Próbáld ki az online blackjacket Magyarországról is!

Tartalomjegyzék

A blackjack online változata Magyarországon is egyre népszerűbbé vált az elmúlt néhány évben. A kaszinók és játéktermek évtizedekig jelentettek szórakozást sokak számára, főleg Budapesten. Viszont nagyjából tíz évvel ezelőtt, az újonnan elfogadott szerencsejáték-törvény hatására a játéktermek bezártak, kaszinóból pedig csak nagyon kevés maradt.

Egy ideig úgy tűnt, hogy az online kaszinók története is véget ér, viszont ez a probléma időközben megoldódott.

Az online blackjack oldalakon szinte végtelen számú játéktípus közül választhatsz. Szinte minden felület kínál valamilyen kezdeti bónuszt az először regisztrálók számára. Ha nem szeretnél valódi pénzt kockáztatni, azt is megteheted, hogy először demo játékokon veszel részt. Ez remek lehetőség a blackjack szabályainak elsajátítására és a különböző blackjack fajták kipróbálására.

Mutass többet

A legnépszerűbb online blackjack oldalak 2023

A legnépszerűbb és leggyakrabban használt, Magyarországról is elérhető szerencsejáték oldalak, melyeken a blackjacket is kipróbálhatod:

Mi a blackjack?

A blackjacket, vagy magyarul 21-et, maximum 8 pakli, 52 lapos francia kártyával játsszák, jokerek nélkül. Legalább két játékos vesz részt, melyből az egyik osztó. A játékosok száma maximum 7 lehet. Létszámtól függetlenül, a játékos minden esetben az osztó ellen játszik.

A kártyalapok értéke 2 és 10 között annyi, amennyi a névértékük; a Bubi, a Dáma és a Király értéke 10. Az ász értéke lehet 1 vagy 11 attól függően, melyik előnyösebb a kéz (játékos) szempontjából.

A játék kezdetén a játékos megteszi a tétet, majd kap egy lapot. A második lap kiosztása után a játékos kérhet még egy, vagy több lapot, viszont az osztó második lapját nem láthatja, az lefordítva (hole card) van az asztalon.

A játékos akkor nyer, ha a végső kezének értéke közelebb van a 21-hez, mint az osztóé, vagy ha az osztó besokallt.

A blackjack eredete

Egyes elméletek szerint már a rómaiak is játszottak egy blackjackhez hasonló játékot, viszont erre nincsenek konkrté bizonyítékok.

Valószínűbb, hogy a játék gyökerei inkább Franciaországhoz köthetők. A Chemin de fer kártyajátékokból fejlődött ki. A 18. század kezdetén már játszották francia kaszinókban a „vingt-et-un” névű játékot, mely pontosan annyit tesz: 21.

Az amerikai földrész kolonizációját követően az USA-t is meghódította. A Blackjack nevet Nevadában kapta, ahol először engedélyezték a szerencsejátékokat. A név egy különleges tétből ered, mellyel a kaszinó minél több embert igyekezett bevonzani. Egy pikk ász és egy fekete bubi kombinációjával lehetett létrehozni, és ezzel a kombinációval a feltett tét tízszeresét lehetett megynerni bónuszként.

A 20. században széles körben elterjedtté vált, érdekesség, hogy egy ideig a játékhoz számológép használata is megengedett volt.

