Rólunk

Tartalomjegyzék

Kik vagyunk és mit csinálunk

A Turulkaszino.com egy tájékoztató jellegű összehasonlító weboldal és szolgáltatás, ami az online kaszinók világában tevékenykedik. Azt előre szeretnénk leszögezni, hogy mi nem online kaszinó weboldalnak számítunk, épp ezért nem is nyújtunk ilyen jellegű szolgáltatásokat semmilyen formában. Továbbá, azt is szeretnénk megjegyezni, hogy a weboldal külföldön vagy Magyarország határain kívül élő embereknek szól. Mi voltaképpen csupán csak tesztelünk, felülvizsgálunk és információkat gyűjtünk össze az egyes magyar online kaszinókról. Ezt követően pedig ezeket az információkat objektíven és tényszerűen jelenítjük meg felhasználóink számára. Másik fő célunk, hogy a magyar online kaszinóiparral kapcsolatos legfontosabb hírek független forrása legyünk.

Küldetésünk és víziónk

A honlapot 2020-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy átláthatóságot tudjunk teremteni az ausztrál iGaming / szerencsejáték piacon. A célunk, hogy korrekt, naprakész információkkal láthassuk el a felhasználókat, hogy segítsük őket az úton, amikor ők kiválasztják, hogy hol szeretnének nyerőgépekkel és más kaszinójátékokkal játszani. Fő céljaink közé tartozik, hogy a lehető legpontosabban leegyszerűsítsük, oktassuk és segítsük a felhasználóinkat a szerencsejáték világában.

Úgy nézhetsz ránk tehát, mint egy online kaszinó összehasonlító oldalra. Gondolhatsz ránk úgy, mint a szállodaadó weboldalakra, amikor szállodát keresel, így például, amikor a hotels.com vagy hasonló összehasonlító szolgáltatást használsz, hogy megtaláld az igényeidnek legmegfelelőbb lehetőséget. Mi pontosan ugyanezt tesszük. Az egyetlen különbség az, hogy mi online kaszinókat hasonlítunk össze, nem pedig szállodákat.

Mindazonáltal, több ezer felhasználónk számos különféle területről származik. Néhányan pedig még csak most kezdik az online kaszinókkal való ismerkedést, és most keresik az elérhető magyar szerencsejáték szolgáltatókat, hogy megtalálják a legjobbat. Mások viszont tapasztalt kaszinóhasználók, blackjack játékosok, sportfogadók vagy akár az iparág veteránjai. Bármilyen tudással is bírjanak, ők azok, akik konkrét játékokat, fizetési szolgáltatókat, fogadási követelményeket, a bónuszok feltételeit, ügyfélszolgálati lehetőségeket és kapcsolatfelvételi módokat vagy egyéb részleteket keresnek, hogy bővítsék ismereteiket és konkrét információkat találjanak egy-egy kaszinóval, vagy az egész iparággal kapcsolatban. Nem számít, hogy kik ők, mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk nekik.

Hogyan jutunk pénzhez, azaz az affiliate

Azt viszont meg kell jegyeznünk, hogy a weboldal egy affiliate weboldal. Ez azt jelenti, hogy egy kis jutalékot kapunk, ha a felhasználóink az oldalunkon keresztül regisztrálnak egy online kaszinóba. Ez pontosan ugyanúgy működik, mint ahogyan az Amazonra mutató affiliate linkek segítenek a termék értékelőknek a felszínen maradni. Ezt a jutalékot arra használjuk, hogy fedezzük működési költségeinket, hogy fizessük alkalmazottainkat, szerzőinket és közreműködőinket, és természetesen arra is, hogy újra befektessük, hogy ezáltal javítsuk weboldalunkat és annak tartalmát.

