A legjobb online szerencsejáték oldalak Magyarországon

Tartalomjegyzék

A legjobb online szerencsejáték oldalakat keresed Magyarországon? Akkor nem kell tovább tekerned, hiszen szakértőink összegyűjtöttek számodra egy professzionális listát. A legjobb szerencsejáték oldalak mellett bemutatjuk neked azt is, hogyan játssz magyar játékosként, mit nézz meg elsősorban a weboldalakon még a regisztráció előtt, valamint mik a legjobb eszközök, és hol kapod meg leggyorsabban a kifizetésedet.

Ne is szaporítsuk tovább a szót, nézzük is meg a listát!

Mutass többet

A legnépszerűbb online szerencsejáték kaszinó oldalak 2023

Mi az online szerencsejáték?

Az online szerencsejáték fogalma meglehetősen tág, hiszen ide sorolunk valójában minden olyan interneten folyó tevékenységet, amellyel pénzt lehet nyerni. Ilyen például az online póker, az online kaszinó, és természetesen a magyar játékosok nagy kedvence, az online sportfogadás is. De szerencsejátéknak minősül természetesen a lottó, a bingó valamint a lóversenyfogadások is.

Pénzt azonban csak pénzzel lehet csinálni – tartja a mondás, amely igaz a szerencsejáték oldalakra is. Vagyis ahhoz, hogy pénzt nyerhess, valamekkora összegű pénzt kell befizetned, amit például a bankkártyádról tehetsz meg. Ha pedig nyersz, a nyeremény kifizetését szintén kérheted, hogy írják jóvá a bankszámládon.

Sok országban egyébként tiltják a szerencsejátékokat, de a legtöbb Európai Uniós tagállamban, így Magyarországon is, teljesen legális.

A szerencsejáték rövid története Magyarországon

A szerencsejáték Magyarországon 2022-ben legális, azonban volt némi „zavar az erőben” a 1991. évi XXXIV. szerencsejáték szervezésről szóló törvény körül. A rendelet ugyanis azt mondja ki, hogy a szerencsejáték állami monopólium. Magukat a törvényeket azonban többször is módosítani kényszerültek, ugyanis Európai Uniós jogszabályokba ütköztek. Azóta azonban tisztázódott a helyzet.

Hogyan játssz online szerencsejátékot Magyarországon?

A papíralapú játékok után talán kicsit ijesztő lehet elkezdeni az online szerencsejátékot, azonban egyáltalán nem bonyolult. Első körben tekintsd át a fenti felsorolást, amelyben összegyűjtöttük neked a legjobb szerencsejátékok listáját. Ezután pedig nincs más dolgod, mint regisztrálni, befizetni és játszani a kedvenc szerencsejátékoddal, ami lehet például a bingó, a póker, a nyerőgépek, a sportfogadás, a Blackjack vagy bármi, ami megmozgatja a fantáziádat. Mielőtt viszont még regisztrációra adnád a fejed, nem árt néhány trükköt elsajátítani.
Becsült idő szükséges: 00:03 Szükséges eszközök: Turulkaszinók listájaSzámítógép Szükséges ellátás: InternetkapcsolatPénz
Válaszd ki a listánkról a kedvencedet
Válaszd ki a listánkról a kedvencedet Szakértőink összegyűjtötték számodra a legjobb szerencsejáték oldalak listáját, ahol online játszhatsz. Nézd át egyesével őket, és válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat! Lépés 1
Regisztrálj az oldalra
Regisztrálj az oldalra Ha kiválasztottad, regisztrálj is a a kedvenc szerencsejáték oldaladra. Ehhez meg kell majd adnod a személyes adataidat és a bankkártyád adatait is. Lépés 2
Fizess be a szerencsejáték számládra
Fizess be a szerencsejáték számládra Miután készen vagy a regisztrációval, fizesd be az első összeget a szerencsejátékos számládra. Miután jóváírták a nyeremény összegét, üdvözlő bónuszt is kaphatsz, ezt ne felejtsd el beváltani. Lépés 3
A nyeremény kiutalását is kérheted
A nyeremény kiutalását is kérheted Elkezdődhet végre a várva várt játék! Játssz a kedvenc szerencsejátékoddal, és nyerj! Miután nyertél, kérd a nyeremény jóváírását a számládra. Lépés 4

Hogyan elemeztük és rangsoroltuk a legjobb online szerencsejáték oldalak listáját?