Hogy kezdj hozzá az online blackjackhez

Ahhoz, hogy online kaszinó oldalakon blackjackezhess, rendszerint első lépésként regisztrálnod kell magad. A személyes adataid, e-mail címed és egy jelszó megadását követően van lehetőség véglegesíteni a regisztrációt, a visszaigazoló e-mailben érkező linkre kattintással. Olyan oldal is létezik, amelyik az életkorod jóváhagyását követően azonnal egy demo asztalhoz irányít, ahol azonnal elkezdheted a játékot (például NetEnt Games). Így kipróbálhatod magad a játékban minden kötelezettség, vagy valódi pénz kockáztatása nélkül. Már volt róla szó, hogy minden oldal kínál valamilyen kezdeti bónuszt az új regisztrálóknak. A LightCasino oldalán így néz ki a regisztráció és az üdvözlő bónusz:
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: Turulkaszino listájaSzámítógép Szükséges ellátás: OkostelefonPénz
Üdvözlő bónusz kiválasztása
Üdvözlő bónusz kiválasztása Az üdvözló bónusz mindig országspecifikus, összege és típusa is országonként eltérhet. A bónusz igénybevételének feltétele minimum 4.000 Ft befizetése, valamint az oldal élő chat funkciójában a "200STRT" promóciós kód elküldése. Lépés 1
Fiókdatok megadása
Fiókdatok megadása A következő adatok szükségesek: e-mail cím, jelszó, mely minimum 9 karakter hosszú és legalább egy speciális karaktert tartalmaz; a pénznem megadása, melyben játszani szeretnél (HUF/EUR) és az ÁSZF és adatvédelmitájékoztató elfogadása. Lépés 2
Személyes adatok megadása
Személyes adatok megadása A következő adatok szükségesek: vezetéknév, keresztnév, születési dátum, nem, lakcím és mobil telefonszám. Lépés 3
Fizetési mód kiválasztása
Fizetési mód kiválasztása Ezen az oldalon tudod kiválasztani, hogy a létrehozott felhasználói profilodra milyen szolgáltatás segítségével szeretnél befizetni (pl. VISA/Mastercard, Revolut, Paysafe, Neteller, Skrill stb.) Lépés 4
Felhasználói profil beállításai
Felhasználói profil beállításai A profil oldalon lehetőség van a személyes adatok, illetve a jelszó módosítására, láthatod a játék előzményeidet, de itt tudod változtatni a fizetési módot és befizetni is itt tudsz az egyenlegedre. Lépés 5

A legjobb online blackjack oldalak kiválasztása és értékelése

Ahhoz, hogy a legjobb online blackjack oldalakon tudj játszani, nem árt egy kis kutatást végezned. Sok szempont van, amit érdemes figyelembe venned, ha tényleg jó élményre vágysz. Mi most összegyűjtöttük Neked azokat, melyek szerintünk a legfontosabbak.

Biztonság

Mindig kizárólag olyan oldalon regisztrálj, aminek rendben vannak a biztonsági tanúsítványai és titkosított csatornákon kezeli a befizetéseidet. Ezek meglétét az oldal aljára görgetve tudod legegyszerűbben ellenőrizni. Ha híres, régóta működő bankkártya szolgáltatók (VISA, Mastercard), vagy vírus- és biztonsági szoftvercégek (McAfee) logóit látod, jó helyen jársz.

Tanúsítványok és engedélyek

Nagyon fontos, hogy rendben legyenek az oldal tanúsítványai és engedélyei, melyek alapvetően meghatározzák, hogy folytathat-e online szerencsejáték tevékenységet. Ezeket az információkat szintén meg kell, hogy találd az oldal alján.

Játékválaszték

Tekintettel arra, hogy nem csupán egy típusú blackjack létezik a világon, Neked is az adja a legjobb élményt, ha olyan oldalt használsz, amelyik a legnagyobb választékot biztosítja blackjack játékokból. Legyen szó akár európai, amerikai, vegas strip, multihand vagy atlantic city típusról, mindegyiket más miatt érdemes kipróbálni. A különböző variációkról később még lesz szó.

Gyors kifizetések

Ha valódi pénzzel játszol az internetes kaszinó oldalakon, nyilván azt szeretnéd, ha a nyereményed minél hamarabb a bankszámládon landolna. Fontos, hogy az oldal minél több lehetőséget kínáljon fel be- és kifizetésekre, hiszen pl. a klasszikus bankkártya társaságok esetében akár 3-4 munkanap is eltelhet, míg a nyereményed kiutalják Neked. Más szolgáltatók (pl. Trustly, Skrill, Neteller) esetében ez akár 2 napra is csökkenhet.

