Online sportfogadás Magyarországon 2023

Tartalomjegyzék

Az online sportfogadás rendkívül nagy népszerűségnek örvend Magyarországon. Ez nem is csoda, hiszen a sport iránti szenvedély a nemzetünk része, és ma már nagyon egyszerűen lehet fogadni is.

Magyar nyelvű útmutatónkban górcső alá vesszük az online sportfogadás világát, ahol többek között megmutatuk, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a legjobb sportfogadási oldalakat, hogyan kezdd el, mik a legnépszerűbb sportágak amikre fogadni lehet, és azt is, milyen szuper bónuszok várnak majd rád.

Legyél tehát akár fociőrült, akár tenisz rajongó, vagy vízilabda-fan, az útmutatónkban mindent megtalálsz!

Mutass többet

A legjobb sportfogadási oldalak és online bukmékerek listája Március 2023

A magyar online sportfogadásról röviden

Az online sportfogadásokat a legtöbben azért kedvelik, mert – a papíralapú szelvényekkel ellentétben – bárhol és bármikor játszható, akár mobil vagy tablet készülékről is, vagy épp otthonról, a gép előtt ülve.

Tipp: hogy ne kelljen sokat válogatnod, a fenti listában megtalálod a legjobb online sportfogadási oldalakat.

Több ezer vagy akár tízezer sportesemény is vár, mindezekre fogadhatsz az onilne felületen.

Lehet szóló fogadásokat tenni, vagy a profitmaximalizálás érdekében kombinálni őket, így a szorzók segítségével hatalmas nyereményekre tehetsz szert.

A sportfogadás magyarországi, jogi helyzetével kapcsolatban is rengeteg kérdést kapunk, így ebben a két bekezdésben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Az online sportfogadás alapját a 1991. évi XXXIV. törvény adja, ez azonban erősen korlátozza a szabadpiaci versenyt. Mint ismeretes, az online sportfogadás (és unblock a szerencsejáték) jogi helyzete finoman szólva is aggályos volt az elmúlt néhány évben hazánkban.

Sok külföldi online sportfogadó oldalt jogellenesen letiltottak, a magyar állam ugyanis monopolizálni kívánta a piacot, ez azonban ütközött az Európai Unió alapelveivel. Az Unibet végül beperelte a magyar államot és jogerősen megnyerte a pert, így a tiltást feloldották.

A legjobb online bukméker kiválasztása

A legjobb legjobb sportfogadó oldalak kiválasztása nem könnyű, hiszen nagyon sok szempontot kell figyelembe venned a regisztráció előtt.

Hiszen, jó esetben, ez egy hosszú távú elköteleződés lesz majd, nem is beszélve arról, hogy érzékeny adatokat adsz meg, és pénzt is költesz majd. Érdemes olyan fogadási oldalak mellett letenni a voksodat, amelyek rendelkeznek engedéllyel, széles kínálattal jó ügyfélszolgálattal és több fizetési opcióval is.

Nézzük meg tehát a legjobb fogadási oldalak ismérveit!

Biztonság és védelem

Az online bukméter kiválasztása során ügyelj arra, hogy az adott oldal biztonságos legyen, hiszen a személyes adatait mellett a bankkártyaadatokat is meg kell adnod.

Ezeket pedig egy nem biztonságos oldal esetébne könnyen ellophatják, és visszaélhetnek velük.

Épp ezért olyan olnine sportfogadó oldalak közül kell választanod, amelyek rendelkeznek SSL tanúsítvánnyal. Ez ugyanis garantálja a biztonságos adatkapcsolatot.

Ezt úgy tudod leellenőrizni, hogy a bal felső sarokban, az oldal neve melletti URL sávban egy kis lakat van. Ha lezárt, akkor az oldal biztonságos, ha nem, akkor viszont érdemes elkerülni.

Bónuszok és egyéb promóciók

Az online sportfogadási oldalak kiválasztása esetén szintén fontos szempont, hogy milyen bónuszok, milyen promóciók érhetőek el az a regiszrációs időszakban. Van-e például üdvözlő bónusz? Összesen hány sportfogadási bónusz van? Van-e VIP tagság esetleg hűségprogram? Milyen feltéelek mellett fizetik ki a bónuszokat, mik a követelmények? Mindezek fontos szempontok ahhoz, hogy megtaláld a lehető legjobb sporfogadási oldalakat.

