SimplePay Casinos

A kétezres évek közepe óta, az internet terjedésével Magyarországon is évről évre felfelé ível az online kaszinók népszerűsége, ahol megfelelő képességekkel és egy kis szerencsével akár sok pénzt is lehet nyerni. Egyértelmű előnye az online kaszinóknak, hogy bárhonnan elérhető, ki sem kell lépni otthonunkból, ha játszani szeretnénk. Azáltal, hogy bárhonnan világszerte elérhető, jelentősen nőtt a népszerűségük, párhuzamosan pedig szélesedett a játékok, a funkciók és a fizetési módok listája is. Ma már a magyar játékosok is számos online fizetési mód közül választhatnak a banki átutalástól az e-csekken át egészen a kriptovalutával történő fizetésig. Ezek közé tartozik a SimplePay digitális pénztárca, amely az otp Mobil kft. fejlesztése.

Mutass többet

SimplePay-t elfogadó online kaszinók listája

Mi az a SimplePay?

A SimplePay hazánk legnagyobb digitális pénztárca szolgáltatója. A digitális pénztárca egy olyan digitális alkalmazás, amely biztonságosan tárolja bankkártya adatainkat annak érdekében, hogy ne kelljen minden egyes online fizetés során megadni azt, jelentősen megkönnyítve és meggyorsítva a fizetés folyamatát. Emellett a SimplePay használható hagyományos boltokban érintéses mobilfizetésre, a QR-kód lefotózásával történő csekkbefizetésre, vagy a parkolási díj kifizetésére is, de hűségkártyák, beszállókártyák, belépőjegyek, vagy kuponok tárolására is alkalmas.

Biztonság és védelem SimplePay esetén

Az online fizetési folyamat biztonságát az garantálja, hogy a felhasználó kártyabirtokos biztonsága érdekében a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat. A különböző biztonsági faktorok beépítésével az egyre fejlettebb kártyacsalási módszerek is kivédhetővé válnak. Online fizetés során a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülünk át, melynek adattartalmáról, így a bankkártya adatainkról a kereskedő – az online kaszinó – nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

Útmutató a SimplePay fióknyitáshoz

A Simple-fiók egy felhasználói profil, amelyben elmenthetők a bankkártya adatok. Ez létrehozható a Simple alkalmazásban és a Simple honlapon is, mivel a Simple-fiók átíveli a különböző platformokat. A regisztráció történhet Facebook fiókkal, Google fiókkal vagy e-mail címmel, megfelelően erős jelszó megadásával. A regisztráció megerősítéséhez egy e-mailben küldött linkre kell kattintani. Létrehozást követően csak be kell jelentkezni a Simple-fiókba, és akár egyetlen kattintással fizethetünk is.

Befizetés/számlafelöltés SimplePay-en keresztül

Online kaszinókban még a játék megkezdése előtt fel kell töltenünk a számlánkat. A megbízható online kaszinókban többféle fizetési mód közül választhatunk, személyes preferenciánk szerint. Az egyik legegyszerűbb és legpraktikusabb fizetési mód a bankkártyás fizetés. Amennyiben nem szeretnénk bankkártya adatainkat megadni, nem szeretnénk újra és újra begépelni azt vagy ha épp nincs kéznél a bankkártyánk, akkor egy digitális pénztárca jó megoldás lehet a befizetések lebonyolításához. A SimplePay segítségével a befizetés bármilyen bankkártyával könnyedén megoldható.

Befizetés SimplePay segítségével:

Pénzkifizetése SimplePay-en keresztül

Az online kaszinóknál arra is érdemes ügyelni már a regisztráció során, hogy milyen kifizetési módok állnak rendelkezésre. Arról is informálódj, hogy van-e a kifizetésnek alsó összeghatára, illetve, hogy milyen költsége van az egyes kifizetési módoknak. A legtöbb esetben lehetőség van arra, hogy ugyanazon az úton kezdeményezz kifizetést, ahogy a befizetést is végezted, de vannak esetek, amikor ez a mód nem elérhető.

Amennyiben a befizetést SimplePay segítségével végezted, akkor a bankszámlára történő kifizetést kérheted az online kaszinótól.

Kifizetés kezdeményezése:

Limitek és teljesítési idők

Minden kifizetési kérelmet az online kaszinó pénzügyi osztálya bírál el. Ez kaszinónként eltérő hosszúságú időt, akár napokat is igénybe vehet. Amennyiben a játékszervező mindent rendben talál, elindítja a kifizetési folyamatot, melyet követően az összeg jellemzően 1 munkanapon belül jóváírásra kerül a játékos bankszámláján.