Vonzó bónuszok és promóciók

Mivel a blackjack rengeteg online kaszinóban elérhető, ezért az oldalak számára nagyon fontos, hogy minél többen regisztráljanak náluk. Ezért, hogy a játékosok a konkurencia helyett őket válasszák, magas összegű kezdőbónuszokkal, a befizetett összeg kiegészítésével, vagy ingyen játéklehetőséggel próbálják bevonzani őket. Az általunk korábban felsorolt kaszinók mindegyike kínál hasonlókat.

Mobil játékok

Az okostelefonok népszerűbbek, mint valaha. Ez azt is jelenti, hogy egyik online kaszinó sem engedheti meg magának, hogy ne legyen az oldalon elérhető játékoknak mobil verziója. A mobilos változatoknak ugyanazt az élményt kell nyújtaniuk, mint ha asztali számítógépen játszanánk. Android és iOS operációs rendszerrel is kompatibilisnek kell lenniük, könnyen használható és látványos felülettel és minden, a számítógépen is elérhető funkcióval (bónuszok elérése, könnyű be- és kifizetések stb.).

Felelősségvállalás

A klasszikus és az online szerencsejáték függőséget is okozhat és kockázattal is jár, hiszen, ha valódi pénzzel játszol, azt esetenként akár el is veszítheted. Nem árt, ha az oldal a regisztráció során, vagy akár egy üdvözlő üzenet formájában felhívja a figyelmet ezekre a kockázatokra. Az pedig még jobb, ha kapcsolatban áll olyan szervezetekkel, akik segíteni tudnak, ha baj van. Ezek listáját szintén az oldal alján találod.

Ügyfélszolgálat

Mindig előfordulhat, hogy egy kaszinó oldalon valamelyik funkció nem működik, esetleg nem férsz hozzá a profilodhoz. Ilyen esetekben nagyon fontos a megfelelő ügyfélszolgálat jelenléte. Olyan szempontokat kell figyelembe venni, mint a kommunikációs csatornák száma (telefon, e-mail, élő chat), hogy jól látható helyen vannak-e az oldalon elhelyezve az elérhetőségek és a kapcsolatfelvételi opciók, vagy a válaszidő átlagos hossza. Az általunk ellenőrzött oldalak nagy részén már elérhető az élő chat funkció, így gyorsan kaphatunk technikai segítséget.

Blackjackezz a mobilodon!

Miért ne használhatnád arra is, hogy valamilyen online játékot játssz rajta? A technológia és a sávszélesség fejlődésével már rég elmúltak azok a napok, amikor a számítógépedhez voltál szegezve. Legyen szó Android, vagy iOS operációs rendszert futtató telefonról, a blackjack és az online szerencsejáték felületek elérését mindkét megoldás támogatja. Sőt, egyes kaszinók saját applikációt is fejlesztettek a még egyszerűbb használat érdekében.

Néhány dolog természetesen fontos, hogy a legjobb lehessen az élmény: az internet kapcsolat minősége, vagy az előfizetésedhez tartozó adatcsomag korlátai befolyásolhatják, a játékmenetet. Ha ezek rendben vannak, bárhonnan tudsz játszani, például a kanapéd kényelméből, útközben, vagy akár egy medence partján ülve.

A korábban felsorolt oldalak közül mind ugyanolyan élményt nyújt mobilon, mint számítógépen, kivéve, hogy nem mindegyik ismeri fel azonnal, melyik országból éred el. Ebben az esetben először ki kell választanod a nyelvet, hogy hozzáférhess a magyar felülethez.