Talán felmerül benned a kérdés, hogy miként tudunk teljesen függetlenek maradni, ha a weboldalunkon szereplő partnerektől jutalékot kapunk. Nos, a felsorolt partnereinknek soha nem volt és nem is lesz beleszólásuk abba, hogy mit írunk. Soha nem fogunk kompromisszumot kötni a tartalmaink minőségével, átláthatóságával és szerkesztési színvonalával kapcsolatban. Végül is, felhasználóink a pontos információkra támaszkodnak, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, így ennek biztosítása mindig is a fő célunk marad. Az őszinteség és a nyitottság szellemében azonban úgy érezzük, hogy fontos tisztában lenned azzal, hogyan történik a weboldal finanszírozása.

Ha kíváncsi vagy, további információt ezzel kapcsolatban a Hirdetések részen találhatsz.

Szerkesztőségünk, szerzőink és közreműködőink

Büszkék vagyunk arra, hogy tehetséges és tapasztalt tagokból álló szerkesztői csapattal dolgozunk együtt. Jelenleg hat főállású munkatársunk dolgozik együtt íróként, szerkesztőként és tényellenőrzőként. Emellett a világ minden tájáról szerződtetünk munkatársakat. A csapatunk minden tagjáról, valamint az online kaszinókkal kapcsolatos múltjukról, tapasztalatukról, szakértelmükről, hitelességükről és megbízhatóságukról részletesen beszámolunk, ha elolvasod a szerzőinkről szóló cikkeket.

Karrier és munka nálunk

Gyorsan növekvő vállalat vagyunk. Ezért mindig keressük a motivált, lelkes és tehetséges munkatársakat, hogy velünk dolgozhassanak. Ha többet szeretnél megtudni, kérjük, látogass el a Karrier oldalunkra.

Díjak és szakmai elismerések

A weboldal megalapítása óta számos díjat nyertünk, és sok más díjra is jelöltek minket. Íme egy lista az elmúlt néhány év említésre méltó eredményeiről és díjairól:

Az év SiGMA partnere 2022
EGR Üzemeltetői Díj 2021 (jelöltek listája)
EGR Power Partner 2021 (jelöltek listája)
ASG Díj 2021 (jelöltek listája)
EGR Nordics Díj 2021 (jelöltek listája)

A weboldalunk számokban kifejezve

Szeretünk tartalmakat írni az Magyarország területén elérhető online kaszinókról. Csapatunk épp ezért mindössze hat emberrel is rengeteg hasznos kaszinó útmutatót és iGaming cikket hozott már létre. Ráadásul közel 100 online kaszinót vizsgáltunk meg a magyar játékosok számára, és körülbelül ugyanennyi nyerőgépet és pókerjátékot is. Az oldal elindítása óta pedig négy olyan online kaszinót is feketelistára tettünk, amelyek nem feleltek meg a normáinknak és elvárásainknak.

A szerkesztői normáink

Küldetésünk, hogy leegyszerűsítsük az online kaszinókkal kapcsolatos összetett információkat. Ezt követően pedig ezeket az információkat átlátható, nyílt és őszinte módon szeretnénk bemutatni a felhasználóink és olvasóink számára. Célunk, hogy a felhasználóinknak és olvasóinknak elegendő önbizalmat adjunk ahhoz, hogy megalapozott döntést hozzanak a kaszinókkal kapcsolatban ahelyett, hogy vakon regisztrálnának egy online kaszinó szolgáltatónál. Ezzel együtt alapvető szerkesztői normáink közé tartozik, hogy az online kaszinókról elfogulatlan, valós információkat gyűjtsünk össze, írjunk meg és tegyünk közzé. Ezáltal pedig információkat közlünk a bónuszok feltételeiről, a fogadási követelményekről, az online nyerőgépekről és asztali játékok ajánlatairól, de a fizetési szolgáltatókról, a befizetési limitekről, a kifizetési átfutási időkről, az ügyfélszolgálati kérdésekről, a nyelvválasztásról, a biztonsággal kapcsolatos folyamatokról, és az oldalak tulajdonosairól és minden egyéb releváns statisztikáról és egyéb használható ismeretről is, ami segítheti a játékosokat a számukra leginkább megfelelő kaszinó kiválasztása során.

