Online nyerőgépek Magyarországon 2023

Tartalomjegyzék

Pörgő szimbólumok, csilingelő kassza, szuper hangok és elképesztő animációk kavalkádja: téged is várnak a legjobb online nyerőgépek!

A nyerőgépes játékok mindig is izgalommal töltötték el az embert, a jó öreg „félkarú rabló” már több mint száz éve velünk van. Manapság már rengeteget fejlődött a játék: videós és 3D-s animációk, és rengeteg új típusú nyerővonal vár, ráadásul mobilról is bárhol és bármikor játhatsz.

A cikkben összegyűjtöttük, a legnépszerűbb oldalak listáját, valamint azt, hogyan találhatod meg a legjobb játékokat, mit jelentenek az egyes szimbólumok, illetve hogyan kell regisztrálni egy szerencsejáték oldalra.

Mutass többet

Magyar online nyerőgépes kaszinók listája 2023

Mi az a nyerőgép?

A nyerőgépes játékok Magyarországon nagyon népszerűek, hiszen könnyű elsajátítani az alapvető szabályokat, és túlzottan sok interakciót sem igényelnek. A régi nyerőgépeket „félkarú rablók” néven emlegették, mivel pénzt kellett beléjük dobálni, és egy kar segítségével lehetett kipörgetni a szimbólumokat.

A régi nyerőgépeken úgynevezett tárcsák helyezkedtek el, amelyeken korlátozott számú szimbólum volt található. Ha egy sorban 3 vagy 5 azonos szimbólumot pörgettél ki, megnyerted a jackpotot.

Az online nyerőgép esetében azonban már több tucat szimbólum is található, különböző sorokban, mintákban lehet őket kipörgetni, valamint léteznek különböző szorzók is, amikkel meg lehet duplázni, triplázni a nyeremény összegét.

Az online nyerőjátékok sok esetben valamilyen tematika köré épülnek (például Las Vegas, Walking Dead satöbbi), így mindenki megtalálhatja azt a játékot, amivel a lehető legjobban szórakozik majd.

A nyerőgépes játékok típusai

Villogó képernyők, pörgő szimbólumok és pörgős játék: üdvözlünk az online kaszinók világában! A nyerőgépek hallatán számos játékos szíve hevesebben dobog, ami nem is csoda, hiszen izgalmas játék, ráadásul gyorsan elsajátítható; és persze nem utolsósorban hatalmas összegeket is zsebre lehet vágni.

A nyerőgépes játékok egyébként több különböző fajtával rendelkeznek, a régi 3-5 tárcsás géptől elkezdve a mai modern, videós nyerőgépekig. Ha szeretnéd megtalálni azt, ami számodra a legjobb szórakozást nyújtja, böngészd át a listánkat és válaszd ki az új kedvencedet!

3 tárcsás klasszikus nyerőgépek

A klasszikus nyerőgépek néven is ismert, háromtárcsás nyerőgépek a félkarú rablók, az elnevezés pedig a régi, hagyományos mechanikus nyerőgépektől származik.

A gépeken volt ugyanis egy kar, amelyet a játékosoknak meg kellett húzniuk, hogy megpörgessék a szimbólumokat. Ha három egyforma szimbólumot pörgetett ki, akkor pedig megnyerte a jackpotot.

Rendkívüli népszerűségnek örvendtek, hiszen amellett, hogy egyszerűen játszhatóak, mégis rendkívül élvezetesek.

Épp ezért ideálisak a kezdő játékosok számára is, hiszen a segítségükkel könnyen megismerhetik a nyerőgépek alapjait, és fejleszthetik a stratégiájukat.

4-5 tárcsás nyerőgépek

Ahogy a nyerőgépek fejlődtek, úgy megjelentek először a 4 majd 5 tárcsás változatok is. Ezek már videó animációkkal ellátott játékok voltak, amik még egy fokozattal feljebb tekerték az élvezeti faktort: a villogó, hangokat kiadó játékok rendkívül nagy újdonságnak számítottak. Ilyen híres játékok voltak például a Book of Ra, vagy a Book of Ra Deluxe.

