbb kártyajáték.

A cikkben részletesen bemutatjuk, hogy mi is az a baccarat, mik a szabályai, mi alapján érdemes kiválasztani a legjobb baccarat kaszinókat, hogyan kell játszani online, milyen típusai vannak, melyek az előnyei illetve hátrányai és azt is, mik a legjobb online magyar baccarat oldalak, ahol játszani tudsz.

Ezenkívül mutatunk különféle stratégiákat is, amelyekkel nyerni tudsz.

Mutass többet

Ezek most a legjobb magyarországi online baccarat oldalak

Mi is az az online baccarat?

Az online baccarat tulajdonképpen a hagyományos játék online változata. A játékosoknak meg kell tenniük a tétjeiket, hogy a bank nyer, a játékos vagy pedig döntetlen lesz-e az állás. Ha megtettük tétjeinket, nyomjuk meg a „Deal” (osztát gombot) és meg kell várnunk, hogy a tippünk helyes volt-e.

Ha jól tippeltünk és a bank vagy a játékos nyer, akkor a tétjeinket megduplázzuk, amennyiben pedig eltaláltuk a döntetlen végkimenetelt, a tétjeinket 8:1 arányban nyerjük vissza.

Van olyan online casino, ami felajánlja a „REBET” funkciót is. Ez azt jelenti, hogy a korábbi tétünket tesszük meg újra (tehát ha 50 dollárral fogadtunk, akkor újra 50 dollár lesz a tétünk).

A baccarat története

A baccarat eredetével kapcsolatban számos elmélet létezik. Egyesek szerint Franciaországból, mások szerint Olaszországból indult (ma egyébként ez a legnépszerűbb, és legelfogadottabb álláspont).

A történészek szerint a baccarat nevű játékot az 1400-as években találták fel,Felix Falguiere, aki a játékot „baccara”-nak nevezte el, mire a baccara olaszul nullát jelent.

A játékot azért hívják így, mert minden arcképes lap (budi, dáma, király) valamint a tízes lap is nullás értékű, az ász pedig egyet ér.

Később, ahogy a játék elterjed és Franciaországban is népszerűvé vált, a francia baccarat írásmód lett az elterjedt.

A legenda szerint Felix a játékot egy régi etruszk legenda alapján alkotta meg. A néphit szerint szüzeknek egy kilenc oldalú kockát kellett dobniuk. Ha a szűz nyolcast vagy kilences dobott, előléptették és papnő lett belőle. Ha hatost vagy hetest, akkor maradt ugyanabban a státuszban, de nem lehetett papnő. Ha hatosnál alacsonyabb számot dobott, akkor pedig sajnos halálra ítélték, és vízbe fojtották.

Az 1800-as évektől gyorsan terjedt, rendkívül népszerű lett Franciaországban is, ahonnan átterjedt Angliába. Világhírű pedig az után lett, hogy a James Bond forgatókönyvírója, Ian Fleming megtanulta a játék szabályait. Ezt természetesen a filmben is megjelenítette és karaktere, a híres 007-es ügynök is szívesen játszotta ezt a játékot a képernyőn.

A baccarat alapszabályai

A baccaratot francia kártyával játsszák. A cél az, hogy játékosként eldöntsük, mi nyerünk, a bank vagy pedig döntetlen lesz a játék kimenetele. Ezután meg kell tenni a tétjeinket.

Ha a „Player” mezőre voksolunk az azt jelenti, hogy arra fogadunk, mi kerülünk ki győztesként.

Amennyiben a „Banker”mezőre helyezzük a zsetonokat, azt jelenti, hogy a bank győzelmére fogadunk.

A parti során az a lényeg, hogy a bank vagy a játékos minél közelebb kerüljön a misztikus kilences számhoz.

A baccaratban a kártyáknak különböző értéke van.

Kettőtől kilencig a lapok annyit érnek, amekkora az értékük (tehát a kettes kettőt, a hármas hármat és így tovább).

A tízes, a bubi, a dáma és a király nullát ér, az ász pedig 1 pontot. (A jokereket a baccaratban nem használják.)

Miután megtettük a téteket, mindenki kap két-két lapot.

A leosztások értéke az őket alkotó lapok összege, a számjegyek szerint. Például egy hármas és egy négyes lapokból álló kéz hetet ér. Azonban egy hatos és egy hetes lapokból álló kéz csak három pontot. Ez úgy jön ki, hogy a hatos és a hetes lap összege tizenhárom lesz, azonban a végeredményből le kell vonni tízet.

Végül az nyer, aki a legközelebb kerül a kilenceshez.

