Partnerek számára

Tartalomjegyzék

A Turulkaszino csapataként számos online kaszinó és sportfogadási partnerrel rendelkezünk, akik elérhetőek is az oldalunkon. Tehát, ha Ön egy magyar ügyfeleknek szánt online kaszinót vagy sportfogadási oldalt üzemeltet, akkor valószínűleg érdemes kapcsolatba lépnie velünk. A szakma legjobb márkái közül néhányan már partnereink, így nem szeretnénk, ha Ön kimaradna az ezzel járó előnyökből. Itt tehát átnézzük a Turulkaszino partneri együttműködésének főbb előnyeit, így példádul azt is, hogy miként kerülhet online kaszinó vagy sportfogadási oldala a listánkra és a weboldalunkra, és hogyan léphet előre Ön is, a partnerség által, mindösszesen annyival, ha kapcsolatba lép velünk….

Miért érdemes együttműködni a Turulkaszino-val?

Amikor a magyarok online kaszinókat, sportfogadási oldalakat és üdvözlő bónuszokat keresnek (hogy csak néhányat említsünk), affiliate oldalakat találnak nálunk. A Turulkaszino pedig egy olyan affiliate oldal, amely az online kaszinók, sportfogadási oldalak és bónuszok értékelésére specializálódott. Ezért a velünk való partnerség az Ön webhelyének magasan célzott forgalmat hoz, hiszen, akik minket felkeresnek, már biztos, hogy érdeklődnek az Ön által kínált termékek és szolgáltatások iránt. Sok szempontból tehát nem is kérdéses, hogy miért érdemes partner programunkhoz csatlakoznia. Rengeteg potenciális ügyfelet hozhatunk Önnek, az érdeklődők közül pedig sokan regisztrálni is fognak az Ön webhelyén. Cserébe pedig csak egy kis jutalékot kérünk a kemény munkánkért cserébe.

Mit tehetünk az Ön márkájáért

A Turulkaszino weboldallal való együttműködésnek számos más előnye is van, amellett, hogy forgalmat hozunk az Ön weboldalának. Ezek közül a legfontosabbak az átfogó értékelések, amiket kaphat tőlünk. Sok időt szentelünk arra, hogy minden nálunk feltüntetett oldalt részletesen átnézzünk. Ezáltal, segítünk abban, hogy megmutassa az összes legjobb funkcióját, és a játékosok már a látogatás előtt megismerhessék az oldalát. Ezen kívül lehetősége van arra, hogy bemutassa az üdvözlő bónusz csomagot, ami elérhető az oldalon, az ingyenes pörgetési ajánlatokat és az ingyenes fogadásokat is. Nem is beszélve a játék választékáról, a fizetési módokról és az ügyfélszolgálatról stb.

Egy másik előnye, hogy a legjobb kaszinó bónuszokat toplistákon mutatjuk be. Ezek legalább egyszer mindenképpen szerepelnek a weboldalunk főoldalán. Így a velünk való együttműködéssel az Ön márkája megjelenik a toplistáinkon, ami pedig potenciálisan még több forgalmat hozhat az Ön számára. A linkjeink közvetlenül az Ön regisztrációs oldalára vezetnek, így az új ügyfelek számára rendkívül egyszerűvé válik a regisztráció és az első befizetés folyamata is. És mivel a potenciális játékosok ezekről a linkekről érkeznek, nagyobb valószínűséggel maradnak is a weboldalán, mintha egyenesen a Google-ból jönnének.

Végül, de nem utolsósorban, többféleképpen is biztosítunk az oldalon linkeket a weboldala felé. Ez pedig nagyszerű a webhelye SEO-jának szempontjából. És mindez azon túlmenően történik, hogy a márkája mindenképpen megnövekedett láthatósággal fog rendelkezni az olyan keresőmotorokban, mint a Google. Ahogy fentebb mondtuk, ez egy win – win helyzet mind az Ön, mind a mi oldalunk számára.

Hogyan kerülhet a Turulkaszino listájára?

A Turulkaszino partneri kapcsolata egyszerű és könnyed mindkét fél számára. A folyamatot az alábbiakban részletesebben is bemutatjuk. De először is szeretnénk felhívni a figyelmét néhány dologra, amit minden partnerünktől megkövetelünk, aki felkerül a listára.

A listára kerülés követelményei

Amikor partnerek leszünk, elküldjük Önnek a teljes listát mindarról, amire szükségünk van. Ez magában foglalja azokat a fontos részleteket és eszközöket is, amelyek az Ön véleménye és egyéb listái mellett szerepelhetnek az oldalunkon. Szükségünk van továbbá az oldalon szerepeltetni kívánt bónuszok minden részletére, valamint a teljes körű szerződési feltételekre is. Szükségünk lehet az Ön szezonális promócióiról szóló információkra is, hogy azokat cikkek fomájában megjeleníthessük az oldalunkon.