Gyümölcsös nyerőgépek

A gyümölcsös nyerőgépek igazi legendának számítanak Magyarországon, egy generáció nőtt fel rajtuk és játszik velük mind a mai napig. Az egyszerűbb játékok 1 nyerővonallal és 3 tárcsával, a bonyolultabbak pedig 3 vagy több nyerővonallal és 5 tárcsával rendelkeznek. A játékban 2 vagy több egyforma gyümölcsöt kell kipörgetned és nyersz, ha pedig egy vonalban azonos szimbólumok vannak, tiéd a jackpot.

Videó nyerőgépek

A nyerőgépes játékok egyik típusa a videó nyerőgépek, amelyek az online nyerőgépek előfutárai. (A legtöbb kaszinóban egyébként ilyen játékokkal találkozhatsz.) A mai, modern gépek nagyon fejlett és jó, szinte videójáték-szerű grafikával rendelkeznek. Ilyen videó nyerőgépes játék például a feljebb is említett Book of Ra, és a Book of Ra Deluxe, valmint a Sizzling Hot is.

Progresszív jackpot nyerőgépes játékok

A progresszív nyerőgép (vagy progresszív slot) szintén nagyon népszerű online nyerőgép típus. Ha játékosként ugyanis megteszed a maximális tétet, akkor a tét egy része hozzáadódik az úgynevezett progresszív jackpothoz. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy nagy kalapot, amibe minden játékos dob egy bizonyos összeget. Végül ezt a felhalmozott összeget lehet a játékosoknak megnyerni.

Hátránya azonban, hogy minden esetben maximális téttel kell játszani, csakis így vehetsz részt a sorsoláson.

Hogyan játssz online nyerőgépes játékokkal?

Ha nem szeretnél sokáig kutakodni a legjobb játékok után, akkor ajánljuk figyelmedbe a fenti listánkat, ahol biztosan megtalálod azt az online játékot, ami az új kedvenced lesz majd. Az online nyerőgépes játékokkal szerencsére pofonegyszerű játszani, és a szabályok is villámgyorsan elsajátíthatóak. Azonban a könnyebb átláthatóság érdekében a magyar nyelvű útmutatónkban összegyűjtöttük, hány perc a játék becsült ideje, és milyen eszközök és erőforrások szükségesek a játékhoz. Valamint ezenkívül azt is megmutatjuk, hogy lépésről lépésre mit kell tenned ha online nyerőgépes játékokkal szeretnéd kipróbálni a szerencsédet.
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: Turulkaszinók listájaMobil Szükséges ellátás: PénzInternetkapcsolat
Regisztráció az online kaszinók felületére
Regisztráció az online kaszinók felületére Amennyiben még nem találtad meg az új kedvencedet, tekintsd át a fenti felsorolásunkat amelyben összegyűjtöttük a legjobb online nyerőgépes játékok listáját. Ha megtaláltad azt, ami tetszik (például a Book of Ra, gümcsölös játékok, Book of Ra Deluxe satöbi), nincs más dolgod mint a regisztráció! Lépés 1
Ha vannak bónuszok, gyűjtsd be őket
Ha vannak bónuszok, gyűjtsd be őket Az újonnan regisztrálók számára az online nyerőgépek esetében mindig vanank valamilyen elérhető bónuszok (például ingyenes pörgetés). Ezeket a lehetőségeket érdemes kihasználni, hiszen extra pénzhez juthatsz. Lépés 2
Nyerj a játékok segítségével
Nyerj a játékok segítségével Az online nyerőgépes játékok esetében pusztán pörgetned kell. Ha volt ingyenes pörgetés bónusz, és azt kihasználtad, akkor limitált mennyiségben pörgethetsz, teljesen ingyen. Lépés 3
Kérd a nyeremény jóváírását
Kérd a nyeremény jóváírását Amennyiben nyertél, és teljesítetted a bónuszhoz kapcsolódó feltételeket, akkor nem csak a nyereményedet kapod meg, hanem a bónusz összegét is jóváírják a számládon. Lépés 4

Az online nyerőgépek előnyei és hátrányai

Ha még csak kezdő vagy, és nem határoztad el magad, vagy ha már elcsábított ez a villogó, csilingelő kasszás, pörgős, izgalmas játék, akkor is érdemes elolvasnod az alábbi néhány gondolatot. Ugyanis az online nyerőgépeknek nemcsak előnyei, hanem bizony hátrányai is vannak. Mindamellett ugyanis, hogy szórakoztatóak és változatos fogadási lehetőségeket biztosítanak, addiktívak is lehetnek az arra hajlamos embereknél.