Weboldal dizájn

Sokan elhanyagolják ezt a szempontot, pedig nagyon fontos, hogy milyen az online sportfogadási oldal dizájnja, amin éppen játszol. Hiszen egy elavult rosszul összerakott weboldalon sokkal nehezebb megtalálni a gombokat, nehezebb rajta kiigazodni, valamint az is előrfordulhat, hogy csak asztali PC-n és laptopon lehet vele jól játszani, de mobilról teljesen élvezhetetlen.

Felhasználóbarát

Online sportfogadás közben senki sem akar azzal vacakolni, hogy a free bet, az odds-sok vagy főleg a cash out gombjait keresgéli. Ugyanis az idő ebből a szempontból kulcsfontosságú, hiszen előfordulaht hogy csak néhány másodpercünk van dönteni. Ilyenkor pedig egy felhasználóbarát weboldal aranyat ér. Nem szabad tehát félvállról venni a kérdést, hiszen sok esetben a weboldal kialakításán áll vagy bukik egy online fogadás sikeressége.

Épp ezért a listánkban csak olyan online bukméker oldalakat találsz, amelyek letisztult, felhasználóbarát webdizájnnal rendelkeznek.

Mobil kompatibilis

Ma már szinte elképzelhetetlen az életünk mobil nélkül. Miért pont az online sportfogadási oldalakat kellene hanyagolnod, ha épp a vonaton vagy a villamoson ülsz? Ma már a legtöbb oldalnál alapkövetelmény, hogy mobilról is jól lessen használni, sőt a modernebb weboldalak már saját mobilapplikációval is rendelkeznek.

Ez, ahogy feljebb is írtuk, a sportfogadás oldalak esetében különösen fontos. Épp ezért a listánkban csak olyan online oldalakat gyűjtöttünk össze, amelyek reszponzívak, tehát mobilról és tabletről is jól használhatóak.

Élő fogadás

A legjobb fogadási oldalak esetében az élő fogadás nemcsak opció, hanem alapkövetelmény. Sőt még jobb, ha maguk az oldalak is élőben közvetítik a sporteseményt, hiszen így egy helyen követheted nyomon az eredményeket, izgulhatsz és időben reagálhatsz, ha valami nem a vártak szerint alakul.

Az élő fogadás tehát kitűnő eszköz arra, hogy mérsékeld a veszteségedet a szorzók figyelembevételével, és megnyomd a cash out gombot, ha a helyzet úgy adódik.

Be- és kifizetések

A fogadási oldalak esetében természetesen az sem elhanyagolható szempont, hogy milyen fizetési opciók vannak. Először is ellenőrizned kell, hogy elfogadja-e a bankkártyádat az online fogadási oldal. Ha nem, akkor banki átutalás segítségével is fizethetsz.

Szintén fontos szempont, pláne a jelenlegi, ugráló árfolyamok mellett, hogy tudsz-e az adott oldalon forinttal fizetni. Hiszen egyetlen játékos sem szeretné benyelni az árfolyamkülönbözetből adódó hátrányt. Így olyan bukmékert érdemes keresni, aki biztosítja a forinttal való be- és kifizetést.

Ügyfélszolgálat

Hogy milyen egy fogadási oldal minősége, az nagyon nagyban múlik az ügyfélszolgálat munkáján is. Hiszen gondolj csak bele, hogy ha kérdésed vagy problémád merül fel a sportfogadás kapcsán, akkor arra szeretnél mielőbb választ is kapni. Ha hosszú órákig meg vagy lőve, akkor az akár súlyos pénzveszteséget is jelenthet számodra. Épp ezért az általunk kiválasztott online bukmékerek remek, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkeznek.

Hogyan kezdj el játszani az online sportfogadás oldalakon?