Specifikus esetben azonban egy úgynevezett harmadik lap szabály (erről majd később, a kártyajáték különböző típusainál lesz szó bővebben).

Ha magunkra vagy a bankra fogadtunk és nyertünk, akkor 2:1 arányban nyerjük vissza a téteket. Ha a parti döntetlen (TIE), akkor pedig 8:1 arányban nyerjük vissza a megtett tétünket.

Hogyan válaszd ki a legjobb online baccarat kaszinókat?

A legjobb online baccarat kaszinók kiválasztásának több főbb szempontja is van. Először is figyelembe kell venned, hogy mennyire biztonságos az oldal. Az is fontos természetesen, hogy az online kaszinó mekkora jutalékot von le a tétből a nyeremény során.

Nézd meg azt is, milyen arányúak a kifizetések a különböző nyereményeknél: a TIE, vagyis a döntetlen esetében ugyanis egyes online kaszinók 8:1, mások 9:1 arányban fizetik vissza a megtett téteket. Szintén nem elhanyagolható az ügyfélszogálat (vagyis a support) sem. Ha elakadsz a játék során vagy nem tudod kivenni a pénzed, könnyen pánikba eshetsz, ilyenkor pedig a gyors reakcióidő az ügyfélszolgálat részéről kulcsfontosságú.

Az online kaszinó kiválasztása során nézd meg azt is, van-e kifizetési limit (például 100 dollár), illetve azt, hogy van-e jelenleg valamilyen promóció, bónusz az adott oldalon.

Az alábbiakban összegyűjtöttük neked a főbb szempontokat részletesen is.

Biztonság és védelem

Mivel az online kaszinókban a játék valódi pénz be-és kifizetésével jár, nagyon fontos, hogy megbízható és biztonságos oldalt használj.

Amikor online kaszinót választasz mindenképp nézd meg, hogy az oldal rendelkezik-e SSL-tanúsítvánnyal. (Ezt könnyen ellenőrizheted: a bal felső sarokban, az url sávban egy kis, lezárt lakat piktogramját látod majd.)

Ez ugyanis azt jelenti, hogy a webhely használatakor az adataid védve vannak.

Tisztességes játék

A különböző országokban más és más minősítések vonatkoznak az online kaszinók működésére és biztonságára, azonban mindennek alapja a tisztességes játék.

Az online platformoknak rendelkezniük kell például úgynevezett véletlenszám-generátorokkal. Ez egy olyan algoritmus, amely minden online kaszinójátékban véletlenszerű eredményt produkál, kivéve az élő osztói opciókat.

Mivel a játékmenet során használt algoritmus a rendszer feltörése nem egyszerű. Fontos kritérium még a személyazonosság és az életkor ellenőrzése is, ami csökkenti a csalás és a pénzmosás kockázatát.

A legjobb online kaszinó platformok ezenkívül szigorúan szabályozzák többek között a botok használatát is.

Szintén fontos kritérium az adatvédelmi szabályzat, hiszen minden játékosnak joga van tudni, mire használják a regisztráció során megosztott adatokat.

Így tehát, ha a játékos adatait promóciós és marketing célból megosztják egy harmadik féllel, azt az online kaszinónak feltétlenül, és egyértelműen jelezni kell.

leányvállalatokkal, a kaszinónak ezt egyértelműen jeleznie kell.

A hamis reklámok, és félrvezető promóciók szintén a csalás melegágyai lehetnek: épp ezért játékosként, mielőtt regisztrálsz egy oldalra, gondosan olvasd el az apróbetűs részeket is, valamint csekkold le az adatvédelmi szabályzatot.

Bónuszok és promóciók

Egy megbízható online kaszinó különböző bónuszokat és promóciókat kínál az új regisztrálóknak.

Ideális esetben a bónuszok igénybevételéhez nem kell semmit befizetni; így ha olyan promóciót látsz, hogy fizess be X összeget a bónuszhoz, legyél kétkedő.

A legtöbb platform demo lehetőséget is kínál, ahol kipróbálhatod a játékot játékpénzzel, valódi befizetés nélkül. Így megszokhatod a játékot, és minimalizálhatod a veszteségeket is.

Nem biztos, hogy a legnagyobb bónusz ígérő online kaszinó a legjobb. Ha túlontúl nagy a bónusz összege, mindenképp olvasd el az apróbetűs részt.

Pénz befizetés és kifizetés

Nézd meg, milyen lehetőségeid vannak az online kaszinóra való befizetésre, és egyáltalán elfogadja-e a bankkártyádat.