Profik

  • A nyerőgépek szabályai könnyen elsajátíthatóak.
  • Rengeteg bónusz lehetőség.
  • A pénztárcának megfelelő, rugalmas tétek.
  • Mobil segítségével is játszhatsz.

Hátránya

  • A többi szerencsejátékhoz hasonlóan függőséget okozhat.
  • A bónusz jóváírásához teljesíteni kell a feltételeket.
  • Függőséget okozhat.

A legjobb online nyerőgép kaszinó checklist

A legjobb online nyerőgép kaszinó oldal kiválasztása nem egyszerű feladat, főleg ha nyerőgépekkel szeretnél játszani. Több szempontot is figyelembe kell ugyanis venni, mielőtt még végképp elköteleznéd magad egy-egy weboldal mellett.

Ebben a magyar nyelvű checklistben összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, és részletesen meg is mutatjuk őket.

Nyerőgép variációk

Olyan online kaszinó oldalt érdemes keresned, ahol a nyerőgépes játékok széles választéka vár rád. Hiszen, ha egyszer regisztrálsz egy oldalra, és kicsit a választék, akkor később egy másik online kaszinó oldalra is fel kell iratkoznod. Ha azonban egy szerecsejáték oldalt választasz, és rendszeresen játszol, akkor később jogosult leszel például hűségbónuszokra is.

Játék szoftver

Játékosként olyan szerencsejáték oldalt válassz, amit megbízható online kaszinó szoftverfejlesztők programoztak. Hiszen gondolj csak bele, hogy olyan érzékeny adatokat osztasz meg, mint a személyes- és bankkártya adatok, satöbbi.

Ráadásul a pénzed is a kaszinó számláján lesz, így mindenképp érdemes neves szoftverfejlesztő cégek játékait és oldalait választani.

Üdvözlő bónusz

Olyan online kaszinó oldalt érdemes választanod, ahol van például üdvözlő bónusz is. Ugyanis újonnan regisztráló magyar játékosként te is jogosult vagy rá, ezzel pedig megnövelheted a majdani nyereményedet és a nyerési esélyeidet.

Az üdvözlő bónuszoknak több, különböző típusuk is van, mint például ingyenes pörgetés, befizetés nélküli bónusz, ingyenes készpénz bónusz satöbbi. Mielőtt azonban regisztrálnál, érdemes elolvasni a felhasználási követelményeket is, a bónusz kifizetésére vonatkozóan.

A legjobb online nyerőgépes oldalak

Valódi pénz vs. ingyenes nyerőgépek

Az ingyenes online nyerőgép lehetőséget kínál arra, hogy pénz és tét nélkül játszhass a különböző programokkal. Hátrányuk, hogy ezekkel nem lehet valódi pénzt nyerni, cserébe viszont kipróbálhatsz rengeteg játékot, kitapasztalhatod a működésüket és megtalálhatod az új kedvencedet. Új játékosként tehát kifejezetten ajánlott így kezdeni. Később persze biztosan te is kipróbálod majd a valódi pénzes nyerőgépes játékokat is, ahol már igazi pénzt lehet nyerni.

Mindkét típusú slot rendelkezik különböző előnyökkel és hátrányokkal is.

A valódi pénzes nyerőgépek nagyobb választékot és nagyobb nyereményeket kínálnak, viszont kockára kell tenned a saját tőkédet. Az ingyenes slotokhoz nincs szükség valódi pénzre, de nem lehet vele valódi pénzt nyerni. Hogy melyik számodra a jobb választás, az persze csak rajtad áll.

RNG,RTP és volatilitás

Sok játékos próbálja megfejteni az online nyerőgépes játékok titkát, de ez szinte lehetetlen, köszönhetően az RNG-nek és a RTP-nek. Ahhoz, hogy megértsd, pontosan hogyan is működnek a nyerőgépek, elengedhetetlen hogy megismerkedj az alábbi fogalmakkal.

Kezdjük is az RNG-vel. Az RNG (angolul random number generator), magyarul a véletlenszám-generátort jelenti. Ez az algoritmus garantálja azt, hogy harmadik fél ráhatása nélkül működjön a játék, vagyis se az online kaszinó, se egy másik játékos ne tudja befolyásolni a rendszert.

