A legjobb fizetési módok Magyarországon az online kaszinókban

A cikkből kiderül, melyek a Magyarországon elérhető biztonságos fizetési formák az online kaszinókban, és hogyan kell használni őket. A játékosok számos lehetőség közül választhatnak, mindenki megtalálhatja a számára ideális fizetési formát. Az elektronikus felületen történő tranzakció ma már sok készpénz nélküli fizetési módot lehetővé tesz, a kívánt összeget könnyen és gyorsan eljuttathatjuk a megfelelő helyre. Számos szolgáltató kínál kényelmes és biztonságos fizetési módokat, melyek között éppúgy megtalálható az átutalás, mint a bankkártyás fizetés, az e-csekk, az e-pénztárca vagy a kriptovaluta. Az alábbi útmutatóban végigvesszük a különböző fizetési formák jellemzőit, használatuk előnyeit az online kaszinókban, valamint bemutatjuk a Magyarországon elérhető legjobb fizetési szolgáltatókat.

 

Mutass többet

A legjobb online kaszinók és a legjobb fizetési módok

Fizetési szolgáltatások és használatuk az online kaszinókban

A fizetési szolgáltató által kínált fizetési módok teszik lehetővé, hogy elektronikus úton is megtörténhessen a ki- és befizetés. E két tranzakció sok különböző formában megtörténhet, a lehetőségek közül csak ki kell választanunk, melyik a számunkra legszimpatikusabb fizetési mód és szolgáltatás. Bankkártyás fizetés esetén a debit és a kredit kártya is megfelelő, illetve élhetünk az előre fizetett kártya nyújtotta előnyökkel is. Online kaszinózás esetén biztonságos fizetési mód lehet az e-pénztárca és az e-csekk, valamint az SMS-befizetés. Az összeg banki tranzakcióval, utalással is eljuttatható a kaszinónak, és kriptovalutával is intézhetjük a fizetést.

Hogyan helyezzünk letétbe pénzt egy online kaszinóban

Az első tranzakció, melyre sor kerül egy online kaszinóban, még a játék megkezdése előtt, hogy megtesszük tétjeinket, azaz letétbe helyezünk egy bizonyos összeget. Egy megbízható online kaszinó a fizetési módok széles körét kínálja, csak ki kell választanunk a számunkra megfelelő szolgáltatást. A szolgáltatások mindegyike alkalmas befizetésre, így bátran dönthetünk bármelyik fizetési mód mellett. Akár a névtelenség, akár a gyorsaság a fő szempontunk, biztosan megtaláljuk a kedvünkre való fizetési formát.
Becsült idő szükséges: 00:05 Szükséges eszközök: Turulkaszino listájaSzámítógép Szükséges ellátás: PénzOkostelefon
Válaszd ki a legjobb kaszinókat a listánkról
Válaszd ki a legjobb kaszinókat a listánkról Összegyűjtöttük a legjobb online kaszinókat, melyek mind a legjobb fizetési módokat kínálják. Biztonságos fizetés, egyszerű használat. Nem kell keresgélned, elég, ha választasz a legjobb lehetőségek közül. Lépés 1
Hozz létre felhasználói fiókot
Hozz létre felhasználói fiókot Ha még nincs felhasználói fiókod az adott kaszinóban, hozz létre egyet, majd keresd meg a bankolási oldalt, és hozz létre egy letétet. Majd válassz az felkínált fizetési formák közül. Lépés 2
Válassz fizetési módot
Válassz fizetési módot Akár banki utalást, akár bankkártyás fizetést, akár e-csekket vagy e-pénztárcát, esetleg kriptovalutát választasz, mindenképpen a személyi adatokat biztonságosan kezelő szolgáltatást fogsz igénybe venni. Lépés 3
Fizesd be a letétet, és kezdj játszani
Fizesd be a letétet, és kezdj játszani Ezek után nincs más dolgod, mint keresni egy kedvere való játékot, és élvezni a kaszinózást az otthonodból. Az elektronikus tranzakciók lehetővé teszik, hogy azonnal hozzáfoghass. Lépés 4