Egy jó online kaszinó platformnak ráadásul a lehető leggyorsabban ki kell fizetnie a nyereményedet: a legidálisabb esetben a kifizetés igénylésétől számított 3-5 munkanapon belül.

Ezenkívül több különböző tranzakciós módot is tartalmaznia kell, hogy a lehető legkényelmesebben kérvényezhesd a nyereményed kifizetését.

Baccarat játékok széles választéka

Az online kaszinó oldalon érdemes megnézni, hogy milyen baccarat játékok érhetőek el, hiszen a kártyajátéknak több típusa is van. Minél több baccarat van az adott platformon, annál izgalmasabb, változatosabb lesz majd a játék is!

Ügyfélszolgálat, support

A kaszinó platformokon szintén fontos szempont az ügyfélszolgálat minősége. Hiszen gondold el, bármikor problémába ütközhetsz: nem tudsz befizetni, nem tudod kivenni a pénzedet vagy gondjaid adódnak a személyazonosság hitelesítésével.

Egy jó ügyfélszolgálat, még a terheltebb időszakokban is, maximum néhány órán belül választ kell, hogy adjon a kérdéseidre, és 24 órás supportot kell, hogy nyújtson.

Mobil kompatibilitás

Ma már a felhasználók többsége mobilt használ a böngészéshez: a statisztikák szerint a hordozható eszközt használók aránya már több mint 60%. Épp ezért, ha egy online kaszinó platform nem rendelkezik reszponzív, mobilos nézettel, az legyen számodra egy piros jelzés; és kerüld el a játékot.

Hogyan kezdj el online baccaratot játszani?

Szerencsére az online baccarat játékot egyszerű elsajátítani, csupán néhány percet vesz igénybe. Valójában ez az egyik leggyorsabban megtanulható online kaszinójáték. Az alábbiakban bemutatjuk, mely lépések szükségesek ahhoz, hogy el tudd kezdeni az online játékot.
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: Turulkaszinók listájaMobiletelefon Szükséges ellátás: PénzInternetkapcsolat
A platform kiválasztása és regisztráció:
A platform kiválasztása és regisztráció: Elsőként válaszd ki, melyik platformon szeretnél online baccaratot játszani. Amikor ezt megtaláltad, válaszd ki, hogy melyik típusú online baccarattal akarsz játszani (erről lejjebb írunk részletesen). Ezután regisztrálj a platformra. Lépés 1
Gyűjtsd be a belépési bónuszt, és fizess be valamekkora összeget:
Gyűjtsd be a belépési bónuszt, és fizess be valamekkora összeget: A regisztráció után ne felejtsd el begyűjteni a belépési bónuszodat sem. Ezt követően fizess be akkora összeget, ami számodra megfelel, és amelynek elvesztése nem sodorja veszélybe a megélhetésedet.  Lépés 2
Tedd meg a tétedet!
Tedd meg a tétedet! Ezután az online baccarat felületen látod a a min/max téteket. Válaszd ki a kívánt zseton értékét, majd húzza azoknak az asztaloknak a részeire, amelyekre fogadni szeretne. Figyelj arra, hogy a számítógép addig nem osztja ki a kártyákat, amíg meg nem nyomod meg az „osztás” gombot. Lépés 3
Kifizetések:
Kifizetések: A kifizetések során figyelj arra, hogy a banker nyereményből valamekkora mennyiségű jutalékot von le platform. A nyereményt általában PayPalos, Skrilles kifizetéssel 24 órán belül kifizetik, de a banki átutalás sem vesz igénybe többet 48 óráná. Lépés 4

Az online baccarat típusai

Az online baccarat játékoknak több, különböző típusa is van, ilyenek például a Chemin de fer, a népszerű Punto Banco, és a Mini baccarat. És hogy melyik online játékkal érdemes játszani?

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat és a játékszabályokat.

Chemin de fer

Ahogy feljebb is írtuk, a baccarat Franciaországban is rendkívüli népszerűségnek örvendett. A játék Chemin de fer változata először a 19. század végén jelent meg, a játék elnevezése pedig franciául vasutat jelent. Neve arra utal, hogy a változat gyorsabb, mint az eredeti játék.

A játék során hat pakli kártyát használnak, amelyeket megkevernek. A játékosok véletlenszerű sorrendben ülnek, általában egy ovális asztal körül; az eldobott kártyák középre kerülnek. A játék a krupiétól jobbra kezdődik, és az óramutató járásával ellentétesen folytatódik.

A játék megkezdése után az egyik játékost bankárnak nevezik ki, ő lesz majd a későbbiekben az osztó.

A többi játékos neve pedig "punter" lesz.