Szakértőink többek között megnézték, hogy a szerencsejáték oldalak rendelkeznek-e a szükséges engedélyekkel. Ezenkívül kiemelt figyelmet fordítottak arra is, hogy csakis olyan oldalakat tegyenek közzé, amelyek biztonságosak, és remek ügyfélszolgálattal rendelkeznek. Továbbá fontos szempont volt az is, hogy a nyereményüket minél gyorsabban megkapják a játékosok, valamint az is, mekkora bónuszt érhetnek el, és mennyi játék közül választhatnak.

Tekintsük is át az egyes szempontokat kicsit részletesebben is.

Engedélyek

A kollégáink gondosan átmonitorozták az egyes szerencsejáték oldalakat, különös tekintettel arra, hogy rendelkeznek-e a szükséges engedélyekkel. Ilyenek például az MGA, a Curacao, vagy az SZF. Ezeket egyébként te is le tudod csekkolni, elég csak megnézed a szerencsejáték oldalak Általános Szerződési Feltételeiben a vonatkozó részeket.

A magyar játékosok védelme és biztonsága

Manapság már alap elvárás, hogy egy magyar játékos a regisztráció során megadott adatait biztonságban tudja. Az általunk kiválasztott oldalak mindegyikének van SSL tanúsítványa, ami azt jelenti, hogy a weboldal alapvető titkosítással rendelkezik. Ezenkívül az önkorlátozásra való eszözök sem hiányozhatnak a szerencsejáték oldalak funkciói közül.

Gyors kifizetés

Nem mindegy, hogy a nyeremény 2-3 munkanap alatt érkezik meg, vagy 24 óránál kevesebb idő alatt. Épp ezért olyan szerencsejáték oldalakat sorakoztattunk fel, amelyek kínálatában szerepelnek azok a bankkártya és pénzügyi szolgáltatók, amelyek garantálják a gyors kifizetést.

Játékválaszték

Lehet, hogy első blikkre soknak tűnik a több száz játék, de hidd el: egy bizonyos idő után aggasztóan kevés lesz. Egy szerencsejáték oldalon legyen több 1000, vagy akár több 10.000 elérhető játék - így ez is egy fontos szempont volt a lista felállítása során.

Remek bónuszok

Az elérhető bónuszok mennyisége, és a bónuszok mértéke sem mindegy, valamint az sem, hogy ezek kifizetését milyen követelményekhez kötik. Szakértőink igyekeztek az arany középúton maradni, hiszen olyan egész egyszerűen nem létezik, hogy követelmény nélküli, magas bónuszok legyenek egy weboldalon. A listánkban tehát a szakértőink által legjobbnak titulált bónusz ajánlatokkal rendelkező szerencsejáték oldalakat is megtalálhatod.

A szerencsejáték oldal hírneve

A több éve, sőt több évtizede üzemelő online szerencsejátékok már bizonyítottak a játékosoknak. (Máskülönben már rég lehúzták volna a rolót, nem igaz?) Épp ezért a listánkban olyan magas reputációval rendelkező szerencsejáték oldalakat gyűjtöttünk össze, amelyek már legalább több éve az élvonalban vannak.

Kompatibilis eszközök

Manapság már nem elég, ha a szerencsejáték weboldal csupán asztali számítógépről használható jól: szükséges az is, hogy a mobiltelefonon illetve a tableten pötyögve is kiváló élményt nyújtson. A legjobb szerencsejáték oldalak már figyelnek arra, hogy a weboldaluk reszponzív legyen, vagyis telefonról, tabletről és gépről is egyaránt jól lehessen őket használni.

Ügyfélszolgálat

A szerencsejáték, sportfogadás oldalak esetében rendkívül fontos rangsorolási szempont, hogy milyen az ügyfélszolgálat. Szakértőink igyekeztek olyan szerencsejáték oldalakat összeválogatni, amelyek magyar nyelvű támogatással a játékosok rendelkezésére állnak a nap 24 órájában, hiszen bármikor előfordulhat bármilyen jellegű probléma, amit orvosolni kell.

