A szerzők és a szerkesztői csapat

Tartalomjegyzék

Ki áll a Turulkaszino mögött?

Biztosan kíváncsi vagy arra, hogy a Turulkaszino.com weboldalon megjelenő cikkek mögött milyen szerkesztők, értékelők és tényellenőrzők tevékenykednek. Szerkesztőségünk több tehetséges, tapasztalt és hozzáértő szerzőből áll. Miután az évek során folyamatosan írtuk, bővítettük és rendszeresen frissítettük szerencsejátékos és kaszinós cikkeinket, ki kell emelnünk az íróink és szerkesztőink fantasztikus munkáját. Ők a felelősek azért, hogy a lehető legpontosabb, legteljesebb, legátláthatóbb és leghasznosabb információkkal teli tartalmakkal szolgálhatunk az olvasóinknak.

Ismerd meg a csapatot

Ha szeretnéd megismerni a teljes szerkesztői csapatot, most olvass tovább, mert bemutatjuk őket, így többet tudhatsz meg a kompetenciáikról, tapasztalataikról és természetesen az iGaming szakértelmükről is. Az egyes profilok alatti linkre kattintva bővebb információt is találhatsz az adott Turulkaszino szakértőről.

Kiss Pál

A sokoldalú Pál a számítógépes programozásban, az informatikában és a ghostwritingban szerzett ismereteit az online kaszinókról, pókerről és kaszinójátékokról szóló írásokban kamatoztatja. Pál a Turulkaszino fejlesztési és minőségbiztosítási részlegén is dolgozik.

Olvass Kiss Pálról az alábbi linkre kattintva

Nagy Anna

Anna szabadúszó íróként és kutatóként dolgozik, és élénken érdeklődik az iGaming, a sportfogadás és a kriptovaluták iránt. Anna egyik fő szenvedélye az élő kaszinó játékok világában rejlik, ezen belül pedig az Evolution játékait szereti főleg.

Olvass Nagy Annáról az alábbi linkre kattintva

Balogh Ádám

A magyar úriember Ádám egy sportfogadás guru, aki imádja kipróbálni a legújabb online kaszinó nyerőgépeket is. Az új iGaming márkák tesztelésének szeretetéből adódóan rendszeresen véleményezi is a nyerőgépeket, kaszinókat és sportfogadási oldalakat egyaránt.

Olvass Balogh Ádámról az alábbi linkre kattintva

Horváth Jennifer

A több mint egy évtizedes, különböző iGaming szerepkörökben szerzett tapasztalatoknak köszönhetően Jennifer bőséges ismeretekkel rendelkezik az iparággal kapcsolatban. A kaszinóértékelések írása mellett Jennifer szívesen készít játékos útmutatókat, stratégiákat és blogbejegyzéseket is.

Olvass tovább Horváth Jenniferről az alábbi linkre kattintva

Simon Péter

Péter író és szerkesztő, aki már több ezer iGaming cikket tudhat maga mögött. Épp ezért különösen jártas a szerencsejáték stratégiák, bónusz irányelvek és kaszinóértékelések megírásában. Emellett imádja a Call of Duty-t is.

Olvass Simon Péterről az alábbi linkre kattintva

Miskolczi Ádám

Ádám magyar kaszinó szakértő és minden egyes kaszinócikkbe, weboldal értékelésbe és blog bejegyzésbe több éves tapasztalatát teszi bele. Amikor pedig szünetet tart az írással, akkor a Starburst és a Mega Moolah játékkal játszik a legtöbb esetben.

Olvass tovább Miskolczi Ádámról az alábbi linkre kattintva

Kérdésed van a csapathoz?

Ha bármilyen kérdésed van szerkesztőségünk felé, szívesen fogadják azokat és amint tudnak válaszolnak is. Ráadásul, ha véletlenül felfedeznél egy ritkaságnak számító hibát, tévedést vagy egyéb javításra vonatkozó üzeneted van, kérjük, hogy mindenképpen tudasd velünk. Hiszen nagyon szeretjük, ha visszajelzéseket és javaslatokat kapunk olvasóinktól. Ezért kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni velünk ebben az esetben. Erre itt van lehetőséged.

 

Turul Kaszino » A szerzők és a szerkesztői csapat
Utolsó frissítés: január 20, 2023