Az RTP (angolul return to player) magyarul a játékos-visszatérítést jelenti. Ez nagyon fontos mutatószám, hiszen prezentálja, hogy a nyerőgép hány százalékot fizet vissza a játékosnak. Ennek alapja a tétként feltett teljes összeg százalékában kifejezve. Például, ha a ház előnye 5%, akkor az RTP 95%, és így tovább.

A volatilitás ebben a kontextusban nem más, mint a kockázat mérőszáma. Ha nagyon magas a volatilitás mértéke, az azt jelenti, hogy nagyon sok pörgetés nulla vagy alacsony nyereményt hoz, viszont véletlenszerűen nagyobb nyereményeket is dob a játék. Az alacsony volatilitás ennek a fordítottja: sok pörgetés sok kisebb nyereményt ad, viszont nagyot szinte soha.

Az online nyerőgépes játékok bónuszai

Ha online nyerőgéppel játszol, példának okáért a Book of Ra-val, te is találkozni fogsz majd különböző bónuszokkal. Mielőtt azonban mindegyikre egyesével lecsapnál, fontos hogy egyenként megismerd őket, hiszen csak így tudod meg, hogy szükséged lesz-e rájuk. A fejezetben megtudhatod, mit jelent a fix jackpot, a bónusz körök, és az ingyenes pörgetések is.

Fix jackpot

A fix jackpot a fent említett progresszív jackpot ellentéte. Vagyis a jackpot nyereményének mértékét nem befolyásolja az, hogy éppen hányan játszanak és mikor.

Az összeg nem változik a játék semelyik szakaszában sem, hanem állandó. Mivel ezek összege fel van tüntetve a játékokban, a játékos mindig tisztában van a mértékével. Az összeg az azonban játékonként és termenként is változó lehet.

Bónusz körök

A nyerőgépeken találhatóak úgynevezett speciális szimbólumok. Ha a játékos ezt pörgeti ki, akkor bónusz körökre lesz jogosult. A bónusz kör során a játékos térítésmentesen kap még egy pörgetést, amelyért nem kell plusz összeget fizetnie.

Ingyenes pörgetések

Az ingyenes pörgetések számtalan előnnyel rendelkeznek. Az egyik ilyen, hogy regisztrációra késztetik az új játékosokat az online kaszinó oldalon, a másik pedig, hogy jutalmazzák azokat, akik rendszeresen játszanak. A játékos, vagyis a te szemszögedből pedig azért jó, mert ingyen kapsz, extra játékidőt, ráadásul valódi pénzt nyerhetsz.

Az online nyerőgépek szimbólumai és jelentésük

A nyerőgépes játékok szimbólumai sokkal szórakoztatóbbá teszik a játékot, ráadásul tematizálni is lehet vele a nyerőgépeket. Többféle, különböző szimbólum típus létezik, amiket most röviden be is mutatunk.

A Wild szimbólum olyan, akár a kártyában a Joker. Ha bekúszik néhány Wild szimbólum a tárcsára, akkor megnő a nyerő kombináció esélye. A szimbólum lehet a játék logója, vagy egy Wild feliratú minta is.

A Scatter vagy Bónusz szimbólum nagyon értékes, hiszen sok esetben valamilyen bónuszt ad, például ingyenes pörgetést, vagy Szerencsekereket. Ráadásul a nagyobb pénzösszegű nyereményeket is ezek a szimbólumok takarják. A Scatter egy tematizált kép vagy maga a játék logója, de egyébként könnyen beazonosítható.

A hagyományos szimbólumok nagyon kicsi kifizetéssel rendelkeznek, de cserébe sokszor ki lehet őket pörgetni. Így elérhetőek a kicsi, de gyakori nyeremények.

A szorzó szimbólumok, ahogy a nevükből is látszik, megtöbbszörözik a nyereményt. Például egy 3x-os slot szorzó hárommal szorozza meg a kifizetés összegét, ha pedig a szorzó szimbólum megjelenik két nyertes vonalon is, akkor mindkét nyereményt megszorozza.

A halmozott szimbólumok egy tárcsán halmozódnak fel, de az is előfordulhat, hogy az összes tárcsát beborítják.