Online mobil szerencsejáték

A legtöbb szerencsejáték és sportfogadás oldal már nem csak reszponzív, tehát mobilról is jól használható weboldallal rendelkezik, hanem saját, külön mobiltelefonos applikációval is. Az applikáció előnye, hogy gyorsan elérhető a telefon képernyőjéről, sokkal jobb játékélményt nyújt, mint a weboldal (hiszen telefonra van optimalizálva), és mindezek fejébe még mobiltelefonos bónuszt is kaphatsz cserébe.

A legjobb eszközök, amikkel online szerencsejátékot játhatsz

Fent már pedzegettük, mennyire fontos is az, hogy ne csak asztali számítógépről, hanem mobiltelefonról és tabletről is egy igazi élmény legyen a játék. Nos, az alábbiakban azokat az elektronikus eszközöket gyűjtöttük össze, amikkel tényleg szuper élmény lesz a szerencsejáték.

Asztali számítógép

Asztali számítógép, avagy PC: mindannyian jól ismerjük, de manapság egyre kevesebben használjuk. Mégis, a weboldalak többsége még mindig PC-n nyújtja a legjobb élményt; és bizony nincs ez másképp a szerencsejáték oldalak esetében sem. Bizonyos 3D-s nyerőgépes játékok például csak asztali PC-n vagy laptopon futnak.

Okostelefon

Tudtad, hogy az emberek többsége már sokkal szívesebben játszik telefonon? A legjobb szerencsejáték oldalak igyekeznek ugyanazt a szuper élményt adni mobiltelefonon is, mint asztali PC-n. Épp ezért sok online kaszinó és más szerencsejáték oldalnak külön mobil appja is van.

Tablet

A tablet nem annyira elterjedt, mint a mobil vagy a laptop, azonban a legjobb szerencsejáték oldalak ezeken a készülékeken is minden további gond nélkül futnak. Sőt, mi több: remek felhasználói élményt adnak a játékosoknak!

Laptopok, notebookok

Az asztali számítógépek helyett a legtöbben már laptokat, illetve notebookokat használnak. Ezeket ugyanis utazás közben is lehet használni, ráadásul ugyanolyan király élményt nyújt, mintha otthon, a négy fal között szerencsejátékozna az ember. Nincs tehát olyan szerencsejáték, ami ne futna laptopon.

Miért pont az/a Turul Kaszino játssz szerencsejátékokat?

Talán mondanunk sem kell, hogy szakértőink számtalan szempontot figyelembe vettek, hogy a legjobb szerencsejáték oldalakat gyűjtsék össze számodra. A listánkban szereplő szerencsejátékok laptopon, PC-n, mobilon és tableten is szuper szórakozást nyújtanak, valamint a fizetési szolgáltatások széles palettáját kínálják neked. Ezenkívül az egyik legjobb ügyfélszolgálatokkal rendelkező szerencsejátékok is szerepelnek a listán, szóval mindenképp érdemes figyelmesen böngészni.

Magyarország legmegbízhatóbb fizetési módszerei az online szerencsejáték oldalakon

Nagyban befolyásolja a játékélményt, hogy milyen gyors a be-és kifizetés, valamint elfogadják-e a magyar játékosként használt bankkártyádat. Az alábbi listában a legnépszerűbb, legbiztonságosabb és leggyorsabb szolgáltatók is helyet kaptak, így érdemes figyelmesen elolvasni a következő sorokat.

MasterCard

A MasterCard talán Magyarországon is a legnépszerűbb bankkártya szolgáltató cég a világ egyik legnagyobb vállalata, bárhol elfogadják. Szinte keresve sem találni olyan szerencsejáték oldalt, amelyre ne tudnál MasterCarddal befizetni. Használata biztonságos, a befizetés pedig gyors és egyszerű, alig néhány percet vesz igénybe az egész művelet.

Visa

A VISA a világ másik legelterjedtebb és legnépszerűbb bankkártyája. A MasterCard mellett alig találni olyan szolgáltatót, szerencsejáték oldalt, ami ne fogadná el, hiszen a befizetés biztonságos és gyors. A kifizetés azonban lassú, akár 2-5 munkanapot is igénybe vehet.

Paypal

A PayPal az egyik legbiztonságosabb e-pénztárca, a világon rengetegen használják, így Magyarországon is. Már 20 éve van a piacon, és bár nem mindenhol legális, Magyarországon teljes mértékben az.