Különböző fizetési és pénzfelvételi módok Magyarországon

Magyarországon számos fizetési mód elérhető, melyek közül néhány nem alkalmas az online kaszinókban történő fizetéshez: ilyen a csoportos beszedési megbízás, a készpénz átutalási megbízás, azaz a sárga csekk és a készpénzes befizetés. A megfelelő fizetési mód az online kaszinók esetén mindig elektronikus, hiszen a tranzakció online valósul meg.

A bankkártyás fizetés az egyik leggyorsabb és legnépszerűbb módja az online kaszinókban történő fizetésnek. Akár hitelkártyával, akár debit kártyával szeretnénk fizetni, mindkét típusú bankkártya megfelel a célra. Azt kell csupán ellenőriznünk, hogy az általunk választott kaszinóban van-e lehetőség mindkét kártya használatára - előfordulhat ugyanis, hogy a webkaszinó csak debit kártyát fogad el.

A bankkártyás fizetés egy másik módja lehet a webkaszinókban az előre fizetett kártya, azaz a prepaid kártya. Erre a kártyára egy bármely bank által kibocsátott kártyáról egy előre meghatározott összeget lehet rátenni, így téve szuper biztonságossá a fizetést, megakadályozva, hogy az adatokat bárki meghackelhesse.

A nyugaton már nagyon elterjedt fizetési mód az elektronikus pénztárca. E rendszer működési elve, hogy a felhasználó virtuális egyenleggel rendelkezik, melyet különböző módokon, különböző összeggel lehet feltölteni. Az online kaszinók esetén bevált fizetési forma. Előnye, hogy a számlán tárolt összeg védve van.

Az e-csekk a papír alapú csekk elektronikus változata, melynek köszönhetően könnyen és gyorsan intézhetjük a fizetést. Számos webkaszinó felajánlja ezt a fizetési módot, mert egyszerűen lehet vele befizetni és a nyeremény összegét felvenni. Hasonlóan működik, mint a sárga csekk, csak gyorsabb: ahelyett, hogy kézzel kéne kitölteni az adatokat, a teljes folyamat elektronikusan történik.

Az SMS-ben befizetett tét az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb és legbiztonságosabb fizetési mód. Ebben az esetben az összeget közvetlenül a feltöltőkártya keretéből vonják le, vagy kiszámlázzák a telefonszolgáltatónak, amennyiben előfizetéssel rendelkezik a felhasználó.

A banki átutalás a legnépszerűbb a készpénz nélküli fizetési módok közül. A számlatulajdonos gyorsan és könnyen intézheti, csupán néhány adatot kell betáplálni: a kedvezményezett nevét, bankszámlaszámát, a közleményt, és az utalás ma már azonnal megérkezik, rögtön látható az összeg a számlán, jelen esetben az online kaszinó számláján.

Több száz kriptovaluta létezik ma már, melyek közül a legnépszerűbb a Bitcoin, melyet 2009-ben hoztak létre, és alapja a blockchain, azaz blokklánc technológia. A rendszer lényege, hogy egyenrangú, egymástól független számítógépek tartják nyilván a tranzakciókat, nem pedig egy központi elszámolómű. Előnye a webkaszinók esetén a garantált anonimitás, hiszen az ellenőrzést nem központi hatóság végzi - így az elköltött összeg nem látszik a kimutatásokban.

Az online kaszinókban elérhető legnépszerűbb fizetési szolgáltatók Magyarországon

A következőkben bemutatjuk a Magyarországon elérhető legnépszerűbb fizetési szolgáltatókat, melyek a webkaszinók kínálatában előfordulnak. Mindegyik cég a biztonságos, könnyű és gyors fizetési formák szakértője. Azonnali fogadást tesznek lehetővé a magyar közönség számára elérhető online kaszinókban.