A bankár pozíciója a játék során az óramutató járásával ellentétes irányban változik. Minden fordulóban a bankár az általa megszabott tétet teszi fel. A többi játékos ezután sorrendben kijelenti, hogy "bankba megy-e", azaz a teljes aktuális bank ellen játszik-e a megfelelő téttel.

Csak egy játékos mehet "bankba". Ha senki sem "megy bankba", a játékosok sorrendben teszik meg a tétjeiket. Ha a játékosok összes tétje kevesebb, mint a bank, a megfigyelő játékosok is tehetnek tétet a bank összegéig. Ha a játékosok összes tétje nagyobb, mint a bank, a bankár dönthet úgy, hogy megnöveli a bank összegét; ha nem teszi, a többlet téteket fordított sorrendben el kell távolítani.

A bankár négy kártyát oszt lefelé fordítva: kettőt magának, kettőt pedig a többi játékosnak.

A legmagasabb egyéni téttel rendelkező játékos vagy játékosok, ha azonos az összeg, kerül vagy kerülnek kiválasztásra. Ők képviselik majd a játékosokat.

A bankár és a játékos is megnézi a lapjait; ha valamelyiküknek nyolcas vagy kilences lapja van, ezt azonnal bemondják, és a lapokat képpel felfelé fordítják, majd összehasonlítják.

Ha egyik lap sem nyolcas vagy kilences, a játékosnak lehetősége van eldönteni, hogy elfogadja vagy elutasítja a harmadik lapot. Amennyiben elfogadja, akkor azt képpel felfelé osztják ki.

A hagyományos gyakorlat az hogy az ember mindig elfogad egy kártyát, ha a lapjainak összege nulla és négy között van, és mindig visszautasít egy kártyát, ha a lapjainak összege hat vagy hét.

Miután a játékos meghozta döntését, a bankár szintén dönt arról, hogy elfogadja vagy visszautasítja a kártyát.  Miután a bankár és a játékos is meghozta döntését, a lapokat képpel felfelé fordítják és összehasonlítják.

Ha a játékos keze az összehasonlítás során meghaladja a bankár kezét, (vagyis az összeg közelebb lesz a kilenchez) akkor mindkét fogadó játékos visszakapja a tétjét és egy megfelelő összeget a banktól.

Ezután jön a szerepcsere, és a bankár a sorrendben következő játékos lesz. Ha a bankár lapja meghaladja a játékos lapját, minden tét elveszik, és a bankba kerül, akkor a bankár pozíciója nem változik. Döntetlen esetén a tétek a következő leosztásnál változatlanul maradnak.

Olyan eshetőség is előfordulhat, hogy a bankár visszavonul. Ebben az esetben az a játékos veheti át tőle a szerepét, amelyikük hajlandó az aktuális banki összeggel megegyező összeget felvtnni.

Ha senki sem hajlandó ezt az összeget feltenni, akkor az új bankár a sorrendben következő játékos, és a bank összege visszaáll arra az összegre, amelyet az adott játékos fel kíván tenni.

Punto Banco

A Punto Banco megegyezik a hagyományos baccarat játékkal, azonban itt jön képbe a néhány bekezdéssel feljebb már említett harmadik lap szabálya.

A banknak kell húznia az alábbi esetekben:

A bank mindig húz lapot, ha az első két lap összege nulla, egy vagy kettő.

Amennyiben az első két lap összege három, a bank nem húz lapot, csak ha a játékos harmadik lapja nyolcas.

Ha az első két kártyalap összege négy, a banknak húznia kell, ha a játékos harmadik lapja kettő és hét közötti.

Amennyiben az első két lap összege öt, húz ha a játékos harmadik lapja négy és hét közöti.

Ha az első két lap összege hat, szintén húz, ha játékos harmadik lapja hatos vagy hetes.

Ha az első két lap összege hetes, akkor mindig megáll, így nem kell húznia.

Amennyiben az első kettő lap összege nyolc vagy kilenc, a játékos nem húzhat lapot.

A játékosnak a következő esetekben kell harmadik lapot húznia:

Ha az első két kártyalap összértéke 0-5 között van, húz egy lapot.

Ha hét és nyolc között van, megáll.

Amennyiben pedig nyolc és kilenc között, azt nevezik "natural" leosztásnak, így nincs több húzás.

Elsőre talán bonyolultnak hangzik, de néhány kör után, ha belejön az ember, már nem kell számolgatnia, minden magától jön, teljesen természetesen.

Mini Baccarat

A Mini Baccarat szabályaiban rendkívül hasonló a Punto Banco változathoz, azzal a különbséggel, hogy - míg a Punto Banco esetében 3 kereskedőre van szükség - a Mini Baccarat esetében egy is elegendő.