A kaszinók meghatározhatnak minimum és maximum kifizetéseket, ami azt jelenti, hogy alkalmanként legalább, illetve legfeljebb ekkora összeg kifizetése kezdeményezhető.

A SimplePay előnyei és hátrányai

A SimplePay használatának számos előnye van, azonban természetesen megvannak a hátrányai is. SimplePay használatával a befizetések gyorsan és biztonságosan elvégezhetők, a kártyaadatok ismételt megadása nélkül, akár a kényelmes, gördülékeny mobil alkalmazáson keresztül is. Kifizetés ugyanakkor csak a bankszámlára történhet, aminek lehet néhány nap átfutása. Szintén hátránya, hogy nemzetközi online kaszinók egyelőre nem ismerik ezt a fizetési módot.

Profik

  • Gyors fizetés akár egy kattintással.
  • Kényelmes mobilalkalmazás.
  • A pénz azonnal jóváírásra kerül.
  • Elég a bankkártya adatokat egyszer megadni.

Hátránya

  • Kiutalásra nem használható.
  • A nemzetközi kaszinókban nem gyakori fizetési lehetőség.
  • А honlapján nincs online chat az ügyfélszolgálattal.

SimplePay használatával elérhető online kaszinójátékok

A Magyarországon elérhető online kaszinók kínálatában számtalan játék közül válogathatunk. Ezek nem csak élményt, de a nyerés lehetőségét is kínálják. Alábbiakban összefoglaljuk a legtöbb helyen elérhető és legnépszerűbb játékokat.

Kaszinó játékgépek

A SimplePay-t elfogadó magyar online kaszinókban is elérhetőek a klasszikus gyümölcsös nyerőgépek, jackpotos játékоk. Az online nyerőgépek a legnépszerűbb kaszinó játékok közé tartoznak, kiváló szórakozási lehetőséget biztosítanak változatos témákkal és animációkkal, emellett nagyszerű nyerési lehetőségekkel. Bármelyik játék is a kedvenced, a tökéletes grafika, a játékmenet és a hanghatások izgalma garantált. Online kaszinókban ráadásul mindegyiket otthonod kényelméből élvezheted, sőt még út közben, mobilon is.

Rulett

A rulett a világ egyik legnépszerűbb kaszinójátéka, a kínált tétek és stílusok széles választékával. Népszerűségét annak köszönheti, hogy egyszerű játszani és egyszerű nyerni, ráadásul minden kör új esélyt nyújt. A feladat mindössze annyi, hogy kiválaszd a megfelelő színt és számot és várd, hogy a golyó a megfelelő helyen álljon meg. Ez az egyik első olyan játék, melyet az online kaszinók élő osztós közvetítéssel kezdtek el kínálni.

Rulett

Az online kaszinók egyik legismertebb és legkedveltebb játéka a blackjack. A blackjack játék lényege az, hogy a kezedben található lapok összértéke 21-et adjon ki. Ez tehát egy egyszerű, de mégis komoly logikai, valószínűségszámítási tudást is igénylő játék. A klasszikus játékmeneten túl még rengeteg változat megtalálható az online kaszinók kínálatában, így biztosan nem unod meg.

Baccarat

A baccarat, vagy magyarul bakkara szintén igen kedvelt játéka a kaszinóknak. Hasonlóan a blackjack-hez, a bakkarát is francia kártyával játsszák. A játék lényege, hogy el kell találni osztás előtt, hogy a ki nyeri a partit: a bank, mi, vagy döntetlen lesz. A cél, hogy a parti során minél közelebb kerülj a 9 ponthoz. Ha a kiosztott kártyák összértéke kilencnél nagyobb, össze kell adni a kettőt, és el kell hagyni az első számjegyet és annyi pontot kapunk.

Videó Póker

A videó pókert egyedül játsszák egy gép, vagyis a kaszinó ellen. A játékvariációk száma óriási, de alapvetően a hagyományos póker játék szabályait követik. Jellemzően 5 lappal kezdődik a játék, de előfordul két vagy három lapos is, illetve vannak olyan játékok is, amelyekben a joker lapok is játszanak. A videó pókerben lehetnek bónuszok is, melyek még nagyobb nyereség lehetőségét kínálják.