Online blackjack ingyen

Mivel az internetes szerencsejátékok, így a blackjack esetében sem kötelező valódi pénzt kockára tenni, ezért, főleg, ha még kezdő vagy, válaszd az ingyen elérhető játékokat. Így valódi kockázat nélkül lesz lehetőséged megtanulni a játék, és egyes változatainak szabályait. Nem beszélve arról, hogy megismerheted a különböző blackjack típusokat és a legfontosabb kifejezéseket.

Ahogy arról már volt szó, egyes szerencsejáték oldalak létrehoztak egy demo verziót, amit a játékos azonnal elkezdhet játszani. Demo játék esetében egy játékos és az osztó játszik, akinek a szerepét egy szoftver tölti be. Természetesen van lehetőség élő osztós blackjacket is játszani online, erről később még lesz szó.

Online blackjack változatok

Ahogy az igazi kaszinókban, úgy online is több típusú blackjack játékot választhatunk. Sőt, egész pontosan ez úgy igaz, hogy online, a klasszikus verzión kívül még rengeteg egyéb változatot találsz. Vagyis, ha az a fajta játékos vagy, aki gyorsan ráun bizonyos játékokra, az internetes blackjackben biztosan nem fogsz csalódni, mert nagyon sok variációban játszhatod. Tekintsünk át most párat ezek közül.

Európai Blackjack

Az elején már volt szó az osztó lefordított lapjáról. Ebben a típusban viszont nincs rejtett kártya, az osztó egy lapot kap felfordítva kezdésként és ezután a játékosok kártyái kerülnek kiosztásra. Ha minden játékos megkapta a lapját és mindenki megállt, blackjackje van, esetleg besokallt, akkor következik az osztó második kártyája. Ezzel nincs lehetősége, hogy lmérlegelje a saját blackjack lehetőségét, amíg a játékosok megkapják a lapjaikat.

Vegas Strip

Ez talán az egyik legnépszerűbb blackjack típus. Általában 4 paklival szokták játszani, de ebben lehetnek eltérések. Az osztónál csak egy lap van felfordítva, azonban még érdekesség, hogy a lapokat játékosként akár 9 lapig is kérheted. Ez a szám más változatoknál általában kevesebb és kicsi is rá az esély, hogy ennyi kártyából nem éred el a 21-et, mindenesetre, a lehetőség adott.

Blackjack Surrender

Ebben a verzióban 6 paklis blackjacket játszhatsz, úgynevezett többkezes opcióval. Így akár 5 kézzel (5 különböző leosztás) is megpróbálkozhatsz az osztó legyőzésével. A játék része a 'surrender', vagyis feladás bemondása. Ebben az esetben az a döntésed, hogy nem játszod meg a kezedben lévő lapokat, viszont a téted felét elbukod. Feladásra csak a kezdő osztás után van lehetőséged.

Atlantic City Blackjack

Atlantic City a másik helyszín, mely Las Vegas mellett a kaszinóiról híres, így ez a 8 paklis változat is leginkább az USA területén kedvelt. Ha az osztó felfelé fordított kártyája 10-es értékű, vagy ász, azonnal megnézi a lefordított lapot is. Ebben a játékban is van lehetőség feladásra, viszont fontosabb, hogy abban az esetben, ha az osztó felfelé fordított lapja ász, lehetőséged van úgynevezett biztosítást kötni (insurance). Így blackjack esetén 2:1 arányban fizet a téted.

Élő Blackjack

Ez lesz Neked való, ha zavar az online kaszinók személytelensége. Lényege, hogy élő videós közvetítés révén követheted a leosztást és a lapokat, valamint akár az osztóval is kommunikálhatsz, így pont olyan élményben lesz részed, mint ha a blackjack asztalnál ülnél. Ami a legjobb, hogy a használathoz semmilyen extra programot nem kell letöltened. Az élő asztaloknál főleg a klasszikus blackjacket van lehetőséged játszani.