A Mini Baccarat tehát tulajdonképpen a játék egy kisebb asztalon játszott változata, kisebb minimum, illetve maximum tétekkel. Egyébként a játék ezen verziója különösen népszerű az ázsiai játékosok körében.

A Baccarat tétek típusai

Jogosan merülhet fel benne a kérdés, mekkora és milyen típusú tétekkel játsszák a baccaratot. Az alábbiakban épp ezért bemutatjuk a Banker (vagy banco) tétet, a játékos (player vagy punter) tétet, a párfogadást (pair bet-et), valamint a nagy tétet (big bet-et) és a kis tétet (small bet-et) is.

A Banker tét

A gyakorlott baccarat játékosok körében a Banker tét a legjobb választás, mivel a többi elérhető téthez képest itt a legalacsonyabb a ház előnye.

Érdemes azonban megemlíteni, hogy mivel ez a fogadás rendkívül kedvező a játékosok számára, a kaszinók általában 5% jutalékot kapnak minden alkalommal, amikor a bank nyer. (A jutalék mértéke kaszinótól és a baccarat variációjától függően változhat, épp ezért játék előtt mindenképp érdemes lecsekkolni.)

Ettől, mármint az 5%-os jutaléktól eltekintve is, nagyon alacsony, 1,06%-os házelőnye van a "Banker" fogadásnak. Épp ezért ez a legajánlottabb fogadási lehetőség. Bár a "playerre" való fogadásnak is jó esélyei vannak, mégis a legtöbb esetben a játékosok számára ajánlott a "bank nyer" fogadást választani, mivel ez az az opció, ami a legnagyobb esélyt kínálja a nyerésre.

Játékos (Player) tét

A fentiek alapján könnyedén "kimatekozható", hogy a "playerre" való fogadás a második legjobb választás, amit a játékosként választhatsz.

A ház előnye ugyan kedvezőbb, mint a "döntetlen" tét esetén, de kevésbé előnyös, ha a "banker" téthez hasonlítjuk, tehát valahol a kettő között helyezkedik el. (Talán azért közelebb a Banker téthez.)

Viszont vonzó, hogy ha a player nyer, abban az esetben nem kell jutalékot fizetni.

Páros fogadás

A baccaratban van páros fogadás opció is. Ebben az esetben arra tudsz fogadni, hogy a bankár vagy a játékos első két lapja megegyezik egymással.

Habár ennek meglehetősen kicsi az esélye, így elég nagy a rizikó, de ha bejön, akkor 11:1 arányban kapod meg a tétedet.

Egyes kaszinókban előfordulhat, hogy a banker és a player tétre mindkét pár opciót kínálnak. Ez azt jelenti, hogy vagy a bank vagy a játékos "kezében" lévő első két lap egyforma lesz. Ha bármelyik opció talált, akkor a tétet 5:1 arányban fizeti ki.

Nagy tét (Big bet)

Ebben az esetben a fogadás a kártyák mennyiségére történik. A nagy tét akkor nyer, ha öt vagy hat kártya van a táblán, vagyis legalább egy résztvevőnek van egy harmadik lapja.

Ebben az esetben a nyeremény 0,54:1 arányban kerül kifizetésre.

Kis tét (Small bet)

Ennek a fogadási típusnak egy másik variácója épp az előző ellenkezője. A kis tét (small bet) tehát akkor nyer, ha egyik résztvevőnek sincs harmadik lapja, vagyis összesen négy lap van a táblán.

Ezesetben a nyeremény 1,5:1 arányban kerül kifizetésre.

Az online baccarat játék előnyei és hátrányai

Ahogy a fent leírtakból is jól látszik, a baccarat nagyon érdekes és izgalmas játék, ráadásul az egész világon játsszák, nem csak Európában. Persza a baccaratnak is megvannak a maga előnyei, illetve hátrányai, amit az alábbiakban ismertetünk röviden, csak dióhéjban. 

Profik

  • A baccarat könnyen megtanulható.
  • Az online baccarat játék biztonságos.
  • Igencsak szórakoztató online játék.
  • Nagy kereseti lehetőséggel kecsegtet.
  • A bónuszokkal és promóciókkal könnyű elkezdeni.

Hátránya

  • Akár a többi szerencsejáték, a baccarat is függőséget okozhat.
  • Lehetnek csaló weboldalak.
  • Az adók egyes esetekben magasak lehetnek.
  • Unalmas lehet azoknak, akik bonyolultabb játékra vágynak.