Az online sportfogadási oldalak felépítése általában különböző, azonban ha elsajátítod egy-egy oldal használatát, akkor már a többin is biztosan ki fogsz igazodni. Az alábbiakban megismertetünk azzal, hogy mi szükséges a sportfogadáshoz, milyen eszközről tudsz játszani, valamin lépésről lépésre részletesen megmutatjuk azt is, hogyan tudsz egy sportfogadási oldalra regisztrálni. Lássuk!
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: Turulkaszinók listájaMobiltelefon Szükséges ellátás: Pénz a kártyádon a befizetéshezStabil internetkapcsolat
Válogass a legjobb sportfogadási oldalak közül:
Válogass a legjobb sportfogadási oldalak közül: A cikk elején lévő listába összegyűjtöttük neked a legjobb online bukmérek listáját. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, és regisztrálj az oldalra! ki azt az online kaszinót, amelyik a legszimpatikusabb, és regisztrálj. Lépés 1
Gyűjtsd be a bónuszokat és fizess be a számládra:
Gyűjtsd be a bónuszokat és fizess be a számládra: Ha van üdvözlő bónusz, ne hagy ki a lehetőséget, hiszen így több lehet a nyereményed is. Miután begyűjtötted a bónusz összeget, töltsd fel a számládat, hogy elindulhasson a fogadás. Lépés 2
Élő fogadási lehetőségek és minden más:
Élő fogadási lehetőségek és minden más: Épp magyar-német meccs van? Roger Federer játszik és szeretnél rá fogadni? Tedd meg a tippjeidet a kedvenc meccseidre az élő fogadási lehetőségek sokaságával vagy játssz hagyományos módon! Játhatsz szólóban is, de még tovább növelheted a nyereményed értékét, ha többszörös kötésben játszol. Lépés 3
Kérd a nyereményed jóváírását:
Kérd a nyereményed jóváírását: Ha nyertél, kérd a nyereményed jóváírását a számládra. Lépés 4

A legjobb online bukméker oldalak Magyarországon

A kedvenc sportfogadási oldalak listája

Az egyik legnépszerűbb sport Magyarországon természetesen a futball, így a sporfogadási oldalak listáján is előkelő helyet foglal el. De ezenkívül is összegyűjtöttünk még számos más sportot is, amelyre mi, magyarok szívesen fogadunk. Nézzük is meg a listát tételesen!

Futball

A futball a legnépszerűbb sport Magyarországon, így nem is csoda, ha a magyar sportfogadó oldalak többsége kiemelt figyelmet fordít a focimeccseknek.

A legjobb sportfogadási oldalak kínálatában az összes mérkőzés, országos bajnokság külön-külön kategóriánként is megtalálható, sőt még a legtöbbjükre még élő fogadást is tehetsz. Amennyiben tehát a foci szerelmese vagy, és szeretnéd még izgalmasabbá tenni a meccseket, de nem járták még sportfogádi oldalakon és nem is fogadtál, akkor nézd meg a listánkat és mazsolázgass a legjobbak közül!

Tenisz

Téged is lázba hoz egy Federer-Djoko meccs? Akkor érdemes kipróbálnod a tenisz sportfogadást is. A népszerű ATP és WTA meccsek mellett megtalálhatod a Challenger, ITF és ITF női mérközőseket is. Habár a teniszben számos, különböző fogadási típus lehetséges, például játszmák száma, pontos eredmény, lesz-e TIE-break (ezek magasabb odds-okat adnak), a legnépszerűbb típus még mindig az általában kisebb odds-os, mérkőzés győztese fogadás.

Kosárlabda

Habár a népszerűsége nem ér fel a futballéhoz, de kosárlabda, mint sport is kiemelt helyet foglal el a magyar meccsnézők és fogadók körében. A sportfogadó oldalak esetében az elmaradhatatlan NBA mellett megtalálhatod a magyar mérkőzéseket is.

A legnépszerűbb fogadási típus itt is a mérkőzés győztese, azonban ha szeretnél nagyobb odd-szal játszani, érdemes fogadni a pontszámokra, a nyertes-vesztes pontkülönbségre vagy a félidei végeredményre is.

Baseball

Habár a baseball Magyarországon nem olyan népszerű, mint az Egyesült Államokban, a filmek hatására mégis kialakult itthon egy kicsi, ám annál fanatikusabb rajongói bázis.

A mérkőzés győztese természetesen itt is a legnépszerűbb, azonban ha magasabb odd-sokkal akarsz játszani, akkor érdemes a speciális fogadási típusok közül választani, mint a nyertes különbség, vagy a mérkőzés győztese + pontszám kombináció.