Élő kaszinó

Élő kaszinó esetében számtalan játék közül válogathatsz, így a fent felsorolt valamennyi játékot is élőben játszhatod, megosztva a játék élményét és örömét barátaiddal vagy az online kaszinó többi játékosával. Sőt, akár beszélgethetsz is velük. Itt tehát egy élőben folyó játékmenetbe csatlakozhatsz be, ahol a játék levezénylését élő osztók végzik.

SimplePay alternatívák

A SimplePay mellett természetesen további fizetési rendszerek is elérhetőek a magyar online kaszinókban. Ezekkel ugyanúgy befizethetsz pénzt a kaszinó számládra, és a nyereményeidet is kiutalhatod segítségükkel. Ide tartoznak az e-pénztrácák, mint a Skrill, melyekkel azonnal, jellemzően ingyen fizethetsz a kaszinókban, ráadásul nem csak utalásra használhatóak, hanem pénzt is tarthatsz rajtuk. Igaz, havi számlavezetési díjjal számolnod kell. Ha nincs bankszámlád, akkor előre fizetett kártyát, vagyis utalványt is használhatsz, mint amilyen a Paysafecard. Ezeket bizonyos helyeken (postán, benzinkúton) lehet feltölteni, díjmentesek, ugyanakkor a nyereményedet nem tudod rájuk kiutalni. A külsős internetes fizetési szolgáltatók is nagyon népszerűek, mint amilyen a Trustly. Segítségével akár bankkártya nélkül, bármikor, azonnal feltöltheted virtuális egyenlegedet, amennyiben a bankod támogatja a Trustly használatát. De vannak online kaszinók, melyek már kriptovalutát is elfogadnak, és a felsorolás ezzel még mindig nem teljes.

Mire figyelj, ha a SimplePay-t választod?

A SimplePay használatának számos előnye van аz online kaszinókban. Amennyiben összekapcsolod Simple fiókodat a kártyáddal, elég egyszer megadnod a bankkártyád adatait, később akár egy kattintással fizethetsz is vele. Mivel a befizetések azonnal teljesülnek, rögtön el is kezdheted a játékot. A kifizetés teljesítése bankszámlára történik, amely minimális költséggel jár. A legfontosabb azonban, hogy egyéni igényeidnek megfelelően válassz fizetési megoldást, legyen az a gyorsaság, a biztonság, a tranzakciós díjak, a névtelenség vagy az adataid védelme. A felsorolt fizetési rendszerek közül bármelyiket választod is, biztonságosan tudod ki-, illetve befizetni a pénzedet.

Játékosként az alábbiakra ügyelj:

SimplePay GYIK

Melyek a legjobb online kaszinók, melyek elfogadják a SimplePay-t?

Magyarországon három online kaszinó kapott engedélyt a Szerencsejáték Felügyelettől: a grandcasino.hu, a vegas.hu és a vipcasino.hu. Ezek mindegyike elfogadja fizetési módként a SimplePay-t.

Milyen játékok játszhatók SimplePay használatával?

A kaszinókban számos nyerőgép közül választhatunk, de rengeteg asztali és kártyajáték is elérhető úgy, mint blackjack, rulett, videó póker, baccarat. Emellett élő osztós játékok is megtalálhatók az online kaszinók kínálatában. A játékok választéka folyamatosan bővül, melyek tervezésénél a legjobb minőségű animációra és grafikára törekszenek a játékélmény fokozása érdekében. Kezdő és profi játékosok egyaránt megtalálják a nekik tetsző játékot.

Mennyire biztonságos a SimplePay használata a magyar játékosok számára?

A SimplePay felület az első befizetéskor bankkártyád adatait regisztrálja, és biztonságos szerveren titkosítva, mindenki más számára hozzáférhetetlen módon eltárolja. SimplePay használatakor az online kaszinó nem látja a bankkártyád adatait, csak annak utolsó 4 számjegyét. A rendszer azonban így is be tudja azonosítani a következő befizetésnél és automatikusan felkínálja neked, így nem kell újra begépelned.

Mik az előnyei a SimplePay használatának online kaszinókban?

Az egyik legfőbb előnye, hogy elég egyszer megadnod a bankkártyád adatait, onnantól kezdve Simple fiókodba belépve egyetlen kattintással fizethetsz vele. A befizetés azonnal megtörténik, ingyen. A befizetéshez bármilyen bank által kibocsátott, de csak a saját nevedre szóló lakossági bankkártyát használhatsz.

Turulkaszino.com » Fizetesi-modok » SimplePay Casinos
Utolsó frissítés: 22. augusztus 2023