A legújabb online baccarat oldalak Magyarországon Március 2023

Biztonság és védelem

Mivel az online kaszinókban a játék valódi pénz be-és kifizetésével jár, nagyon fontos, hogy megbízható és biztonságos oldalt használj.

Amikor online kaszinót választasz mindenképp nézd meg, hogy az oldal rendelkezik-e SSL-tanúsítvánnyal. (Ezt könnyen ellenőrizheted: a bal felső sarokban, az url sávban egy kis, lezárt lakat piktogramját látod majd.)

Ez ugyanis azt jelenti, hogy a webhely használatakor az adataid védve vannak.

Tisztességes játék

A különböző országokban más és más minősítések vonatkoznak az online kaszinók működésére és biztonságára, azonban mindennek alapja a tisztességes játék.

Az online platformoknak rendelkezniük kell például úgynevezett véletlenszám-generátorokkal. Ez egy olyan algoritmus, amely minden online kaszinójátékban véletlenszerű eredményt produkál, kivéve az élő osztói opciókat.

Mivel a játékmenet során használt algoritmus a rendszer feltörése nem egyszerű. Fontos kritérium még a személyazonosság és az életkor ellenőrzése is, ami csökkenti a csalás és a pénzmosás kockázatát.

A legjobb online kaszinó platformok ezenkívül szigorúan szabályozzák többek között a botok használatát is.

Szintén fontos kritérium az adatvédelmi szabályzat, hiszen minden játékosnak joga van tudni, mire használják a regisztráció során megosztott adatokat.

Így tehát, ha a játékos adatait promóciós és marketing célból megosztják egy harmadik féllel, azt az online kaszinónak feltétlenül, és egyértelműen jelezni kell.

leányvállalatokkal, a kaszinónak ezt egyértelműen jeleznie kell.

A hamis reklámok, és félrvezető promóciók szintén a csalás melegágyai lehetnek: épp ezért játékosként, mielőtt regisztrálsz egy oldalra, gondosan olvasd el az apróbetűs részeket is, valamint csekkold le az adatvédelmi szabályzatot.

Bónuszok és promóciók

Egy megbízható online kaszinó különböző bónuszokat és promóciókat kínál az új regisztrálóknak.

Ideális esetben a bónuszok igénybevételéhez nem kell semmit befizetni; így ha olyan promóciót látsz, hogy fizess be X összeget a bónuszhoz, legyél kétkedő.

A legtöbb platform demo lehetőséget is kínál, ahol kipróbálhatod a játékot játékpénzzel, valódi befizetés nélkül. Így megszokhatod a játékot, és minimalizálhatod a veszteségeket is.

Nem biztos, hogy a legnagyobb bónusz ígérő online kaszinó a legjobb. Ha túlontúl nagy a bónusz összege, mindenképp olvasd el az apróbetűs részt.

Pénz befizetés és kifizetés

Nézd meg, milyen lehetőségeid vannak az online kaszinóra való befizetésre, és egyáltalán elfogadja-e a bankkártyádat.

Egy jó online kaszinó platformnak ráadásul a lehető leggyorsabban ki kell fizetnie a nyereményedet: a legidálisabb esetben a kifizetés igénylésétől számított 3-5 munkanapon belül.

Ezenkívül több különböző tranzakciós módot is tartalmaznia kell, hogy a lehető legkényelmesebben kérvényezhesd a nyereményed kifizetését.

Baccarat játékok széles választéka

Az online kaszinó oldalon érdemes megnézni, hogy milyen baccarat játékok érhetőek el, hiszen a kártyajátéknak több típusa is van. Minél több baccarat van az adott platformon, annál izgalmasabb, változatosabb lesz majd a játék is!

Ügyfélszolgálat, support

A kaszinó platformokon szintén fontos szempont az ügyfélszolgálat minősége. Hiszen gondold el, bármikor problémába ütközhetsz: nem tudsz befizetni, nem tudod kivenni a pénzedet vagy gondjaid adódnak a személyazonosság hitelesítésével.

Egy jó ügyfélszolgálat, még a terheltebb időszakokban is, maximum néhány órán belül választ kell, hogy adjon a kérdéseidre, és 24 órás supportot kell, hogy nyújtson.

Mobil kompatibilitás

Ma már a felhasználók többsége mobilt használ a böngészéshez: a statisztikák szerint a hordozható eszközt használók aránya már több mint 60%. Épp ezért, ha egy online kaszinó platform nem rendelkezik reszponzív, mobilos nézettel, az legyen számodra egy piros jelzés; és kerüld el a játékot.