E-sport

Az e-sport, főleg a fiatalok körében, itthon Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az e-kosár és az e-foci mellett a népszerű játékbajnokságokra (Dota 2, Counter Strike, Overwatch, League of Legends) is tudsz online fogadni. A játékosok mellett itt sok esetben klánokra kell fogadni, ez a hagyományos sportban a csapatnak felel meg. A győztes mellett lehet fogadni arra is, hogy hány pálya lesz, illetve lesz-e hosszabbítás.

Lóverseny

A lóversenyeknek nálunk is nagy hagyománya van, ennek ellenére fogadás formájában nem túl népszerű. A papíralapú sportfogadás mellett pedig most már egyre inkább elterjedt az online fogadás is. A versenyekre mindennap lehetőség van tétet tenni, a legnépszerűbb természetesen itt is az adott futam nyertese-típusú fogadás. Emellett van lehetőség fogadni az első három befutóra, valamint a zsokékra is.

A sportfogadás oldalak bónuszai

A bónuszok igazán kecsegtető dolgok a sportfogadások világában, hiszen ki ne akarna plusz pénzhez jutni és megnövelni a nyereményét? A legtöbb ilyen típusú bónusz regisztráció után (például free bet), illetve promóciók alkalmával és hűségbónuszok formájában érhetők el.

Az alábbiakban összegyűjtöttük neked a leggyakoribb bónusz típusokat, így te is ki tudod választani a számodra legkecsegtetőbb ajánlatokat. Nézzük is meg először az ingyenes bónuszt!

Ingyenes fogadás (free bet)

Az ingyenes sportfogadás (angolul free bet) bónusz az egyik leggyakoribb ajánlat. Azonban bármennyire is kecsegtetően hangzik, mielőtt lecsapnál rá, érdemes tájékozódni, hogy mekkora mértékű befizetésre van szükség az igénybevételéhez.

Azonban, ha lehetőséged van rá, érdemes a free bet bónuszt felhasználni, hiszen ebben az esetben a sportfogadási oldal állja a tétet. Ez azt jelenti, hogy nem kell a saját pénzedet kockáztatnod ahhoz, hogy nyerj.

Üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónusz gyakori ajánlat, amivel a sportfogadás oldalak az új játékosokat szeretnék játékra csábítani. Célja, hogy regisztrálj az adott oldalra, és ott tedd meg a tétjeidet az adott meccsekre.

Az üdvözlő bónusz keretében gyakran visszakapod a befizetésed teljes összegét, ezt azonban sok esetben minimum befizetéshez kötik. Vagyi, ha a minimum deposit 15.000 ft, akkor ekkora összeget kell befizetned az online sportfogadás oldalra, és a bukméker hozzáad plusz 15.000 ft-ot, amelyet felhasználhatsz a fogadások során.

Élő fogadás

Nem csak a hagyományos módon szerezhetsz bónuszokat, hanem a különleges promóciók alkalmával, például ha élőben fogadsz egy sporteseményre.

Amennyiben szeretnél ezekről a különleges ajánlatokról értesülni, érdemes feliratkozni a sportfogadás oldalak hírlevelére, a promókat ugyanis gyakran itt küldik ki. Az élő sportesemény bónuszokat akár mobilról is el tudod csípni, ha épp megy egy meccs, és meg tudod tenni a tétedet.

Befizetés bónusz

A befizetési bónusz egyfajta hűségbónusznak is tekinthető, hiszen arra ösztönzi a játékosokat, hogy rendszeresen az oldalon játszanak. Ezek bizonyos időközönként megújuló (például hetente) promóciók, amelyekkel szintén 50-, vagy 100%-ban visszatérítik a befizetésed összegét. Tehát, ha befizetsz 15.000 ft-ot, és lecsapsz az 50%-os befizetési bónusz ajánlatra, akkor 7500 ft jóváírást kapsz, amivel játszhatsz.

Mobil bónusz

A mobil bónusz a bónuszok egy speciálisabb formája. A sportfogadás oldalak többsége már rendelkezik mobil applikációval, amit le lehet tölteni az Androidos vagy iOS-es telefonokra. A mobil bónuszokat csak és kizárólag ezeken az alkalmazásokon lehet elérni, így ha szeretnél lecsapni egy ilyen promócióra, érdemes letöltened a kedvens online bukméker oldalad appját.