Az egyik legnépszerűbb bankkártyás fizetési mód a Visa kártya használata. Bár van rengeteg új fizetési forma, a Visa stabil szereplő maradt a piacon, és még mindig nagyon sokan választják. Sok potenciális játékos már rendelkezik Visa kártyával, így legtöbbjük számára adja magát, hogy ezzel a bankkártyával fizessenek fogadáskor is.

A Mastercard az egyik legbiztonságosabb a fizetési módok között, mert a nagy múltú cég probléma esetén védi az ügyfeleit. Egyéb előnye, hogy automatikusan átváltja forintra, ha devizában van a nyereményed. Azoknak ajánljuk a Mastercard kaszinókat, akiknek nem gond, ha néhány napot várni kell, mert a tranzakció átfutási ideje általában hosszabb, mint más szolgáltatóknál.

A PayPal szintén nagyon biztonságos fizetési csatorna, mert a cég csak engedélyekkel rendelkező webkaszinókkal áll kapcsolatban. A PayPal egy elektronikus kifizetésekre szakosodott cég, náluk kell számlát nyitni, amennyiben ezt a fizetési lehetőséget szeretnénk használni. A számlatulajdonos bizalmas adatai megjelenése nélkül, a PayPal nevében indíthat utalást.

A Skrillt azoknak ajánljuk, akiknek a gyorsaság az elsődleges szempont a fizetések esetén. A Skrill egy digitális pénztárca, és nevéhez hűen az összeg azonnal meg is érkezik, mint a készpénzes fizetéskor. Használata egyszerű, és már 3000 forint befizetésére is alkalmas.

A Neteller elektronikus pénzügyi szolgáltató által kínált e-pénztárca népszerűsége abban rejlik, hogy a számlatulajdonos adatai rejtve maradnak a bank előtt és a kaszinó előtt is. A felek közötti tranzakció gyorsasága, mellyel a meghatározott összeget a kedvezményezett számlájára juttatja, szintén hozzájárul sikeréhez, az átutalás itt is azonnali.

A Paysafecard az egyik legnépszerűbb online készpénzes fizetési mód. Nagyon rövid idő alatt teljesíti a megbízást, és bankszámla sem szükséges a létrehozásához. Mivel semmilyen adatot nem kérnek el a felhasználótól, lehetetlen visszaélni vele. Azoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek bankszámlával és bankkártyával.

A Simple Pay elektronikus pénztárca az OTP fejlesztése. Gyors fizetést tesz lehetővé QR-kódokkal és SMS-sel. További előnye, hogy push-üzenetekkel azonnali átutalást biztosít, összekapcsolható a bankkártyával, a csatolt adatok alapján egy kattintással elindítható a fizetés. Az azonosítás kód vagy ujjlenyomat alapján történik. A játékosok euróban vagy forintban bonyolíthatnak tranzakciót.

A Trustly számos magyarországi bankkal áll partnerségben, és az egyik legjobb mód a fizetésre, webkaszinózni akarunk. Bárki, bármikor, azonnal feltöltheti egyenlegét a Trustly segítségével, a ki- és befizetések azonnali volta garantált. További előnye, hogy magas kiberbiztonsági és csalás elleni védelmet nyújt, és akár bankkártya nélkül is használható.

Az Ecopayz fizetési platformot több mint húsz éve használják világszerte, mert nagyon biztonságos. Bárki nyithat Ecopayz számlát ingyenesen, és kártyát is lehet igényelni hozzá. A kaszinó bankolási oldalán egyszerűen meg kell adnod, hogy mekkora összeget akarsz kivenni, majd kiválasztani az Ecopayzt, és az e-számládra három munkanapon belül megérkezik az utalás.

A Neosurf valódi és virtuális előre fizetett kártyákra specializálódott. Előnye, hogy csak annyit költhet a játékos, amilyen összeggel feltöltötte a kártyáját. Harmadik fél nem férhet hozzá az adatokhoz. Azoknak ajánljuk, akiknek a biztonság és a megfontoltság a legfontosabb.