Baccarat stratégiák

Ahhoz persze, hogy maximalizálni tudd a bevételedet, kell egy nyerő baccarat stratégia is. Az alábbiakban bemutatjuk a híres 1-3-2-4, az egyoldalú, valamint a Paroli stratégiát, te pedig kiválaszthatod azt, amelyik számodra a legszimpatikusabb.

Kezdjük is mindjárt az 1-3-2-4 stratégiával!

Milyen különböző típusai vannak az online bónuszoknak

A baccarat játékban még tovább növelheted az igazi pénzedet, ha kihasználod a bónuszokat adta lehetőségeket. Mielőtt azonban belevetnéd magad a dologba, mindenképp tájékozódj arról, hogy tartozik-e valamilyen kritérium a bónuszhoz (például befizetési limit satöbbi).

A baccarat bónuszoknak egyébként különböző típusai vannak: lehetnek belépési bónuszok, VIP vagy hűségbónuszok, illetve match deposit vagy no deposit bónuszok is. Ebben a részben a bónuszok különböző típusait mutatjuk be neked.

Belépési bónusz: A belépési vagy másnéven üdvözlő bónusz az első befizetéshez kapcsolódik, amikor csatlakozol egy új online kaszinó közösséghez. Lehetséges, hogy egy bizonyos összeg befizetéséhez kötik, például 100 eurós befizetésre 100%-os bónusz kínálnak. Azonban előfordulhat, hogy nincs befizetéshez kötve, csak a csatlakozást kívánja ösztönözni, így ingyenes bónuszra leszel jogosult (ezt nevezik egyébként No Deposit bónusznak is, ahogy azt néhány sorral lejjebb kifejtjük).

Match Deposit bónusz: Ez a kaszinóbónusz egy meghatározott összegig vagy százalékig megegyezik a játékos befizetésével. Egy 100%-os bónusz esetén például 200 euróig a játékos a maximális összeg befizetésével gyakorlatilag megduplázhatja a jóváírását.

Befizetés nélküli (No Deposit) bónusz: A befizetés nélküli bónusz azért is jó, mert nem kell valódi pénzt befizetni a kártyádra, csupán regisztrálnod kell és máris jogosult leszel az összegre. Ezzel az összeggel viszont ugyanúgy valódi pénzt nyerhetsz és kifizetést is kérhetsz. Például, ha regisztrálsz az egyik kaszinó felületére, 20 eurós bónuszt kapsz.

Reload bónusz: A reload egy olyan bónusz, ami a belépőbónusz megszerzése vagy annak lejárta után érhető el. Ekkor már nem vagy új játékos, így jogosult leszel a rendszeres promóciókra. Például, ha befizetsz 100 eurót, akkor az online kaszinó kínálhat 75%-os reload bónuszt. Mivel maximálizálhatod a nyereményedet, így mindenképp érdemes ezeket az alkalmakat kihasználni.

VIP vagy hűségbónusz: A baccaratot rengeteg gazdag ember játssza, és ahogy a legtöbb ilyen jellegű kaszinójátéknál, úgy itt is díjazzák azokat, akik rendszeresen, magasabb tétekben játszanak. Nekik olyan VIP akciók érhetőek el, amelyek a normál játékosok számára nem. Aki csak alacsonyabb téttel tud játszani, de rendszeresen, azt a kaszinók általában hűségprogramokkal honorálják.

Fedezd fel az élő, osztós baccarat játékokat!

Az élő osztós baccarat játékok elhozzák neked az igazi kaszinók hangulatát az otthonodba.

Helyezd magad kényelembe a számítógéped előtt, és játssz profi osztókkal úgy, mintha egy valódi kaszinóban lennél. Természetesen ne felejtsd el igényelni a belépési bónuszt sem, így még több pénzt nyerhetsz!

Játssz online baccarat játékot mobilon!

Imádod az online baccaratot? A játékot szerencsére már nemcsak otthon, a négy fal között játszhatod, hanem bárhol: a metrón, a villamoson vagy a buszon utazva is. A legtöbb telefonos baccarat játék elérhető Androidos és iOS készülékről is. Nem kell más hozzá, csupán egy mobiltelefon vagy tablet, és wifi, vagy mobil adatforgalom.

Ezután elég a bönésződbe beírni az online kaszinó nevét, regisztrálni, befizetni, igényelni a belépési bónuszt, és már élvezheted is az élő online baccarat játékot!

Tippjeink és trükkjeinek az online baccarat játékhoz

Végezetül pedig összegyűjtöttük a legjobb tippeket és trükköket az online baccarat játékhoz.