Tartalmunkat emellett a Society for Professional Journalists etikus újságírásról szóló alapelvei vezérlik, amely „a pontos, tisztességes és alapos információ szabad cseréjének biztosítására törekszik”. Célunk továbbá a Society for Advancing Business Editing and Writing (SABEW) etikai kódexeinek betartása is, azaz, hogy valós információt biztosítsunk az olvasóinknak.

Ezért is, folyamatosan ellenőrizzük a weboldalunkat, hogy megállapítsuk, tartalmaznak-e elavult információkat a cikkek. Szakértő szerkesztőségünk és szakmai hálózatunk minden egyes cikkhez strukturált szerkesztői szabványt és munkamódszert alkalmaz. Ezért minden egyes cikk tartalmazza a nevet, egy rövid leírást és egy linket, amely a cikk írójának további információihoz vezet. A közzététel dátuma azt jelzi, hogy mikor jelent meg a cikk, a felülvizsgálat dátuma azt, hogy mikor került felülvizsgálatra, a tényellenőrzés dátuma pedig azt, hogy mikor került sor a cikk tényellenőrzésre legutóbb.

Más szóval, minden cikket három különböző emberen át optimalizáltak: a szerkesztőn, a szakértőn és a tényellenőrzőn keresztül. Az alábbiakban többet is megtudhatsz erről a strukturált folyamatról, amely három pillérből áll: a közzététel, a felülvizsgálat és a tényellenőrzés.

Közzététel

Ez a szerkesztés első fázisa. A publikálási fázis az írásról, a kutatásról és a releváns információk összegyűjtéséről szól, hogy egy adott témáról professzionális cikket készíthessünk és tehessünk közzé. Ezt házon belüli szerzőink végzik, akik általában nagyon szorosan együttműködnek a weboldallal, és egyben ők a legfőbb szereplői is a folyamatnak.

A felülvizsgálat

Ez a szerkesztési folyamat második szakasza. A felülvizsgálati fázist általában egy olyan iparági szakértő végzi, aki a szakterületén belül nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik. Az ő célja a közzétett tartalom felülvizsgálata, és annak biztosítása, hogy az tényszerű, objektív, átlátható és jól megírt, illetve, hogy hibáktól mentes legyen. Az említett szerző mély szakmai ismeretekkel rendelkezik minden esetben az általunk rá bízott témában.

A tények ellenőrzése

Szerkesztői folyamatunk harmadik és egyben az utolsó fázisa is arról szól, hogy a professzionális szerkesztőink ellenőrzik a statisztikák, számok, részletek és információk tényszerűségét, melyeket a felhasználóinknak adunk. A cikkekhez az érintett tényellenőrzők saját munkájukkal is hozzájárulhatnak, és általában hatalmas szakmai hálózatunkból kerülnek be erre a pozícióra. Röviden, ez a kirakós utolsó darabja, amely biztosítja, hogy minden cikkünk pontos és informatív legyen mielőtt az az olvasóink elé kerül.

Szemléltető és átfogó tartalmak

Célunk, hogy minél több véleményt, tapasztalatot és nézőpontot tükrözzünk a publikálás során, és hogy objektívek és semlegesek maradjunk hosszú távon is. A szabad véleménynyilvánítás hívei vagyunk, ezért figyelembe vesszük az olyan szempontokat, mint az etnikai hovatartozás, szexuális irányultság, nem, vallás, faj, társadalmi és gazdasági háttér, politikai vélemény stb., hogy sokszínű olvasóközönségünket szolgálhassuk ki. Elkötelezettek vagyunk a tényszerűség és az átláthatóság mellett. Ezért a szerkesztőségünkben dolgozó szerzők átfogó oktatáson és bevezető eljárásokon vesznek részt, hogy biztosítsuk az objektivitásra és a befogadó tartalomra vonatkozó irányelveink betartását.