PaysafeCard

A Paysafecard segítségével 30 különböző pénznemben végezhetsz tranzakciókat, köztük például forintban is. Egy 16 számjegyű PIN-kód tartozik hozzá, így rendkívül biztonságos és bárhol fizethetsz vele online, így a szerencsejáték oldalakon is.

Skrill

A Skrill a legpopulárisabb online fizetési mód jelenleg, és Magyarországon is rendkívül elterjedt. Alacsony költségek mellett fizethetsz be az online kaszinóba vagy szerencsejáték oldalra és szintén alacsony költség mellett kérheted a nyereményed kifizetését is. A kifizetésre azonban sok esetben 2 munkanapot is várni kell.

Neteller

A Neteller egy kanaidai, online fizetési szolgáltató, ami a Skrillhez hasonlóan szintén alacsony tranzakciós díjakat kínál. Mivel azonban nem minden online kaszinó fogadja el, érdemes előtte lecsekkolni, ha mindenképp ezzel szeretnél fizetni. Érdemes egyébként tudni, hogy forintban is lehetsége a ki-és befizetés.

Ecopayz

Az EcoPayz korszerű titkosítási rendszerrel egy abszolút megbízható szolgáltató. Azonban ami igazán különlegessé teszi, még az e-pénztárcák között is, hogy az egymás közötti utalásokra nem számít fel külön díjat. Így az ismerősöknek, barátoknak ingyenesen tudunk pénzt átutalni. Ráadásul magyar játékosok számára is elérhető.

Telefonos fizetés

Manapság már szinte minden tranzakciót elvégezhetünk a mobilon keresztül: miért épp a fizetés lenne ez alól kivétel? A legtöbb online kaszinóban, és szerencsejáték oldalon már fizethetsz Google Pay-jel, Apple Pay-jel vagy mobilos e-pénztárca segítségével.

Banki átutalás

A banki átutalás Magyarországon még mindig az egyik legnépszerűbb befizetési mód az online kaszinó és szerencsejáték oldalakra. Ez mondjuk inkább megszokás, mint praktikum, hiszen a banki átutalás, azon túl hogy egyszerű, nem sok más előnnyel büszkélkedhet. A bankok ugyanis jelentős átutalási költségeket számíthatnak fel, az átfutás ideje ráadásul hosszabb.

Kriptovaluta

A legtöbb szerencsejáték oldal már engedélyezi a kriptókkal való be-és kifizetést is. Az egyik legnépszerűbb természetesen még mindig a Bitcoin, de sok helyen lehet már fizetni például Litecoinnal, Dogecoinnal vagy Ripple-el is.

Szerencsejáték törvények Magyarországon

Talán még emlékszel rá, hogy a 2010-es években Magyarországon letiltották a külföldi szerencsejáték oldalakat, épp a fent említett törvényre hivatkozva, és monopolizálni kívánták az összes online szerencsejátékot is. Az Unibet azonban pert indított a magyar állam ellen, aminek a vége az lett, hogy elmarasztalták az államot, és végül újra zöld utat kaptak itthon a külföldi szerencsejáték oldalak.

A magyar állam azonban szigorúan ellenőrzi továbbra is a szerencsejáték-szervezőket. Kizárólag például a Szerencsejáték Zrt. jogosult arra, hogy lottót, lóversenyfogadásokat, tippmixet, totót és góltotót bocsáthasson ki.

Épp ezért, nem túl meglepő módon Magyarországon a legnagyobb szerencsejáték-szervező, az állam tulajdonában lévő Szerencsejáték Zrt.

Az online szerencsejáték előnyei és hátrányai

A szerencsejáték oldalak már hosszú évek óta nagyon népszerűek, sok ember próbál szerencsét, hiszen akár egy kisebb összeg befizetésével is milliomossá lehet válni. És kinek ne lenne csábító ez a pénzügyi szabadság? Természetesen a szerencsejátéknak nemcsak előnyei, hátrányai is vannak: ezeket mutatjuk most be pontról pontra. Azonban, mielőtt még rátérnénk a hátrányokra, először a szerencsejáték előnyeivel!