Az első, és legfontosabb talán az, hogy légy tisztában annak a baccarat verziónak a szabályaival, amit éppen játszol. Ha valamit nem értesz, inkább járj utána; addig semmiféleképpen ne kezdj el online játszani, amíg nem érted a baccaratot teljes mértékben.

A második, hogy ismerd az oddsokat, főleg azért mert ezek eltérők is lehetnek. Meglepődnél, hányan ülnek le úgy a virtuális baccarat asztalhoz, hogy fogalmuk sincs, milyen arányban fizet például a döntetlen (TIE). Tájékozódj a játék előtt arról is, hogy hány százalék jutalékot von le a kaszinó a bank (Banker) nyerése után. A legtöbb esetben, ahogy már említettük is, ez 5%, de bizonyos online kaszinókban előfordulhat akár 25%-os (!) jutalék is.

Fontos, hogy legyen stratégiád. Ha még új vagy, próbáld ki őket, és válaszd azt, ami a legjobban tetszik. Tudd, mikor kell abbahagyni és lépj ki, ha nyerésre állsz.

És végül: olvasd el a felhasználási feltételeket, mielőtt regisztrálnál egy online kaszinóba.

Nagyon fontos, hogy a játék weboldala transzparens legyen, ahogy az is, mihez kezdenek a regisztráció során megadott adataiddal, és mennyire biztonságosan tárolják azokat.

Baccarat Online FAQ's

Nyerhetek valódi pénzt online baccarat játékkal?

Természetesen igen, nyerhetsz valódi pénzt az online baccarat játékkal. Vannak olyan felületek, ahol kipróbálhatod magad demo pénzzel is, de a legtöbb baccarat játék élesben megy.  Ez azt jelenti, hogy ha leülsz online játszani, akkor valódi pénzt kell befizetned, de valódi pénzt is nyersz cserébe, aminek kifizetését kérheted akár a bankkártyádra is.

Játszhatok-e online baccaratot ingyen?

Igen, vannak olyan platformok, ahol a belépési bónuszt megkaphatod befizetés nélkül is.  Érdemes ezzel kapcsolatban kutakodni, és megfelelően tájékozódni, ugyanis előfordulhat, hogy a belépési bónuszt (például 100 eurót) befizetéshez kötik, így nem tudsz ingyen baccaratozni.  Ebben az esetben is fontos tehát, hogy kellő odafigyeléssel elolvasd a felhasználási feltételeket, és tisztában legyél az adott online baccarat weboldalon nyújtott információval.

A baccarat szerencsejáték vagy ügyességi játék?

Ahogy a fentiekből is jól látszik, a baccarat színtiszta szerencsejáték, hiszen nem tudhatod, hogy milyen lapokat kapsz az osztótól. Ez egyébként nem csak és kizárólag a baccaratra jellemző, ugyanis minden kártyajátékra igaz.  Azonban a baccarat különlegessége, hogy nem igényel túlontúl nagy interakciót, inkább döntéskényszerbe hoz.  Az osztón múlik tehát, hogy milyen lapokat kapsz és te már előtte eldöntöd, hogy magadra, a bankra vagy a döntetlenre fogadsz.

Biztonságos-e Magyarországon online baccaratot játszani?

Igen, az online szerencsejáték legális Magyarországon, ezirányban nincs semmilyen szabályozás, így nem sérti a törvényt sem. Habár a magyar törvények korlátozzák a külföldi tulajdonú online kaszinókat, ha rendelkeznek az országban koncessziós joggal, szabad kezet kapnak, ez azonban a játékosok szemszögéből teljesen lényegtelen.  Mielőtt játszanál egy magyar online baccarat oldallal, nézd meg, rendelkezik-e licensszel, illetve erre a licenszre mely' hatóság adta ki az engedélyt. Az is jó, ha olvasol néhány véleményt is az online baccarat játék oldallal kapcsolatban, mielőtt regisztrálnál.

Mennyire manipulálják az online baccarat játékokat?

Habár elviekben lehetséges a manipuláció, egy hosszú ideje működő baccarat oldal esetében nem valószínű. Gondolj csak bele, hogy az oldal kockáztatná az ügyfelek bizalmát, a reputációját, és a bevételét, ami a játékosok bizalmával együtt teljesen elillanna.  Ezenkívül vannak olyan felügyelő szervek és szabályozások is, amelyeknek meg kell felelnie egy online baccarat kaszinónak. Ha szabálysértésen kapják őket, akkor pedig bevonják ezt az engedélyt.

Turul Kaszino » Jatekok » A legjobb online baccarat játékok Magyarországon 2023
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022