Tippjeink, ha online blackjacket játszol

Először is, mindenképp fontos, hogy tisztába kerülj a blackjack alapszabályaival. Ugyan elsőre nem tűnik bonyolult játéknak – ez a klasszikus változatra többnyire igaz is -, azonban sok apró szabályt, kifejezést és a játékmenet során lehetséges lépést szükséges észben tartani. Az a jatékos, aki tényleg komolyan veszi, meglehetősen komoly logikai és valószínűségszámítási műveleteket kell, hogy végezzen.

Mivel gyors a játékmenet, fontos, hogy végig fenntartsd a figyelmed és kövesd az eseményeket.

Ami talán ennél is fontosabb: mindig csak annyi tétet tegyél, illetve annyi pénzt küldj játékba, amennyit nem fáj elveszíteni.

Az előzőek inkább technikai jellegű tippek voltak, de ha igazán magabiztossá akarsz válni a blackjackben, az a legokosabb, ha először valódi pénz nélkül próbálod ki. Válassz ki stratégiákat és teszteld, melyikkel tudod leggyakrabban legyőzni az osztót.

Blackjack kifejezések és szabályok

A blackjack játékban tehát viszonylag sok szakkifejezéssel, valamint a hozzájuk tartozó lehetséges akcióval kell megismerkedned. A leosztástól függően más és más megközelítés fog célra vezetni, ezeket nem árt, ha tudod.

Soft hand/hard hand

A játékos első két lapja közül, amennyiben az egyik ász, puha kézről (soft hand) beszélünk. Mivel az ász értéke lehet 1, vagy 11, ez előnyösebb a játékos számára és nagyobb mozgásteret adhat neki a következő körökben, ha lapot szeretne kérni.

A kemény kéz (hard hand) az ász hiányát jelenti, tehát, hogy az első két lap egyike sem ász. Ezzel a játékos további lehetőségei beszűkülnek.

Hit

A játékmenet során a lapkérésre használt kifejezés. A játékos tetszőleges számú lapot kérhet mindaddig, amíg a lapjainak összértéke meg nem haladja a 21-et.

Stand

A megállásra használt kifejezés. A játékos ekkor nem kér több lapot, mert úgy ítéli meg, hogy megfelelő lapjai vannak a játék megnyerésére, tehát legyőzi az osztót.

Double down

Ha a játékos úgy látja, az első két lapja elég erős ahhoz, hogy egy harmadik lappal megnyerje a játékot, akkor a 'Double down' bemondásával duplázza a tétet. Ezt követően már csak egy lapot kap, nincs lehetősége továbbiakat kérni.

Split

Ha a játékos első 2 lapja egyforma, megteheti, hogy kettéosztja őket, és megjátszhatja őket két külön kéz formájában. Így a tét duplázódik és mindkét lapra külön leosztás szerint kérhet lapot.

Dealer Hits Soft 17

A legtöbb blackjack játékban az osztónak fel kell vennie egy lapot, ha az első körben 16, vagy annál alacsonyabb értékűek a lapjai, és ha pontosan 17-en, vagy felette áll. A szabály alapján az osztó 17-re lapot kér, vagyis itt még van esélye, hogy 21-re növelje a lapjai értékét.

Dealer Stand On Soft 17

Az előző akcióhoz képest csupán annyi a különbség, hogy az osztónak ebben a verzióban már nincs esélye növelni a lapjai értékét. Ellenben, a statisztikák szerint, ez a megoldás minimálisan mégis növeli az osztó nyerési esélyét.

Surrender

A kifejezést a játékos használhatja a játék feladására. Ha a játékos az osztás utáni két lapja alapján és úgy ítéli meg, hogy a játékot nem tudja megnyerni, akkor ezzel a bemondással feladhatja a játékot, így a tétje felét elveszti, a másik felét visszakapja.

Re-Split

Bizonyos blackjackváltozatok lehetővé teszik a játékos számára, hogy az első split után újra kettéossza a lapjait, ha az első után ismét párokat kapott. Ez tovább növeli a kezek számát és természetesen további tét növekedést is eredményez.