Az Apple Pay digitális pénztárcát ajánljuk mindazoknak, akik számára a biztonság az elsődleges, hiszen mint külső szereplő nem kér adatokat, és további előnye, hogy a telefonszám sem kerül megosztásra, valamint maga az Apple sem tárolja a tranzakció adatait.

A Google Pay ideális fizetési forma lehet azok számára, akik Androidos okos eszközt használnak. A befizetés azonnal megjelenik a kaszinó számláján, azonban a kifizetés jelenleg nem teljesíthető a Google Pay-en keresztül. Google-fiók szükséges a használatához, gyors fizetést tesz lehetővé, és a biztonság maximálisan garantált.

A felhasználónak e-pénztárcát kell létrehozni kriptovalutája tárolására, ekkor már minden adott, hogy ellenőrzött, megbízható körülmények között játsszon. A regisztráció során mindenki kap egy bitcoin címet, melyet a kaszinó számlájára történő befizetéskor kell használni. A tranzakció általában kevesebb mint egy órát vesz igénybe. A nyeremény felvételekor is a bitcoin címet kell megadni.

Biztonság és adatvédelem az online kaszinókban történő fizetés esetében

Ahogy az eddig ismertetett fizetési formák leírásából is látszik, ma már szinte lehetetlen a nem biztonságos fizetés a webkaszinókban, legyen szó akár befizetésről, akár a nyeremény felvételéről. A felsorolt fizetési formák közül nyugodt szívvel ajánljuk bármelyiket, hiszen mindegyik fizetési szolgáltató gondoskodik a szerencsejátékhoz szükséges extra védelemről. A legtöbb szolgáltató eleve csak megbízható, engedéllyel rendelkező kaszinókkal áll partneri viszonyban, így a csalás esélye kizárt. Akik kevésbé bíznak a hagyományos bankkártyás vagy átutalásos módszerekben, azok számára ajánlottunk számos más lehetőséget, mely különös figyelmet fordít a felhasználó személyes adatainak, bankszámlaadatainak, kártyaadatainak védelmére, és védi a felhasználókat egy esetleges probléma esetén is.

Járulékos költségek és egyéb díjak az online kaszinók be- és kifizetéseinél

Előfordulhat, hogy a játékosoknak az online kaszinókban történő fizetéskor tranzakciónként némi extra költséggel is számolniuk kell. A Bitcoin és a bankkártyák esetében ezek a járulékos költségek elhanyagolhatók. Más fizetési szolgáltatók és szolgáltatások meghatározhatnak kicsivel magasabb díjat a tranzakciók lebonyolításáért. Érdemes informálódni, mielőtt kiválasztjuk a fizetési formát, mert igaz, hogy a kaszinók sokszor átvállalják a tranzakciós díjat, de ha olyan kaszinóban játszunk, ahol fizetni kell a pénzmozgáskor, jó, ha tisztában vagyunk annak díjával. Az online kaszinók többsége 20 és 50 euró között határozza meg a minimálisan befizethető összeget, de léteznek olyan kaszinók is, ahol ennél lényegesen kevesebbet is be lehet fizetni.

Hogyan vegyük fel a nyereményt

A kaszinók általában ugyanazon a csatornát fizetik ki a nyereményt, amelyen a játékos befizette az összeget, amivel játszani kezdett. Egyes kaszinóknál a befizetés és a kifizetés módja különbözhet, ebben az esetben a fizetési kérelemben kell meghatározni a kifizetés kért módját. A kaszinónál vezetett számlán kerülnek jóváírásra a nyeremények, melyek kifizetését minden esetben kérni kell, az nem automatikusan történik. Érdemes megfontolni, hogy mennyi az átfutási ideje az egyes platformoknak. A bankkártyás és a banki átutalásos fizetési formák néhány napos vagy akár egyhetes időintervallummal számolnak a kifizetés jóváírását illetően, velük szemben a digitális pénztárcák esetében nemcsak a befizetés, a kifizetés is azonnali.