Ajánlás bónusz

Az online fogadás oldalak gyakran promóznak ezzel a bónuszformával. Így, ha nagyon tetszik egy sportfogadás oldal, akkor ajánlhatod a barátaidnak, ismerőseidnek, családodnak is. Ilyenkor általában egy refer linket kell elküldeni, amelyre kattintva az ismerősöd regisztrálni tud, te pedig begyűjtheted az ezután járó bónuszösszeget. Természetesen ezzel nemcsak te nyersz, hanem a barátod is, hiszen ő üdvözlő bónuszban részesül majd.

Az online sportfogadás előnyei és hátrányai

Az online sportfogadási oldalak nemcsak szuper szórakozást nyújtanak, de minél jobban belemélyülsz, annál több pénzt is tudsz vele keresni. Ha szeretsz egy-egy sportágat, például a futballt, a teniszt, a vizilabdát vagy a kosárlabdát, akkor az online sportfogadás remek alkalom, hogy összekösd a szenvedélyed egy kis plusz pénzkereseti lehetőséggel. Nem is beszélve arról, hogy ha tudod, hogy pénz forog kockán, akkor egy-egy meccs még izgalmasabb. Persze a nyilvánvaló előnyök mellett a sportfogadási oldalak és rendelkeznek hátrányokkal, amelyeket be is mutatunk az alábbi felsorolásban. Először azonban nézzük az előnyöket!

Profik

  • A legtöbb oldalon online, élőben is fogadhatsz.
  • Rengeteg fogadási lehetőséged van.
  • Bárhol és bármikor játhatsz.
  • A kedvenc sportágad iránti rajongásod kiteljesedhet.
  • Sok elérhető online bónusz is van.
  • Kötésben is lehet fogadt kötni.

Hátránya

  • A sportfogadásra is igaz, hogy függőséget okozhat.
  • Pénzt veszíthetsz.
  • A kötésben való fogadás kockázatos lehet.
  • A nyertes csapatok/játékosok kiválasztása nagy kihívás.

Fizetési módok

A legjobb sportfogadó oldalak a be- és kifizetések széles skáláját biztosítják, és elfogadják a nagyobb pénzügyi szolgáltatók bankkártyáit, mégis érdemes alaposan átnézni egy weboldalt, hogy mely szolgáltatók logói vannak feltüntetve.

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb sportfogadási oldal elfogadja a MasterCardot, a VISA-t, a Skrill-t a banki átutalás rendszereket, a Netellert vagy a PayPalt is. Sőt, olyan sportfogadási oldalak is találhatóak, amelyekre lehet kriptovalutában (jellemzően Bitcoinban) be- és kifizetni is.

Ha véletlenül az általad preferált sportfogadási oldalak nem támogatják a bankkártyádat, akkor banki átutalás rendszert is tudsz használni.

Kifizetés esetén érdemes figyelembe venni, hogy külföldi sportfogadási oldalak esetében a nyeremény jóváírása akár 1-3 munkanapot is igénybe vehet.

Az online sportfogadás jövője

Egyelőre nehéz megmondani, hogy mit tartogat az online sportfogadás jövője, azonban izgalmas eljátszani a gondolattal.

Ami már most látszik, hogy az e-sport feltörekvőben van. Egyre népszerűbbek az e-sportolók és a sportfogadási oldalak többsége már lehetővé teszi, hogy ilyen eseményre, játékosokra is fogadhass, sőt élőben kövesd a játékot.

Valószínűleg a fogadások is még tovább finomodnak majd, és olyanokra is lehet tétet tenni, hogy egy adott játékos lesérül-e és ha igen, hányadik percben.

A mesterséges intelligencia is valószínűleg hatalmas szerepet játszik majd a sportfogadási oldalak életében, ám egyelőre még nem világos, hogyan és miképp is alakítja majd át azt.

Az viszont már világosan látszik, hogy a kriptókkal való online fogadás bővülni fog, és nem pusztán a Bitcoinra korlátozódik, hanem kiterjed majd az altcoinokra is.

Valószínűleg ezeket értékes NFT-kre is be lehet majd váltani az online sportfogadó oldalak által kínált shopokban – de egyelőre mindez csak fantazmagória. Mindenesetre az biztos, hogy az elkövetkezendő pár év vízválasztó lesz ebből a szempontból, és érdemes lesz figyelni.