Profik

  • Szerencsejátékkal mobilról is játszhatsz.
  • Online kaszinók, sportfogadások és egyéb játékok is várnak rád.
  • A szerencsejáték oldalakon bónuszokat gyűjthetsz.
  • Akár kis összeggel is milliomos lehetsz.

Hátránya

  • Meg kell nézni, milyen kártyákat fogad el az oldal.
  • A kifizetés sok esetben több napot is igénybe vehet.
  • A szerencsejáték függőséget okozhat.

Online szerencsejáték összefoglaló

Sokféle online szerencsejáték létezik: a bingó, a baccarat, a póker, a lottó, a sportfogadás, a lóversenyfogadások, a lottó és még sok sorolhatnánk. Ami az igazán vonzó bennük, hogy akár néhány ezer forint befizetésével is megvan az esélyed arra, hogy több százezer, vagy akár több milló forinttal legyél gazdagabb. Ehhez persze szerencse kell, vagy – bizonyos online kaszinó játékok, például a póker esetében – jelentős technikai és jó következtetőképesség is.

A legjobb szerencsejáték oldalak nemcsak néhány száz, hanem több ezer játékot kínálnak egyszerre, a kaszinó játékoktól kezdve a sportfogadásig, így mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.

A szerencsejátékokat ráadásul már nemcsak számítógépen, otthon játszhatod, hanem a mobilodon keresztül bárhol, és bármikor. A legtöbb weboldal a fizetési lehetőségek széles skáláját kínálja. A népszerű MasterCard-os és VISA-s befizetések mellett lehetőséged van Skrill-el, Revoluttal vagy mobilos applikációkkal, e-pénztárcával is ki-és befizetni.

Mindezek mellett temérdek bónusz is vár rád, újonnan regisztráló magyar játékosként, amikkel még tovább növelheted a nyereményed majdani összegét.

Online szerencsejáték GYIK

Kell-e adót fizetnem az online kaszinó nyeremények után Magyarországon?

Amennyiben az online kaszinó vagy szerencsejáték oldal üzemeltetője rendelkezik a Szerencsejáték Felügyelet (SZF) engedélyével, úgy nem kell adót fizetni, sem pedig feltüntetni az adóbevallásban. Azonban az illegális szerencsejátékokat (illegálisnak minősül Magyarországon az az oldal, ami nem rendelkezik a Szerencsejáték Felügyelet engedélyével) adóköteles. Ezután személyi jövedelemadót (röviden SZJA-t kell fizetni, ez 2022-ben 15%. Valamint szociális hozzájárulást (röviden SZOCHO-t), ami 2022-ben 13%.

Mennyire népszerűek a szerencsejátékok?

A szerencsejátékok világszerte, és Magyarországon is rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. A statisztikák szerint a világ lakosságának 26%-a játszik szerencsejátékot, vagyis 1,6 milliárd ember. Évente legalább egyszer pedig 4,2 milliárd ember játszik, ami hihetetlenül hatalmas mennyiségű embert jelent. A legtöbben Ausztráliában, Szingapúrban, és Írországban szerencsejátékoznak, a lakosság arányát tekintve.

Játszhatok szerencsejátékkal a mobilomon is?

Természetesen, a telefonon is lehet szerencsejátékot játszani. Sőt, sok szerencsejáték oldal rendelkezik saját mobiltelefonos applikációval is, amivel sokkal egyszerűbben lehet játszani, és nem kell megnyitni hozzá külön a weboldalt.

Az online szerencsejátékok valóban biztonságosak?

Igen, a nagy reputációval, nagy múlttal rendelkező szerencsejáték oldalak mindegyike biztonságos. Azonban sok a csaló weboldal, így mindenképp érdemes a regisztráció előtt megnézni, hogy hol van bejegyezve, kik állnak az oldal mögött, és elolvasni a játékosok véleményét is.

Milyen játékok érhetők el az online szerencsejáték oldalakon?

Az online szerencsejáték oldalakon rengeteg különböző játék érhető el. A teljesség igénye nélkül: póker, bingó, rulett, blackjack, nyerőgépek, sportfogadás, kaparós sorsjegy, lottó, lóversenyfogadások satöbbi.

Turul Kaszino » A legjobb online szerencsejáték oldalak Magyarországon
Utolsó frissítés: szeptember 19, 2022