Double After Split

Ez a szabály nem szorul túl részletes magyarázatra, a fenti kifejezések alapján. A lényeg, hogy mivel a split után kettéosztott lapok külön leosztásként viselkednek, ezért azokra ugyanúgy kérhető a tét duplázása. Azonban ugyanúgy vonatkozik rájuk, hogy két lap után már csak 1-1 további kérhető.

Early Surrender

A korai feladás az, amikor a játékos úgy dönt, hogy feladja a kezét, közvetlenül a lapok kiosztása után, de még az előtt, hogy az osztó ellenőrizné, hogy az első két lapjára blackjack jött-e ki (natural blackjack). A korai feladás következménye, hogy a játékos elveszíti az eredeti téteje felét.

6 to 5 Blackjack

Amennyiben a játékosnak az első két lapból blackjacket osztottak, a kaszinók általában 3:2 kifizetést ajánlanak, általában ez az elfogadott arány. Tehát, ha 10 dollárt teszel fel, és blackjacked lesz, 15 dollárt kapsz. Viszont az elmúlt években bizonyos kaszinók elkezdtek egy új, 6:5 arányt alkalmazni. Ezzel azonban egy 10 dolláros blackjack csak 12 dollárt nyer. Mindenképp érdemes figyelmesnek lenni, és elkerülni az ilyesmit.

Single Deck to Multi Deck

Első ránézésre nem feltétlenül látszik különbség, ha egy, vagy több 52 lapos paklival blackjackezel. Ott kezd érdekessé válni a dolog, ha megpróbálsz utánaszámolni az esélyeidnek. Ebben az esetben ugyanis azt fogod találni, hogy egy pakli esetén, játékosként több esélyed van, hogy blackjacked legyen. A paklik számának növekedésével viszont az osztó (ház) esélyei nőnek.

Befizetés és pénzfelvétel

A pénzfeltöltéshez és kifizetésekhez az oldalak különböző megoldásokat kínálnak.

Ha pénzt akarsz befizetni, azt minden oldalon megteheted egy online fizetésre alkalmas bankkártya segítségével. Ha ezt választod, a nyereményed a kártyához tartozó bankszámládra érkezik. Ha mást megoldást keresel, bízhatod a tranzakciókat olyan fizetési szolgáltatókra, mint a PayPal, a Neteller, a Trustly vagy a Skrill, melyek igénybevétele a legtöbb online kaszinó felületén lehetséges. Ezek gyakorlatilag elektronikus pénztárcák, így a befizetés mellett a nyeremények kifizetése is intézhető rajtuk keresztül.

Befizetéshez biztonságos megoldás lehet még a Paysafe kártya, mely egy úgynevezett pre-paid kártya, amihez számlát sem kell nyitnod és már Magyaroszágon is sok értékesítési ponton elérhető.

Előnyök és hátrányok: Online Blackjack

Az online blackjack nagyon szórakoztató elfoglaltság, aminek azért lehetnek árnyoldalai is. A lényeg itt is, mint mindenben, a tudatosság, vagyis készülj fel, nézz utána mindennek, tanulj és törekedj a biztonságra. Válassz megbízható online kaszinót és regisztráció előtt nézd végig, hogy az oldal mindenben megfelel-e a korábban felsorolt kiválasztási szempontoknak.

Profik

  • Bárhonnan elérhető: akár online a számítógépeden, vagy a mobilodon és applikáción keresztül is játszhatsz.
  • Egyszerű használat: az internetes felületek használata könnyű és gyors, regisztrációt követően azonnal elkezdhetsz játszani.
  • Demo játékok: egyes oldalakon még regisztrálnod sem kell ahhoz, hogy kipróbálhasd a blackjacket.
  • Magas szintű biztonság: a szerencsejáték oldalak biztonságos adatkapcsolaton keresztül működnek, és rengeteg megbízható fizetési szolgáltatóval állnak kapcsolatban.
  • Bónuszok: az üdvözlő bónuszok (ingyen játék, regisztrációért cserébe kapott összeg, vagy a befizetett összeg kiegészítése) nagyon jó lehetőséget adnak, hogy többet játszhass.