Véleményeink 100%-ban elfogulatlanok

Mi itt a Turulkaszino-nál büszkék vagyunk arra, hogy nyílt és őszinte módon információt szolgáltatunk a magyar szerencsejáték piacról a felhasználóknak és az olvasóknak. Ezért ragaszkodnunk kell ahhoz, hogy a partnereknek nincs beleszólásuk abba, hogy hogyan értékeljük és vizsgáljuk felül az online kaszinókat és sportfogadási oldalakat. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne javasolhatnának korrekciókat, ha valami tévesen szerepel a listánkban. Csak arról van szó, hogy a véleményünket nem befolyásolhatják a partnerek.

Csak engedélyezett szerencsejáték oldalakat listázunk

Ez pedig az egyik legfontosabb dolog. Szeretnénk, ha felhasználóink biztonságban éreznék magukat a Turulkaszino weboldalán felsorolt oldalakról szóló információk és felülvizsgálatok olvasás után. Ezért ragaszkodunk ahhoz, hogy minden online kaszinó és sportfogadási oldal minden szempontból megbízható, azaz engedélyezett legyen. Ezt a partnerségünk kezdetén és többször is ellenőrizzük. Ha tudomásunkra jut, hogy egy engedélyt visszavontak vagy lejárt, eltávolítjuk a kérdéses oldalt, de az is lehet, hogy feketelistára is tesszük.

Hogyan vállhat a partnerünkké

Az első lépés az, hogy az alábbi elérhetőségek segítségével felveszi velünk a kapcsolatot. Ügyfélszolgálati munkatársaink egyike pedig minden fontos információt biztosít Önnek, azon kívül, ami itt nem olvasható. Mindent egybevetve, az első lépésektől az utolsókig egy rövid folyamattal számolhat, így, egyáltalán nem fog sokáig tartani amíg a partnerünkké válik.

Hogyan lépjen velünk kapcsolatba

Arra kérjük, hogy küldje el kérelmét a partnerségre vonatkozóan az [email protected] címre. Vagy lépjen kapcsolatba velünk a Kapcsolat oldalon található űrlapon keresztül.

A Turulkaszino partnerei - GYIK

Mik a Turulkaszino-val való partnerség fő előnyei?

A nagyobb elérés és a sok-sok webhelyére mutató link mellett a Turulkaszino partnerévé válás fő előnye a rendkívül célzott forgalom. A felhasználók, akik megtalálják az oldalunkat, szerencsejátékkal kapcsolatos tartalmat keresnek, így nagyobb valószínűséggel regisztrálnak majd az Ön webhelyén, mintha más módon találtak volna rá a linkre vagy a weboldalára. A Turulkaszino minden linkje egy bónusz igényléséhez kapcsolódik, így valószínűleg végig is fogják vinni a regisztrációt, hogy végül igénybe vehessék a bónuszt. Épp ezért, ez egy mindenki számára előnyös helyzetet szül.

Milyen követelményeket támaszthatunk a partnerekkel szemben?

Mindenekelőtt rendelkeznie kell a megfelelő szerencsejáték engedéllyel ahhoz, hogy Magyarország területén működhessen. Ezután már csak annyi a dolga, hogy elegendő információt és képi anyagot gyűjt és küld el nekünk, hogy az oldalát teljes pompájában tudjuk majd bemutatni. És természetesen, ha bármilyen információ változik, arról a lehető leghamarabb értesülnünk kell, hogy a változásokat a saját oldalunkon is megjeleníthessük. Azután pedig, hogy felvette a kapcsolatot velünk és beszélt a partnerségi csapatunk egyik tagjával, minden további kérdését tisztázhatja. 

Megváltoztathatom az online kaszinó értékelést?

Attól függ. Ha olyasmit állítottunk, ami nem valós, akkor természetesen megváltoztatjuk az információt a kérésére. Ha azonban az Ön webhelyéről alkotott véleményről van szó, és nem valami tényről, ami helytelenül szerepel a weboldalon, akkor nem valószínű, hogy változtatunk az értékelésünkön. Például, ha kritikusak vagyunk webhelye egy elemével kapcsolatban, mivel az lehetne jobb is, akkor nem fogjuk megváltoztatni ezt a véleményt, amíg az elem nem javul. Büszkék vagyunk arra, hogy valós információkat adunk, és őszinték akarunk lenni a véleményünk megalkotása során. 

Miért csak engedéllyel rendelkező kaszinók szerepelhetnek a weboldalon?

Úgy érezzük, hogy a szerencsejáték engedély azt mutatja, hogy az oldal jól bánik a játékosaival. Az engedély megszerzésekor egy online kaszinó oldalnak nagyon magas szintű előírásoknak kell megfelelnie, ellenkező esetben az engedélyt megtagadják vagy visszavonják. Ezért az engedély nélküli szerencsejáték oldal számunkra figyelmeztető jelzéssel bír. Sok szélhámos weboldal van jelenleg a világ hálón, és mi meg akarjuk védeni felhasználóinkat a rossz tapasztalatoktól. Az engedéllyel rendelkező kaszinókban való játék viszont egy megfelelő szintű biztonságot nyújt. 

Turul Kaszino » Partnerek számára
Utolsó frissítés: január 20, 2023