Helyesbítések

A pontosság és az átláthatóság weboldalunk alapvető fontosságú értékeit képezik. Ezért szerzőink és szerkesztőségünk folyamatosan javításokat eszközöl weboldalunkon. A gazdag tartalomkönyvtárunkat rendszeresen ellenőrizzük helyesírási hibák és tárgyi hibák tekintetében, hogy biztosítsuk a teljes, pontos, releváns és naprakész információkat minden cikkünkben és tartalmunkban. Minden egyes cikkünket szisztematikusan ellenőrizzük, felülvizsgáljuk és hitelesítjük. A hírek rovat azonban rendszerint nem ilyen módon van frissítve. A hírcikkek általában egy adott időben elkülönülő eseményt tárgyalnak ki, ami azt jelenti, hogy ezek a cikkek nem képezik részét a rutinszerű frissítési folyamatunknak.

Az átláthatóság iránti elkötelezettségünket komolyan vesszük, ezért, ha téves információt, adatot vagy egyéb hibát találsz, mi magunk kérünk, hogy lépj velünk kapcsolatba. Ha úgy gondolod, hogy tartalmainkban tárgyi hibát vétettünk, kérjük, itt írj nekünk mihamarabb, és mi amint tudjuk kivizsgáljuk az esetet és természetesen megtesszük végül a megfelelő lépéseket.

A Védjegyek, a szerzői jogok és a licenc

A weboldalon megjelenített tartalmak, szövegek, kódok, képek, ikonok, videók és egyéb immateriális javak minden joga, szerzői joga, engedélye és védjegye a Társaság kizárólagos tulajdonát képezi. Meg kell továbbá jegyeznünk, hogy ez az oldal külföldön vagy Magyarország területén kívül élő személyeknek szól.

Lépj velünk kapcsolatba

Ha kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van, amit szeretnél megosztani velünk, bármikor várjuk a megkeresésedet. Ne habozz kapcsolatba lépni velünk a Kapcsolat fülön keresztül.

Gyakori kérdések és válaszok – Rólunk

Mi a Turulkaszino fő küldetése?Fő célunk, hogy tényszerű és pontos információkat nyújtsunk a magyar online kaszinópiacról. Emellett útmutatókat is nyújtunk a játékosok számára, akik nyerőgépekkel, asztali játékokkal és egyéb ajánlatokkal szeretnének megismerkedni és játszani. Továbbá büszkék vagyunk arra, hogy naprakész és informatív hírforrásként szolgálunk a magyar online kaszinókról.

Mi a Turulkaszino fő szakterülete?

Minden munkatársunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a magyar iGaming iparágban. Ezért mi ezt a tudást alkalmazzuk szakértői online kaszinó értékeléseink megírásakor, és olvasóinknak mindent megadunk, amit tudniuk kell a választási lehetőségeikről. Ezt kiegészítjük a kaszinójátékok játékos útmutatóival és adataival, hogy teljes képes mutassunk végül minden irányból.

Hogyan keres pénzt a Turulkaszino?

Mi egy online kaszinó affiliate oldal vagyunk. Ez azt jelenti, hogy elsősorban akkor keresünk pénzt egy kis jutalékból, ha a játékosok a mi affiliate linkjeinken keresztül találnak online kaszinót maguknak. Meg kell azonban jegyezni, hogy ez semmilyen módon nem befolyásolja az online kaszinókról adott véleményünket. Mindig 100%-ban elfogulatlanok maradunk.

Honnan tudhatom, hogy megbízhatok a Turulkaszino véleményében?

Csapatunk iGaming szakértőkből áll, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek ebben az iparágban. Ezt a tudást pedig arra használjuk, hogy elfogulatlan, őszinte és tényszerű online kaszinó értékeléseket és játékos útmutatókat nyújtsunk az olvasóinknak. Tartalmunkat rendszeresen ellenőrizzük és frissítjük, hogy biztosítsuk a pontos adatokat, és hogy mindig naprakészek legyünk az online kaszinóipar legfrissebb híreivel kapcsolatban.

Turul Kaszino » Rólunk
Utolsó frissítés: január 20, 2023