Gyakori online nyerőgép nyerővonalak

A nyerőgéptől függően több különböző nyerővonal is létezhet. Vannak ugye a klasszikusok, ahol csak egyetlen nyerővonal van és van, ahol akár 30 vagy 50 különböző nyerő variáció is lehet. Nézzük meg a leggyakoribbakat!

A vízszintes, egyenes nyerővonalak a leggyakoribbak, de lehetnek V vagy fordított V alakzatok is. Gyakori a cikk-cakkos megjelenés, sőt az is, hogy a nyerővonal nem egy összefüggő vonal, hanem szinte random formában helyezkedik el. A nyerővonalak tehát sokfélék lehetnek, így mielőtt egy-egy játékra regisztrálnál nézd meg, hogy az adott játék milyen nyerő kombinációkkal rendelkezik.

Online nyerőgépek: tippek és trükkök

Mindenki nyerni szeretne, de nem mindenki veszi a fáradtságot, hogy megismerje az online nyerőgépes játékok működését. Az első és legfontosabb, hogy ismerd a játékot, amivel játszol. Tudd, hogy melyik a Wild, melyik a Scatter, melyik a hagyományos és a szorzó szimbólum. Ezenkívül legyél tisztában a nyerővonalakkal is.

Mielőtt még regisztrálnál, tájékozódj arról, hogy az adott játékhoz tartozik-e valamilyen bónusz (ingyenes pörgetés, bónusz körök satöbbi). Valamint ellenőrizd a kifizetések gyakoriságát is.

Fontos, hogy olyan online kaszinót válassz, ami jó hírrel, magas reputációval rendelkezik. Szerencsére nem kell messzire menned, ugyanis a listánkban összegyűjtöttük a legjobb online nyerőgép oldalakat.

Online nyerőgépek GYIK

Játszhatok ingyen a nyerőgépes játékokkal?

Igen, lehetőséged van ingyenes nyerőgépes játékokkal is játszani, sőt kezdő játékosok számára kifejezetten ajánlott. Vedd azonban figyelembe azt, hogy ingyenes játékokkal nem tudsz valódi pénzt nyerni, de remek alkalmat adnak arra, hogy megismerd a játékokat. Így felfedezheted az online kaszinók és a nyerőgépes játékok világát anélkül, hogy a saját pénzedet kockáztatnod kellene.

Biztonságos online nyerőgépeken játszani?

Igen, amennyiben olyan szerencsejáték oldalt választasz, amit megbízható, nagy múltú online kaszinók működtetnek. Regisztráció előtt mindenképp nézz utána a cégnek, és ellenőrizd a weboldal biztonságát is. Ha használ SSL titkosítást, az már mindenképp jó jelnek tekinthető. Nézd meg a többi játékost játék közben, olvasd el a véleményeket és a kifizetési feltételeket is.

Mit kell figyelembe vennem, ha a legjobb online nyerőgépeket keresem?

A legjobb online nyerőgépes játékok feledezéséhez meg kell ismerned néhány fontos mérőszámot: az RTP-t, az RNP-t és a volatilitást (ezeket feljebb részletesen is leírtuk, mit jelentenek). De egyszerűen összefoglalva: minél magasabb az RTP, annál jobb, és annál jobb, minél kiegyensúlyozottabb a volatilitás. Ezenkívül nézd meg, hogy milyen bónuszok érhetőek el, illetve a kifizetésekkel kapcsolatban is érdemes tájékozódni.

Nyerhetek valódi pénzt az online nyerőgépes játékok segítségével?

Természetesen igen, ehhez azonban sok esetben pénzt kell töltened az online casino-ban lévő számládra. Kivéve, ha a regisztrációkor üdvözlőbónuszt adnak, ugyanis ebben az esetben nem kell igazi pénzt befizetned, hanem ingyen játhatsz. Fontos azonban tudni, hogy a bónuszok kifizetését minden esetben követelményekhez kötik. Azonban a nyerőgépes játékok segítségével igencsak nagy összegű pénzt is lehet nyerni.

Melyek a legjobb online nyerőgépes oldalak Magyarországon?

Szakértőink egyenként megvizsgálták a legtöbb oldalt, hogy kiválasszák a legjobb online nyerőgépes oldalakat számodra. A fent összegyűjtött listában tehát olyan népszerű online casino oldalakat találhatsz, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és a nyerőgépes játékok széles választéka vár.

Turul Kaszino » Online nyerőgépek Magyarországon 2023
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022