Hátránya

  • Várakozási idő: bizonyos fizetési szolgáltatók (például PayPal) esetében, ha először regisztrálsz, néhány nap eltelik, mire be tudsz fizetni a számládra.
  • A blackjack is okozhat függőséget: ha online szerencsejátékot játszol, fontos, hogy azt csak mértékkel tedd, vagy, ha úgy érzed, túl sok időt töltesz vele, kérj segítséget.
  • Személyes adatok: sokan nem szeretik kiadni a személyes adataikat, viszont ezeken az oldalakon a regisztrációhoz és a tranzakciókhoz is meg kell adnod néhányat közülük.
  • A játéktípusok sokasága: elsőre előnyös szempontnak is tűnhet, azonban, ha igazán el szeretnél mélyedni a blackjack rejtelmeiben, a szinte végtelen számú változat miatt készülj rá, hogy ez sok idődet el fogja venni.

Online Blackjack összegzés

Összességében elmondható, hogy az online blackjack egy nagyon izgalmas és szórakoztató módja az internetes szerencsejátékoknak. Számos szolgáltatóból választhatsz, és rengeteg játék típus közül találhatod meg a Neked leginkább megfelelőt. Az első pár alkalommal akár ingyen is játszhatsz és igénybe veheted a felkínált bónuszok valamelyikét. Ha pedig valódi pénzzel játszol, a tranzakcióid biztonságban lesznek.

A legjobb, hogy néhány oldal demo felületet is létrehozott, így ezek segítségével mindenféle kötelezettség (regisztráció, befizetés) nélkül játszhatsz és nézheted meg, mi van az osztó kezében.

Blackjack Online GYIK

Biztonságos-e az online blackjack?

Teljes mértékben! A tesztelt netes szerencsejáték oldalak mindegyike megbízható és biztonságos kapcsolaton keresztül kezeli az adatait és a pénzügyeidet, és rendelkezik a szükséges engedélyekkel és tanúsítványokkal.

Valódi pénzt is nyerhetek online blackjack játékkal?

Igen, természetesen. Ha valódi pénzt is feltöltesz a számládra, a nyereményed kifizetése is valódi pénzben történik.

Mi a különbség a fizetős és az ingyenes játék között?

Amikor online blackjack játékok között keresgélsz, sok helyen lehetőséged van arra, hogy demó módban próbáld ki azokat. Ez azt jelenti, hogy regisztráció után - vagy néha anélkül is - el tudod indítani és le tudod tesztelni, hogy az adott felület hogyan működik. Ha belejössz a játékmenetbe és megtetszik, utána befizethetsz az online kaszinó egyenlegedre és valódi pénzzel is elkezdhetsz blackjackezni.

Hogy nyerhetek online blackjackben?

A szabályok ugyanazok, mint a való életben: győzd le az osztót, vagyis a leosztásod összértéke legyen több, mint ami az ő kezében van anélkül, hogy az meghaladná a 21-et. Ezt bizonyos blackjack változatokban (például multihand, vagy blackjack surrender) akár egyszerre több leosztással (kéz) is megpróbálhatod.

Hogy csökkenthető az osztó esélye (house edge) a blackjackben?

Általánosságban az mondható, hogy a ház esélye arra, hogy hosszú távon egy kevésbé tapasztalt játékos ellen nyerjen, 2%. Azonban ez az arány akár 0,5%-ig is csökkenthető, ha képes vagy egy szigorú stratégiát követni. A blackjack nem túl bonyolult játék, viszont az időzítésnek óriási szerepe van, vagyis, hogy adott esetben mikor duplázol (double down), osztod meg a lapjaid (split), vagy épp adod fel a kört (surrender).

Turul Kaszino » Jatekok » Próbáld ki az online blackjacket Magyarországról is!
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022