Online sportfogadás GYIK

Mik a legjobb sportfogadó oldalak Magyarországon?

A legjobb sportfogadó oldalak bónusz ajánlatokkal és magas odds-okkal várják a játékosokat. Ez azonban még nem minden: regisztráció előtt nézd meg, hogy az oldal rendelkezik-e minden szükséges engedéllyel, és hogy milyen nyelvű az ügyfélszolgálat, valamint elérhető-e a nap 24 órájában. Ilyen oldalak például az Unibet vagy a Bet365 is.

Mi alapján válasszam ki a sportfogadási oldalakat?

A legjobb sportfogadás oldalakat több szempont alapján érdemes kiválasztani. Fontos például, hogy az adott oldal biztonságos legyen, hiszen megadod a pénzügyi és személyes adataidat is. Szintén érdemes figyelni arra, hogy az oldal mennyire felhasználóbarát, hogy mekkorák az odds-ok, illetv lehessen mobilról is használni. Nézd meg továbbá azt is, hogy az oldal biztosít-e élő fogadási lehetőségeket, valamint hogy milyen fizetési módok érhetők el, és tudzs-e tudsz-e befizetni a számládra forinttal.

Az online sportfogadás legális Magyarországon?

Habár néhány évvel volt némi jogi hercehurca, miután az Unibet beperelte a magyar államot, az Európai Unió kimondta, hogy a magyar szerencsejáték-törvények jogtalanul próbálták monopolizálni a piacot és nem volt jogszerű, hogy kizárták a külföldi szerencsejáték oldalakat. Így igen, 2022-ben a sportfogadás teljesen legális Magyarországon is.

Mik az online sportfogadás előnyei?

Az online sportfogadással kiteljesedhet az adott sport (futball, kosár, vízilabda satöbbi) iránti rajongásod. A fogadásokkal, főleg többszörös kötésben és a bónuszok igénybevételével nagy összegeket lehet nyerni. Az élő fogadások és az élő közvetítés segítségével pedig még izgalmasabbá teheted a meccseket, és azonnal tudsz reagálni, ha a mérkőzés mégsem az elképzeléseid szerint alakulna.

Fogadhatok mobiltelefonról is?

Mivel az emberek ma már mindenhová magukkal viszik a telefonjukat, és onnét is követik a kedvenc sporteseményüket, így természetesen telefonról is lehet fogadni. Sőt sok sportfogadás oldalnak saját mobil appja van, amit le tudsz tölteni az áruházakból. Ilyenkor különleges bónuszok is várnak rád (mobil bónusz), amit csak azok érhetnek el, akik az applikációt használják.

Hol tölthetem le az online sportfogadási oldal applikációját Androidra vagy iOS-re?

A sportfogadó oldalak applikációját Android telefonra a Play Store-ból, Apple telefonra pedig az App Store-ból tudod letölteni. Figyelj arra, hogy a fájlok sok esetben több tíz megásak is lehetnek, így lehetőleg ne mobil adatforgalomról töltsd le őket, hanem az otthoni wifi segítségével. Miután a telepítetted az appot, ne felejts el regisztrálni/bejelentkezni, és begyűjteni a bónuszok valamelyikét.

Melyik bukmékerek ajánják a legjobb odds-okat?

Szakértőink a fent található listában összegyűjtötték neked a legjobb odds-okat kínáló sportoldalakat. De, hogy konkrétumot is mondjunk, nagyon jó odds-okat kínál Magyarországon például az Unibet, vagy a Bet365 bukméker oldal is. Érdemes szemezgetni a kínálatból, úgyhogy nézd meg tüzetesen a szakértőink által összeállított listát!

Magyarországon is elérhetőek élő közvetítések a népszerű sportfogadásokhoz?

Igen, most már Magyarországon is elérhetőek az élő közvetítések a meccsekhez, például az Unibet és a Bet365 oldalán is. Sőt, a legjobb oldalakon már streaming alkalmazás is elérhető, ahol élő meccs nézése közben fogadhatsz laptopról, sőt akár mobiltelefonról is. Ennek segítségével minimalizálhatod a veszteségedet és maximalizálhatod a nyereményedet is.

Turul Kaszino » Online sportfogadás Magyarországon 2023
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022