Profik

  • Számos lehetőség áll rendelkezésre a fizetésre az online kaszinókban.
  • Ha szeretnéd, megőrizheted névtelenségedet az online kaszinókban történő fizetéskor.
  • A cikkben felsorolt fizetési szolgáltatók mindegyike engedélyekkel rendelkező webkaszinókkal áll partnerségben.

Hátránya

  • Némelyik fizetési mód esetén előfordulhat, hogy a nyeremény felvétele beletelik pár napba.
  • A tranzakciós díjat nem mindegyik kaszinó vállalja át.

Milyen be- és kifizetési módokat válasszunk az online kaszinókban

A fentieket figyelembe véve számos lehetőség közül választhatunk. Olyan szolgáltatókat gyűjtöttünk össze ebben a cikkben, melyek csak engedélyekkel rendelkező webkaszinóval állnak partneri viszonyban, így biztonságos tranzakciókat garantálnak. Az egyéni igények mérlegelése után válassz szolgáltatót a fenti listából. Vedd figyelembe, hogy melyek a számodra legfontosabb tényezők: a gyorsaság, a biztonság, a tranzakciós díjak, a névtelenség vagy az adatok védelme. A listába szedett szolgáltatók mindegyike más-más mértékben biztosítja ezeket, de mindegyik minimálisra szorítja a csalás esélyét. Az újdonságokra nyitott játékosok bátran válasszák a kriptovalutát vagy az elektromos pénztárcákat, és élvezzék azok előnyeit. Azok, akik nem hagynák el a már jól bevált módszereket, mint a banki utalás vagy a bankkártyás fizetés, ezek is megfelelő védelmet és viszonylag gyors tranzakciókat kínálnak.

Gyakran ismételt kérdések az online kaszinók fizetési módjairól

Mi a legbiztonságosabb fizetési mód az online kaszinókban?

Az adatok és a számlaegyenleg védelme szempontjából az SMS-fizetés az egyik legbiztonságosabb fizetési mód. Akinek fontos a biztonság, érdemes nagy múltú fizetési szolgáltatót választania, mint például a Mastercard, mert az ilyen cégek garantálják az ügyfelek védelmét.

Van minimum és maximum befizetés és kifizetés az online kaszinókban?

Kaszinónként változik a befizetések és a kifizetések minimum és maximum összege. A kaszinóba történő regisztrációkor informálódj.

Mennyi időt vesz igénybe a be- és kifizetés az online kaszinókban?

A be- és kifizetés fizetési módonként változhat. Banki átutalás esetén akár néhány napot is igénybe vehet, míg a többi fizetési mód, mint például a bankkártyás fizetés vagy az e-pénztárca esetén a tranzakció azonnal megtörténik. Érdemes a szolgáltatónál érdeklődni a tranzakció átfutási idejéről.

Mit tegyek, ha problémába ütközöm be- vagy kifizetésnél egy online kaszinóban?

Vedd fel a kapcsolatot az adott kaszinó ügyfélszolgálatával, hogy haladéktalanul a segítségedre lehessenek.

Van-e bármilyen tennivalóm, mielőtt be- vagy kifizetést indítok el egy online kaszinó felületén?

A befizetéshez szükséged van egy olyan felületre, amely lehetővé teszi, hogy elektronikusan indíts tranzakciót. Ez lehet egy már meglévő bankszámla és a hozzá tartozó kártya, de lehet egy olyan szolgáltató fizetési szolgáltatása, melyhez nem szükséges bankszámlával rendelkezned. Az online kaszinóba történő regisztrációkor kell megadnod a fizetés módját. A kifizetést az online kaszinó webhelyén tudod kérvényezni a megfelelő menüpontban.

Turulkaszino.com » A legjobb fizetési módok Magyarországon az online kaszinókban
Utolsó frissítés: 19. szeptember 2022